Inlägg av StenaFoss

Inlägg som StenaFoss har skrivit i forumet

Skrivet av baggso:

Har beställt en steam deck, någon som vet om PoE funkar bra till den?
Spelar det någon gång på datorn men tror att det kan vara rätt smutt handhållet

Det funkar men är som sagt bättre på datorn då det går mycket snabbare att navigera.

Har dom fixat buggen med Eclipse Shotel?

Skrivet av justabit:

Hur är svårighetsgraden jämför med tidigare Souls spel?

Svårighetsgraden har varit mitt största hinder när jag försökt ge mig in i de spelen. Sekiro var något enklare, men Dark Souls serien har varit nästan omöjligt för mig.

Git gud. Nä men seriöst det är svårt, håller på att öva själv lite i Darksouls 3 nu. För det är just det man måste. Det finns det ju självklart hjälp att få utav summons ect.

Sen är ju tyvärr inte souls spelen för alla men du ska veta att det är jävligt många som dör i spelet även hur pro dom är räcker med ett misstag.

Mörkt vatten. Testade Subnautica i VR och kommer aldrig mer spela det.

"ursmidiga Oculus Quest når bara upp till 2,9 procent, men den kräver å andra sidan att man köper till en separat usb-kabel för att köra Steam VR-spel."

Stämmer inte helt när man kan streama med Virtual Desktop med lägre latency än med kabel just nu såg jag på ett test i HL: Alyx fast kräver ju så klart en bra router sen är det ju så klart en extra utgift man måste betala för i alla fall.

Köpte nyss oculus quest så har bara börjat skrapa på ytan, men utav det lilla jag testat så är jag jätte imponerad, kommer nog köra streaming från vr desktop till questen. Måste ju testa HL:Alyx 🤤

Gör dom det som Berserk animen (om bara Miura kan göra färdigt mangan någon gång!) så kan det bli riktigt nice. Diablo har ett mörkt universum som skulle passa rätt så bra i likande stil.

Blir allt mer sugen på quest nu

Tänker på Natural selection <3 perfekt e-sport spel, men blev aldrig speciellt stort.

Remnant kommer bli skoj att testa den 20:e ska lyssna extra noga på musiken och npcerna då 😊

Blev lite spela med handkontroll stöd då jag streamar spel till nvidia shielden

Väx upp, patetiskt, omoget, gnälliga, barnsligt osv. folk måste väll få ha en åsikt? jag föredrar att ha allt samlat på steam för det är där jag har mitt spelbibliotek och jag tycker som epic gör är fel att göra det exklusivt. Men att komma med förnedrande ord på min eller andras åsikter är inte ok.

Skrivet av Govein:

Jag minns när man hade flera disketter och cd-skivor till ett spel. Nu har vi flera launchers. Känns inte som världens grej för mig att klicka på en annan ikon.

Det må så vara jag kommer också ihåg den tiden, men utvecklingen ska väll gå framåt? Nu gör den väll det iofs men menar för mig personligen tycker jag om att ha allt samlat på ett ställe. Sen kan folk tycka och känna vad dom vill, det är inget jätte problem bara en smak sak.

Zzz.. detta kommer bara framhäva mer pirater igen. Fan måste allt bli exklusivt hela tiden. Jag vet att det inte är JÄTTE jobbigt att ha flera launchers men tycker bara inte om det och tror inte det kommer något positivt ut av det.

Diablo immortal... just de var ju inget skämt 🙄

Kommer nog köra på nvidia shield, så kan jag använd mitt steam bibliotek i tillägg till cloud game streaming. Hade dock önskat att man kunde få en konsol version av spelet, typ path of exile sin version på xbox fast på shield.

Jag minns som ungdom var jag kanske inte mycket bättre och skrev hatiska saker, men nu som äldre tar jag avstånd från det och till och med försvarar den som blir trakasserad. Tror dock inte det är möjligt att få bort toxcityn från vissa spel, bästa är om det inte finns någon chatt. Det kanske inte är en bra lösning men det är i alla fall en lösning 😊

Gött nytt år

Har svårt att lita på wildcard igen, Ark var fantastiskt i början sen kändes det som dom gjorde allt för att förstöra det med att kunna flytta hela din tribe till ny server och till och med flytta drakar och andra varelser från expansioner till grund spelet. Men man kan ju hoppas dom har lärt sig av sina misstag.

257 minuter framför datorskärmen är optimalt för inlärningen

Lär mig fortfarande nya saker från nätet så det är inte så konstigt, ta engelskan tex där lär man ju sig massor av både genom surfing och gaming.

En kombination av att träna fysiskt med något och sedan spendera timmer med datorn än bra skit.