Inlägg av Richiraptor

Inlägg som Richiraptor har skrivit i forumet

Skrivet av boota:
Skrivet av Richiraptor:

Xbox har skönare kontroll, a buy for me. Fifa på Ps kontroll suger, varför inte ha en grop som xbox har i sina spakar? Idioti, slinter när man är lite svettig.

Nåja, xbox är sen, så då har man råd med båda.

du har inte sett nya dualshocken va?

nåväl... lite tråkigt känns det att microsoft inte vill visa sitt pressevent på gamescom för världen.

iofs... deras mål kanske är att få alla "journalister" höga på mountain dew och doritos så att de sedan kan prata om hur fantastiska TV-upplevelser microsoft kommer erbjuda i USA.

Har för mig de har presseventet på xbox 360, tyckte jag såg något nu på morgonen.
Jo jag har sett den, men tycker den fortfarande är för lik och för liten. Äntligen fixat utåtbuktande analog spakar, jag föredrar också att ha digitala kontrollen i mitten som xbox har.

Xbox har skönare kontroll, a buy for me. Fifa på Ps kontroll suger, varför inte ha en grop som xbox har i sina spakar? Idioti, slinter när man är lite svettig.

Nåja, xbox är sen, så då har man råd med båda.

Tror inte det spelar någon roll för dem kassamässigt, kan va så att de vet att si o så är förbokade. Så här många hinner vi göra, hinner de inte göra tillräckligt många får de ändå inte in mer cash om de säljer här också. Så missa julhandeln tjötet funkar inte. Isåfall får de dra ner på antalet skeppade till syd europa tex, fortfarande samma mängd som skeppas. Och ser man tillbaka på förra konsollerna, tog de slut rätt fort.

Mesig röst nu, svårt att gå från mörk till ljus. Lättare andra vägen om, de kunde fått Vin Diesel som röst istället, som har sagt att han gillar att göra röster till spel.

Roligaste tråden jag läst på länge!
Ödmjuka svar, hat, förvirring, kärlek, kunskap(?)..

Att porta spel är inte det lättaste, PC, visst mer kräm, skönt med mus och tb... Neggo: Fler tillverkare av komponenter, stor mängd drivrutiner... Så mycket mer som kan gå fel på en PC än MAC/Konsoll.

Säger bara en sak, kör åtminstone senaste drivrutinerna och rensa bort de gamla KORREKT för att få bästa optimeringen.

Ska tillägga att jag spelar på PC och Xbox 360.. Ser bara spelnjutning med båda...

Top view zombie mode i COD, alla minispel Gta 4,,,,

http://www.mediafire.com/view/?e61idyky3ad43dy

Hela i pdf format, bättre än bilderna. 34 sidor.

Skrivet av zhrooms:

Finns fan ingen nyhetssida som har fler missledande nyhetstitlar än FZ!

SweClockers som är en hårdvarusida primärt är 2 dagar snabbare på stora spelnyheter.

SweClockers nyhetstitel: Battlefield 3 får färgjustering via konsolkommando

FZ's nyhetstitel: Färgjustera Battlefield 3 - utan att straffas

Vilket inte stämmer, det ni (Tomas) implicerar är att du straffas när du använder färgjustering, vilket är helt inkorrekt.

Sebastian borde även få pris för att skriva mest blaska av alla, värre än Aftonbladet. Skriver som en 13åring för en 13åring, har följt FZ i 10 år, haft som startsida så länge jag kan minnas, och jag har påpekat Sebastians skrivning förut och tänk när fan ska det vara slut med detta, har hoppats på att det skulle bli bättre men icke. Läskigt nära på att ta bort FZ som startsida för första gången på som sagt runt 10 år.

Inte nog med det så fungerar ju inte FZ som det ska heller efter dom/ni uppgraderade sidan för ~2 år sedan, problemet har med routern min att göra, som endast orsakas av FZ, jag ska inte behöva köpa en ny router för FZ är lata. SweClockers hade samma problem ett tag vilket dom sedan fixade, men inte FZ.

Ang forumet så kunde jag inte bry mig direkt eftersom jag knappt kan använda det pga nätverksproblemet, men en sak är säker, att erat forum är mer än värdelöst, inte konstigt att det i princip är stendött och folk kör SweClockers istället.

Ang SweClockers, bästa vore om FZ stängs ner helt och de få "acceptabla" skribenter integreras med SweClockers, med spelnyheter på sidan, finns absolut ingen nackdel.. men man kan ju alltid drömma

http://www.spaceg.com/multimedia/collection/ytmnd.com/Jacko.g...

Hänt Extra, Se O Hör, Aftonbladet.. M,m,,, ??!?

Ge oss nu ett consol kommando i singelplayer för att dra ner hastigheten, timescale kommando pls.

Jag kan inte vara den enda som vill leka i singplayer med slowmo ala quake-1-nailgun-spray.

Tror det kan bli både hur bra som helst och nja.
Ser fram emot att försöka hålla kontroll på bilen i 250+ på en småkurvig raka. Det som saknas är att bilen total kvaddas om man barkar ut i skogen.

Jag har spelat cs sen den första första första betan, la av när source kom. Spelat CSS en 20-30h senaste 5åren kanske. Vid första betan (våren 1999) var vi 20 st testare, alla aktiva planethalflige anhängare. På den tiden användes inte ordet hax. På den tiden så va det inte fusk som aimbot etc, det dök upp på senare betor när det vart större/störst. Då sa man "sluta haxxa", då man sköts igenom väggar för att folk oftast fuska. Därmed har jag aldrig symboliserat hax med "skillshot" igenom en dörr. Utan använder mig av just "skilled shot". Haxxa samhör mer med fuskande enligt mig. Hax, haxxor, haxxa (svenskt)..

" In-game, cheating is often referred to as "hacking" in reference to programs or "hacks" executed by the user." -Wiki

Batman musiken gjorde sig inte i den här trailern....

Skrivet av doodle_82:
Skrivet av showerguy:

Måste grafiken vara prio i ett GTA spel?

Är väl bättre om man har roligt, upplevelsen och allt runt omkring. Level systemet från San Andreas, känslan från Vice City och grafiken från IV. Kan ju bara sluta bra!

Håller helt med dig om att det är en jäkla grafikhets. Ska allt handla om grafik. Spelen är väl snygga idag, eller vad kräver folk egentligen. Gnäll, för gnällandets skull? Upplevelsen kring GTA är ju det som lockar. Åka runt och göra vad man vill. Köpa hus och parkera sina bilar i garage. Vore roligt med mycket "att göra saker" som GTA SA innehöll, men till spelytan av Vice City som jag personligen tycker var det roligaste.

Off topic.
Jag är 29 år gammal och har spelat dator sen jag var 15. Då uppskattade vi spelen som kom och tyckte allt var häftigt i spelvärlden. Men nu blir man ju faktiskt riktigt less när man går in på FZ och ska läsa om ett spel. Det enda som finns i kommentarerna är ju bara en jäkla massa gnäll, och det spelar ju ingen roll vilket spel det än är. Visst alla har olika smaker. Men en vanlig kommentar är ju "jäkla skitspel" Jo, utveckla det lite mer istället för att bara skriva så. Finns ju ingen direkt mening att dra en kommentar alls. Jag kan tyckas låta gnällig nu, men FZ medlemmar tycker jag borde se över vad de skriver och lära sig uppskatta spelen mer. Eller har vi nu blivit alldeles för kräsna med dagens teknik? Finns ju liksom inget som stimulerar hjärnan längre verkar det som. Kraven känns alldeles för höga från vissa, andra är helnöjda. Men men, alla tycker vi olika. Dock tycker jag att det vore lite roligt om det stog något positivt om ett spel ni medlemmar skriver om.

MVH Andreas

Håller med dig!
Finns snygga spel som är astråkiga, och så finns det astråkiga asfula spel. Så finns det spel som är snygga och grymma men oftast korta, och till sist GTA som alltid hållit en lite lägre grafik nivå men överlägsen kulhetsfaktor. (Då tänker jag till story spel, inte multi)

Också 29, men spelat sen jag var 4år. Grafiken på Spectrum 32 va lite annorlunda mot dagens, men spelen va kung ändå!

Ser ut som GTA vid 3:30 också, fett!

Skrivet av TexN:
Skrivet av Jozo:

Unlocks måste vara det tråkigaste som någon någonsin har kommit på till FPS-spel...

Om man skulle ha allt från början. Och inget att sträva efter så tror jag att man skulle tröttna på spelet fortare.

Klan-lir. Helt annan sak.
Men public känner iaf jag att det bidrar till att det blir lite roligare.

Pengar som i CS maybe? Fun shit!
Orka nöta i flera veckor för att få en bättre bössa, vissa kan bara spela nån timma i veckan. Medans de som nöter timtals varje dag kan spöa skiten ur en för att de har bättre bysse.

En av de bättre svenska filmerna, slår många enligt de flesta "bra" filmer som kommer från hollywood. Tex Saw filmerna, same story same shit i dem.

Förtjänar en plats i min blu-ray hylla iaf.

Swedish SOG, nice!
Verkar va som COD fast SNYGGT!

Hoppas de har en inomhus arena med!
Jag gillade känslan av publiken i WC för två år sen, Vovosela är inte så dumt ändå!

Håller med resten av gänget, RIKTIGT dåligt beslut. Skulle gärna sett vad de andra vinnarna skrev, de kanske är mer värda top etta iom att de höll sig till frågan.

ELLER så kan ni formulera frågan bättre. Man får väl välja det som är bäst av de som är sämst ändå???

Mitt förslag va för övrigt: Tänk er rag doll kung fu på ipad, där du kan dra armar och ben med fingrarna istället. bättre kontroll och krävande kordination erbjuds. Kunde lätt tänkt ut fler saker om man använder ipaden som andra skärm

Skrivet av Golvis:

Är det nån som verkligen vill ha detta?

Hell yeah! Manager 2012 äger, dock är Ipad något jag inte äger. Gott lira när man sitter timvis på tåget.