Inlägg av brandefors

Inlägg som brandefors har skrivit i forumet

Ser fram emot att spela spelet. Synd bara att den som fick styra kontrollen under denna gameplay video inte gör spelet någon rättvisa tyvärr. Jättejobbigt att titta på.

Hoppas väldigt mycket på att de avtäcker Malkavian och Nosferatu. I första Bloodlines spelet så gav dessa klaner väldigt mycket "omspelsvärde".

Jag ville kunna spela Skyrim på min TomTom på väg ut till landet medans frugan kör.

1) PUBG
Hate it or love it. Det var spelet jag spelade mest under 2017 och det lär nog bli det spel som tar flest timmar 2018.

2) Destiny 2
Hängivet Destiny fan nöter på i tvåan. Tror dock att det inte blir lika många timmar som det har varit i år. Lär bli några veckor efter varje expansion som man sitter och nöter.

3) Rise of Tomb Raider
Mycket bra spel som tagit många timmar när det väl har varit tid för Single Player lir. Med all DLC så finns det många timmar att hämta.

4) Witcher 3
Också ett utav de Single Player spel som tar många timmar av min tid. Man vill se allt och uppleva allt och då är det många timmar som går åt.

5) Escapist 2
Det Co-op spel som är galet kul att spela med någon när man vill sitta tillbakalutad och bara ha kul i ett casual lir. Varmt rekommenderat.

Skrivet av Blackwolfe:

Nytt Elderscrolls eller gå och dra nåt gammalt över er

Nytt Elderscrolls eller gå och dra ett Skyrim över sig

Är ni säkra på att det är solospel endast? När jag läser hela texten så tolkar jag det mer som att man inte får delta i tävlingen som ett lag. Så här står det på Nvidias sida:

This Contest is open to individuals only. No team entries and no corporate or institutional entries are permitted in this Contest. Employees of Sponsor, its affiliates, and their respective contractors, service providers and professional advisors connected with this Contest, as well as members of their immediate families and/or households, are NOT eligible to enter.

Om jag lägger upp ett klipp från när laget spelar så är det jag som individ som tävlar och inte laget, det är väll ändå så de menar?

@Todilo: Vanishing of Ethan Carter VR kostar strax under tjugolappen och originalet är tydligen väldigt uppskattat. Ingen aning om hur VR upplevelsen är. Kan vara värt att kolla upp i alla fall

Skrivet av Bennii:

Pft, jag kan rita bättre än så där. Var är mina gratis reklamprylar, Blizzard?

Om du är en liten 8-årig flicka så har du kanske en chans. Bara att ladda upp dit bidrag på reddit

Bayonetta-studions co-op-rollspel Scalebound skrotat

Synd för dem som såg fram emot detta. Personligen gillade jag inte huvudpersonen i spelet, han snackade som om han vore en hjälte i ett barnprogram.

Kom igen nu Tommy Wiseau! This is your calling

Nej...Battlefield 1 trailern är mycket mycket bättre. Musiken till Titanfall 2 trailern passar nog bättre till RDR2.

Skrivet av najtrows:

Alltså, Såklart dom släpper det till PC så småningom. Annars är dom ju rätt dumma. Jag tänker fan inte skaffa en konsol för 1 spel oavsett hur mycket jag älskar Rockstar.

De släppte ju aldrig Red Dead Redemption till PC så varför skule de behöva släppa uppföljaren? Vi får se helt enkelt

Nu står det på Rockstars Facebook sida att de släpper Red Dead Redemption 2 nästa höst

Det tog 12 år mellan Diablo 2 och Diablo 3. Har svårt att tänka mig att de skulle påbörja Diablo 4 redan nu. Jag hoppas på Diablo 4 men tror mer realistiskt på en expansion till trean.

"Slåss mot meningsmotståndare"....låter som en helt vanlig politisk demonstration

Jag tycker inte det skall behöva finnas ett skill gap om man är 6 premades som spelar tillsammans. Annars så ser det riktigt bra ut.

Typ 10 pers i Kungsträdgården i Stockholm som försöker slåss om gymmet där :D. Jag undrar om det kommer eskalera när det är officiellt släppt i Sverige så det blir ännu fler kanske.

90-talet ringde och vill ha sin artikel tillbaka. Att detta ämne fortfarande kan vara aktuellt förvånar mig.

Jag tror nog det flesta av oss skulle må bättre av att undvika FI och deras anhängare istället för att undvika datorspel

Jag förstår bara inte varför "Snabbaste tiden" på escort banor är en dålig idé? Det bevisar ju bara vilket lag som gjorde det bäst/snabbast, eller?