Inlägg av Meso

Inlägg som Meso har skrivit i forumet

1

Hade själv stora förhoppningar när jag installerade spelet men måste säga att det känns fruktansvärt överskattat när man spelat ett par timmar. Det är en gimmick med söta små figurer som gör hemska saker, men ser man igenom det så finns det väldigt lite substans.

Att bygga upp en bas har sällan känts så ouppfyllande. Typ 90% av byggnaderna var tråkiga och som bäst sparar dig lite tid för att du inte längre behöver springa runt och klicka överallt 100 gånger per dag. Att låsa upp en ny byggnad ska vara spännande men det var väldigt få som jag verkligen såg fram emot.

Väldigt mycket som måste repeteras dagligen som bara är utfyllnad för att få spelet att kännas längre än det är. Sermons varje dag? Prata med varje follower och ge blessings etc? Spring och städa upp bajs/spyor? Samla ingredienser och laga mat? Blir tråkigt väldigt snabbt...

Rent spelmässigt så erbjuder det inte så mycket nytt heller. Hade det inte varit för att det är en gimmick så är jag övertygad om att folk gett det betydligt lägre betyg. Själv hade jag inte gett det mer än en 2:a eller 3:a.

Skrivet av QuenchedAnger:

Så om dom nu gav bort en miljon ex då, hur ska dom tjäna in det? Är inte det typ förtjänst som bara "poff" borta?

Kommer väl släppas 17 DLC's innan året är slut.

Första spelet var fruktansvärt segt och jag gav upp halvvägs igenom. Kändes som att spela Dark Souls i slow motion. Var det verkligen så populärt att folk vill ha en uppföljare?

Skrivet av Mirage:

Det är inte utvecklarna som är problemet, det är ledningen, vilket vi fått bevis för mer än en gång också.

Jag utgår från att du inte har tittat på deras dev streams.

Finns ingenting som kan rädda detta spelet. Deras devs verkar ha blivit rekryterade direkt från McDonalds utan att ens ha någon passion för gaming.

Valve är ett riktigt skitföretag så jag ser gärna att Steam får lite konkurrens. Blir kanske jobbigt i början eftersom vi blivit så bekväma med Steam, men på lång sikt är det nog bra.

Känns lite grann som the poor mans Subnautica. Gillade verkligen Subnautica men detta ser segt och slött ut.

Ibland när man sätter sig och börjar lira ett spel så försvinner timmarna utan att man märker det. Detta spelet äter upp hela DAGAR istället för bara timmar. Sjukt kul och välgjort men jag var tvungen att avinstallera ett par dagar efter att jag köpt det för att jag inte fick mycket annat gjort. Kan dock starkt rekommendera det till någon med mer självdisciplin än mig.

Oj vad ni tjatar om detta Sea of Thieves. Förutspår att det blir en jätteflopp och folk kommer tröttna på att jaga kistor efter ca en vecka. Verkar inte finnas mycket annat att göra och man behöver hela tiden en grupp med folk för att känna sig någorlunda säker. Alltså inte något som man kan hoppa in och lira själv lite då och då. Hoppas dock att ni har kul och försöker njuta medans ni kan.

Förstår inte hur dom tänker med marijuana. Hade jag lirat en turnering så hade jag nog önskat att mina motståndare rökt på innan matchen. Det hade garanterat underlättat för mig själv.

Verkar handla om en familj som har det väldigt bra ställt ekonomiskt och en pappa som är alltför upptagen med sitt jobb. Istället för att klaga på Microsoft så kanske han borde spendera mer tid på att uppfostra sin 13-åriga son och lära honom värdet av pengar. Ungen har ju tydligen köpt "FIFA player packs" för ca 100$ dagligen under en längre period. I den åldern borde han förstå bättre.

1