Inlägg av bpapzDayZ

Inlägg som bpapzDayZ har skrivit i forumet

1

Förstår inte allt hat mot Uwe. Han är as rolig, älskar hans humor. Sedan har Uwe sagt vid flertalet tillfällen att han skiter i vad folk tycker om hans filmer, han gör film för att han tycker det är roligt. Med andra ord gör han film av helt rätt anledning. Postal -filmen är underbar, likaså spelen, förutom senaste spelet. Han Uwe dessutom kallar USA för JEW-SA gör honom nästan till min idol.

Bioware fortsätter teasa ett okänt skräckspel

Fan vad underbart, ett skräckspel av Bioware, äntligen kanske det kommer ett skräckspel med bra story.

Ge oss mer singelplayer!!! Alternativt gör en uppföljare, eller ge oss nytt spel där man får vara soldat och döda civila

HAHAHAHA. Spelet ser bra ut, men knappast något utöver det vanliga. Exoskelett, nämen coolt, det var en av dom stora grejerna med Crysis, snygga ansikten med realistiska muskelrörelser, det var det coola med Battlefield 3. Fotorealistiska miljöer, hmm.. känns bekant, det har mer eller mindre alla dagens spel. Snääälla, låt Call of Duty dö ut, dom har inte skapat något eget någonsin, CoD började som en ripoff av MoH, fortsatte som en wannabe till Battlefield och nu tar dom steget att försöka sno allt fränt från Crysis.. Jaja. Jag tänker bajsa i en låda och skicka till dom.

Är för mig ett mysterium hur folk fortfarande tycker att det är okej att betala fullpris för CoD. Dels för att dom senaste spelen inte är något annat än "förra spelet med nya skins och kartor". Och nu, hör och häpna, dom har gjort ett väldigt nyskapande och fräckt CoD... Genom att sno i princip allt från andra spel, mestadels Crysis. Så till er alla snorungar som tänker köpa detta, ett tips köp Crysis spelen istället. Skulle tro att ni kan få alla tre Crysis + expansioner för samma pris som nya CoD kommer kosta.

Enda som jag behövde göra va att dra ner senaste updateringen från AMD, flyter på perfekt nu, har allt på highest utan minsta lagg.

Skrivet av Sebbepojken:
Skrivet av bpapzDayZ:

sannorligheten att det kan eller kommer ske är större än att det inte kommer ske.

I korta ordalag, hur kommer man fram till något sånt...? Jag gissar att marknaden för zombies-kommer-aldrig-uppstå är ganska begränsad så det lär inte finnas så många som argumenterar mot de här dokumentärerna.

Mjae. Sant, sedan handlar det ju självklart om "vad är en Zombie". Svaret varierar ganska stort beroende på vem man frågar. Personer utan "känslor" och med dålig motorik som dödar andra och sedan äter offret finns ju att läsa om, från alla möjliga årtal. Sedan att dagens zombies föddes iom att hollywood började göra film innehållande levande-döda och satte därmed en viss standard för vad som är en zombie. Detta kan man ju snacka om, dividera och argumentera om i all oändlighet.

Fan va fränt. Avgudar allt som rör Zombies. Min kära sambo ogillar väl mitt näst in till psykotiska intresse, min största dotter på sju år börjar dock gå i mina fotspår. Hoppas av hela mitt hjärta att zombie-apokalypsen sker under min livstid, för jag är helt säker på att det kommer ske, antagligen tack vare något biologiskt vapen.. Finns en del bra och intressanta dokumentärer som handlar om just detta och att sannorligheten att det kan eller kommer ske är större än att det inte kommer ske.

Shiiiiieeet vad trött jag blir på allt gnäll här. Förr när WW2 spel kom stup i kvarten gnälldes det om att spel borde bli moderna, nu när spel utspelar sig i modern tid alt framtid gnälls det om att det inte kommer några WW2 spel. VAFAN, sluta lipa. och inse att utvecklarna endast kommer göra spel som kommer göra dessa rika. inget annat.

Skrivet av Eriand:
Skrivet av Dvärgen:
Skrivet av Qutini:
Skrivet av Johan Olander:
Skrivet av Dvärgen:

dom hade ju kunnat fixa i denna patch så inte zombies springer genom väggarna.

Mm, känns viktigare att zombies kan bete sig innan dom börjar göra dom svårare att ha ihjäl. Vet inte riktigt hur dom planerar sina uppdateringar egentligen.

fast Zombies är dock väldigt lätta att döda, om man möter dem 1 å 1 så kan man döda dem lätt utan att ta skada, med bara dina händer. 2 eller fler så blir det problematiskt, men det går ganska lätt om man är erfaren, annars så är det lätt att bara springa ifrån dem och sen smyga runt dem när det väl slutat jaga. + det är sjukt mkt lättare att göra att något tål mer stryk än att stoppa dem från att gå igenom väggar

Då får du ju springa i ett decennium, vet inte hur länge jag rusade från en zombie. Det var i alla fall inte en kort stund ens.
Ja självklart är det lättare, men det handlar om prioriteringar. Vad är viktigare? Lägga ner massvis med tid att bli av med buggar eller peta in så dom tål mer?

Att tåla mer stryk hade ju kanske kunnat komma senare, det är ju rätt enerverande när man smyger in i ett hus och hör en zombie skrika till. Du går ut från huset och ser ur den kommer igenom väggen från baksidan och anfaller en.

jag springer ifrån en zombie på 1-3 minuter. Spring igenom några byggnader så är det oftast lugnt imho.

Hitta en Fireaxe (tar 1 timme eller så) så är det 1-hit kill på alla zombies ändå

Antar att du är rätt ny som spelare om det tar en timme att hitta brandyxa, tar på sin höjd 15-20min beroende på vart man spawnar, självfallet längre tid om det är mycket folk på servern. Däremot att hitta en m4a1 tar en jäkla tid, framför allt nu efter patchen, hittat två m4 och typ 4 magnum.. alla var trasiga och oanvändbara...

State of decay kan vara bland det värsta skräp jag spelat. Köpte detta eftersom jag älskar DayZ (både modden och standalone), i hopp om att detta ska vara något i samma stil, visade sig vara fel....

Oerhört trevlig läsning. Skulle verkligen vilja få mer att läsa. Alltid trevligt med andras historier från DayZ. Om någon av alla läsare letar efter folk att lira ihop med kan ni adda mig. andersortblad på Steam, det är jag och en polare som brukar lira ihop, vi är friendly överlag, men tvekar inte att skjuta om situationen kräver det, jag är en erfaren DayZ spelare, lirat sedan första dagen då Modden blev tillgänglig, och nu lirar jag såklart bara Standalone. Har bra gear att dela med mig av till en eventuell medspelare.

Fast nu är ju inte ARMA bra överhuvudtaget, däremot DayZ, där snackar vi bra

1