Inlägg av mr-mister

Inlägg som mr-mister har skrivit i forumet

1

Jag tycker att den sista panikpatchen fixat det ganska mycket. Gunplay med AR vapnen är nu mer normalt som i betan och likaså är ju hovercraften nerfade rejält.
Förstår om det inte är snyggt på ps4 eller xbox one ser helt enkelt ut som skit där.
Lirar på PC med 3080 och i 1440p på High / medium med DLSS på quality och får ca 140fps stadigt på dom flesta kartorna.
Så sist om sides tycker jag det är riktigt kul nu efter sista patchen, Snyggare än BFV och flyter som vatten iaf på min burk.

Ser underbart ut!!

Som riktig gammal veteran i BF (spelat alla) så ser det positivt ut. Det bästa har varit BF3 och skönt om dom hämtar inspiration av det.

Efter 20 år i spelserien tycker jag det ser mycket spännande ut. Hoppas dom ger det mycket bf3 vinst så är jag nöjd:)

Skrivet av Luciphear:

Jag älskar hur folk klagar. Det får mig att känna mig mycket yngre än jag faktiskt är.
Jag var lite fundersam om det skulle bli något för mig men diggar verkligen det jag ser!

Finns ju många som mig som har både PS4 , PC med 1060 och nu snart ett XBOX One X, Gillar man gaming så vill man nog ha det mesta.. vissa spel är roligare på konsol o vissa på pc osv.. Köp det ni vill o ha det kul istället för o hålla på o klanka ner på allt

Skrivet av Dreijer:

Jag har en dator som driver somliga titlar i 144 FPS utan bekymmer och klarar alla spel i 60 FPS oavsett inställningar i 1080p. Jag har länge varit intresserad av att skaffa en konsoll, men hur i hela friden skall man vänja sig (acceptera..?) att spela i 30 FPS?

Jag lirar väldigt mycke FPS på dator .. BF1 m.m och då med 144hz skärm och minst 144fps. Spelar dock alal konsoler oxå och tycker nog att vissa spel gör sig bättre på konsol som t:ex tomb raider.. Kör på 65" 4k tv känns mycke roligare på konsol faktiskt.

Däremot märker man ju såklart av dom låga fps`n som är i vissa spel men ofta om man har en någorlunda vettig tv så hjälper den till oxå.

Tur man är både Pc masterace och konsolnörd

Skrivet av Molotov:

Ser faktiskt fram emot det här spelet.
Men det blir inget förköp eller seasonpass på engång.
Dlc blir köpa var för sig eller alla vid senare tillfälle till rejält rabbaterat pris.
1200kr förköpa allt låter vansinnigt

Som sagt vad betalade 389:- för BF1 sen kommer nog inte premium kosta mer än ca 400 om mna inte köper från origin, så det där med 1200 är bara vansinnigt om man är så dum och handlar direkt på Origin. Köpte BF4 med Premium när det kom för ca 800:- lär ju vara samma pris på Bf1 ungefär.

Det fanns i gamla playstation magazine till ps1. Alltid demoskivor med då.

Jag betalade 348 för bf1. man behöver ju inte köpa på Origin, Likaså med bf3 köpte jag för runt 400+400 för premium men då inte på origin. så sluta kolla där är bara svindyrt.

Skrivet av Loltron:

Tycker spelet är på tok för dyrt, 679 ? wtf, + 500 kr för premium ?
När man kan köpa sig ett hyffsat chassi för samma peng så tycker jag det är way 2 much.

Känns som rätt många haft tillgång till alphan. Lirat hela helgen nu och det är överaskande bra. Var lite negativ mot det innan :). Dom flesta som trackar ner på det har onte ens spela spelet.

Skrivet av redruM:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av redruM:

Har Dice åtgärdat alla krascher som deras spelmotor orsakar? Skulle inte tro det.

Har spelat det nonstop hela dagen, inte kraschat en enda gång.

Okej då har de kanske löst directx-kraschen.

Har runt 900 timmarr i bf4 och inte en crash sista 700 timmarna.. Dx crash har jag aldrig haft.. Är det ett problem hos nvidia ?? .

Spelade både Alpha och Beta på battlefront utan problem. lika stabilt som bf4

Slutade spela Driveclub för längesedan. Blev så besviken på det . 30fps hackar fram. skitsnygg grafik men ingen spelkänsla alls. ett av dom sämsta bilspel jag kört dom sista 10 åren. Hoppas på att Project Cars och Dirt Rally ska fylal tomrummet av ett riktigt bra bilspel till iaf PS4 ..

Vi som är 35+ vet ju att det inte var bättre förr heller så man är väl härdad. Dock gnälldes det inte alls lika mycke förr. Nu kan ju ungarna gråta och gnälla över allt.

Härligt har sett fram emot det här spelet länge. Hoppas verkligen att det är bra nu :). Spelar mycke ihop med tjejen och detta är ju kalas som sällskapsspel .

Bf4

Spelar på ps4 och har inte sett några glitchar än. Funkar likabra som det gjorde för fz på deras streamer.

Dom har haft dlc och premium aktiva tjänster i 10 år och folk gnäller fortfarande och tror att det ska försvinna. Det kommer alltid finnas dlc/expansioner till spel.

Mina banor är då lika stora som dom alltid varit i conquest large. 7flaggor och allt. Verkar som du missat nått i ditt filter ?

Vad menar du med från början. I BF4 (pc) är banorna iaf lika stora som dom varit hela tiden sen det släpptes. Så större har dom ju aldrig varit. Spelar du på pc eller konsoll ?

På vilket sätt har banorna krymt ?. Lirat sen betan och alla banor kan inte se att dom krymt nått direkt ?. Testa lira conquest large.

Skrivet av autograph:

Större banor tack! Som de var från början i BF4.
Nu är det ju värdelöst tråkigt att spela när alla banor krympt.

1