Inlägg av WeepingAngel

Inlägg som WeepingAngel har skrivit i forumet

1

Jag är intresserad av en nyckel 😊

Ja

Jag vill ha en nyckel!

Skrivet av jonas790:

Har 4 nycklar om någon fortfarande vill ha. först till kvarnen

Jag tar gärna en om de finns kvar

Hej jag missade live finns det möjlighet att se den i efterhand om så finns det någon som skulle vilja länka?

Jag tycker precis samma och jag spelar på en server som är very high, tycker det är tråkigt att springa runt helt ensam :/ Så en fråga lider WoW av samma problem ?

Skrivet av Draxx:

Guild Wars 2 är i högsta grad alive and kicking. Lite kul att läsa om att det är det snabbast växande mmo:t. Det förvånar mig inte det minsta. Jag vill gärna tipsa om Ruthless som är ett svenskt gille, det har tuffat på väldigt bra för oss! Här är en film som visar lite skoj vi har för oss: http://www.youtube.com/watch?v=QbxylSPLgHA

Vilken server ?

Skrivet av v1ctory:

Välkomna till Tyria!

Efter många roliga och några halvsega timmar i gw2 bidrar jag gärna med lite tips till er som är helt nya eller återvänder till spelet. Att välja en klass och setup som passar din spelstil och hitta godbitarna i Tyria är nämligen inte alltid helt lätt men desto viktigare för att ha kul i spelet.

Spelade själv mestadels guardian och hade grymt skoj i sPvP men började tröttna på övriga delar av spelet. En dagger elementalist och engineer senare var allt frid och fröjd igen.

Är ni intresserade av lite guidning och hjälp på vägen så finns det möjlighet att hoppa in på en trial-plats i mitt gille, Friskyttarna. Efter en inaktivitetsrensning har vi ungefär 20 platser att erbjuda.

Vilken server spelar ni på ?

1