Inlägg av KimiKiwi

Inlägg som KimiKiwi har skrivit i forumet

Skrivet av Starwarsmannen:

1. Mount & Blade 2: Bannerlord
2.
3.

Bannerlord är inte klart ännu

Skrivet av Skuggsvept:

Kul, har haft ögonen på det länge men aldrig slagit till då jag saknar VR- och/eller flygsim-utrustning.

Har du en Xbox kontroll så funkar det alldeles utmärkt med det

Skrivet av mondo:

Ok. Min femåriga son har här ritat en racerbil uppifrån, komplett med skrikande däck. Han vill gärna tävla om ratten till pc/ps4 med den här bilden så att han kan spela Dirt.

Alfons racerbil

Ja, det syns ju att det är en bil, typ. Ingenjörer, get to work already. Halva jobbet är ju gjort

Skrivet av Lolflakes:

Det är precis detta jag menar också! "Spel till alla plattformar är bra!" Nej!! Konsolerna behöver sina fläskiga flaggskepp. Det är det som driver utvecklingen. Halo, Gears of War, Killzone, The last of us, Uncharted. Hade dessa spelen släppts till alla konsoler så hade dom inte varit lika ambitiösa, det är jag säker på.

Sen kan man argumentera för att det finns CD Project och Rockstar, men det är en på tusen. Som släpper titel var femte år om vi har tur.

Indivuduella spelstudios slåss tillräckligt mycket om våran uppmärksamhet för att det ska vara bra att ha exklusivitet. Om Sony eller Microsoft äger en studie som säljer bra och många spel så satsar de mer pengar på den studion oavsett exklusivitet.

Skrivet av lyrael:

Vill jag ha ett spel så köper jag det, bryr mig inte om vad internet tycker om företagen bakom det.

Det handlar nog inte om vad internet tycker utan vad du själv tycker om företaget. T ex microtransaktioner eller liknande

Någon som minns kickstarter-spelet Stomping Land? Där snackar vi scam...

Skrivet av Earthscum:

@kanshira: Såg vi samma trailer? Tryckte animationen var verkligen ful. Nåt sudo 3D blandat med 2D. Och frameraten var ju hur hackig som helst. Såg ut som nåt ps2 spel med dålig framerate.

Det måste nog vara första gången jag hör någon klaga på att en anime ser hackig ut.

Skrivet av Molotov:

Haha vilket spel.
Hur har man missat detta ska nog köpa

Kan man spela 2 eller fler spelare samtidigt local? att man joinar typ splitscreen?

Finns ingen split screen i nuläget tyvärr. Men däremot kan man vara flera i ett "party". Fortfarande bara en som vinner dock. Större chans att ni hamnar tillsammans i team games då

Skrivet av Rasmous:

Något jag funderat på mycket det senaste är hur det hade sett ut om folk INTE streamade olika spel. Hur hade folk hittat till spelet då? Gällande denna typ av spel som jag inte sett någonting av alls i någon form av reklam utan endast via personer som streamar så är det väldigt intressant hur mycket några stora streamers kan göra för ett spel. Sedan är det såklart positivt att detta spelet har en rimlig prislapp också!

Det har visats upp på bland annat E3 och låg på "första sidan" på Steam. Att det har varit en stor snackis bland väldigt många har ju också bidragit till att flera har köpt spelet.

Är det något jag har lärt mig under åren i kommentarsfältet här på FZ så är det att den person många här blir irriterad på ofta kläcker ur sig... låt oss säga icke PK-kommentarer och jag har aldrig någonsin sett den personen ge svar på de kommentarer som han/hon själv får tillbaka.

Ska jag vara helt ärlig tror jag att denna antingen lever för att trolla eller helt enkelt har en diagnos av något slag själv och inte fattar/bryr sig att den upprör så många.

Skrivet av Bennii:

Det introt jag minns bäst är troligtvis Half-Life. Det skapade atmosfär under tågfärden, introducerade dig till din arbetsplats och dina kollegor under den korta promenaden, och lät dig förstöra Black Mesa med ett misslyckat experiment. Och sen spenderade du en stor del av spelet med att försöka ta dig tillbaka genom liknande miljöer som spelet redan visat dig under tågfärden ner i underjorden. Magiskt.

oEgO16JaW4Y

Half-life var verkligen före sin tid.
De flesta spel som försöker sig på samma sak blir idag klyschor. Inte alla men de slår ändå inte hur banbrytande det var

Skrivet av Slutbossen:

Problemet är ju bara att det har nästa noll omspelavärde då det inte är något att utforska eller samla mer än det man redan gjort under sin första spelomgång. Om man nu då inte tycker om repetition utan större variation dvs.

Håller med med samtidigt kan det vara bra att det inte är så långt. Finns så otroligt många spel som man vill testa så att det går fort att klara av behöver inte vara något negativt. Det är ett unikt spel som alla borde testa om dem har gamepass.

Kan också säga att jag spelade det så mycket att jag klarade ut det 100% på kanske 8 timmar eller så

Ett otroligt ambitiöst spel som jag själv har backat med minsta summan (150 kr tror jag) sedan Kickstarter. Får se om det blir något till slut.

Det sorgliga som folk inte verkar förstå är att om det här inte lyckas och blir något så kommer det aldrig komma ett lika ambitiöst spel igen. Inte medans vi lever iaf.

Skrivet av ChalleT:

Vad händer då? #nyfikenn00b

Egentligen inte speciellt mycket. Lite mer klad bara. Kan hända att det inte kyler lika bra men då bara kanske 1 grad.

Hitman Absolution var verkligen inte vad jag hade tänkt mig och blev en stor besvikelse.

Däremot har dem på ioi gjort en enorm comeback iom de två senaste Hitman spelen och jag ser otroligt mycket fram emot Hitman 3 som ser ut att följa samma gamla goda formula.

Skrivet av tmbth:

REFERENCE ID: 000056669
UBISOFT FORWARD REWARDS
Thank you for tuning in to Ubisoft Forward!

You can register to receive the rewards previously offered during the Ubisoft Forward event.

Please visit the link below before July 15 @ 11:59PM PDT / 2:59AM EDT to claim your rewards:

REGISTER HERE TO CLAIM YOUR UBISOFT FORWARD REWARDS https://register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/

After registering you will soon receive your free PC copy of Watch Dogs 2 in your Uplay PC library. The other in-game rewards will soon await you directly in the related games.

Thank you for your patience and participation!

Tänkte om ville har Watchdog 2 men har bara till 15 juli .. .

Logga in & ta spelet .. .

Först gick det inte att logga in på Ubisoft Forward så man kunde inte claima något och nu ser man att man kunde göra det efteråt men då är man en dag försent.
Suck...

Skrivet av ZaMMe:

Spelar inte så mycket singleplayer men eftersträvar realism.
Köra stridsvagn samt flyga i War Thunder (Simulator Battle) är utmanande och där håller ingen en i handen.

WWII = Post Scriptum, där dör man oftast av 1 kula och är oförlåtande, men givande.
Modern strid = Squad, lite samma känsla som PS fast nutid, samt mer utvecklat.

Ogillar spel där man springer runt och kan ta 100 skott helt orealistiskt..

Insurgency: Sandstorm är också ett bra spel i modern tappning som lutar åt det mer realistiska om man vill ha lite andra spellägen som push. Oftast väldigt bra spelare inne vanlig svensk dagtid som kommunicerar och är trevliga. Sällan man ser någon som är toxic i public iaf.

Jag kan varmt rekommendera Rimworld. En svinsvår koloni-sim med många olika system som ligger på varandra och det håller dig verkligen inte i handen.
Det har en så kallad "intelligent AI storyteller" som hela tiden genererar slumpmässiga situationer som t ex raids, traiders eller ekorrar som blir galna och attackerar dina invånare. Det gör att världen känns unik och där finns verkligen rum för fantasi.
Om man vill så finns det också en uppsjö av moddar till spelet.
Det ska helst spelas med Iron-man-läget då det får konsekvenser när man gör bort sig.

Skrivet av Barak:

Jag tar ofta långa pauser från spel då jag spelar så lite. Har jag väl pausat så är sannolikheten att jag senare fortsätter nästan obefintlig. Jag tycker att tröskeln är för hög för att sätta sig in i allting igen.
Så för mig är det tvärt om. Jag är alltid sämre när jag går tillbaks efter ett långt uppehåll.

Ofta behöver jag kolla options för kontroller igen för jag har hunnit glömma alla redan 😏

Skrivet av Ftmch:

Om något hade jag velat se en Hitman-film/serie där herr 47 är antagonisten och man får följa någon/ett par stackare som försöker komma undan honom, lite terminator 1-vibben fast mer stealthy. Haha.

Inte alls en dum idé. Det skulle vara en synd om dem fick tag i honom till slut däremot