Inlägg av Wize

Inlägg som Wize har skrivit i forumet

1

Dual shock 4 är tveklöst den bästa handkontrollen idag. Ser väldigt mycket fram emot att få sätta labbarna på den kommande kontrollen.

Skrivet av icecold:
Skrivet av marcus8958:
Skrivet av Javas:

Länge leve next gen, så Pc kan Utvecklas ololololol

Haha du tror pc kommer utvecklas när en stor del av pc spelarna sitter på en bärbar dator med i3 och Intel gma och spelar Diablo 3.
Dom enda spelen som kommer utvecklas är konsolportarna men dom spelen hatar väl alla?

PC:n har överlevt ganska många konsol-generationer så det är nog lugnt. Blir intressant nu med förhoppningsvis bättre portar när både Sony och Microsoft kör på PC-hårdvara.

Det är många PC-nördar som viftar runt om att PC är överlägset mycket bättre. Oftast är det personer som sitter och lirar LoL eller WoW i slutändan (påstår inte att du gör det).
Måste få tillägga att man får spendera bra mycket mer pengar på att "uppgradera" din PC medan med en konsol har du redan produkten framför dig och behöver inte "piffa" till den tills nästa generation.
Men varför jag föredrar just konsol är just för dom exklusiva titlarna som enbart kommer ut till konsol. Oftast så finns alla PC-spel även till ps3/360.

Introduktion till min spelvärld.

Verkligen... Ska man ge ett försök och skriva av sina tankar till er andra ang vad man läst/upplevt inom spelvärlden.
Nåväl, trevligt att ni titta förbi!
Jag tänkte göra en kort introduktion av mig samt ge er mina tre absolut fantastiska spelupplevelsen.

Mitt alter ego heter David Sporny (egentligen heter jag något tufft som Mega Man) och spelat spel sedan min kära mor slog igång mitt Nes 1986.
Under alla dessa år har jag rest genom dom mest fantastiska fiktionvärldarna man enbart kunnat drömma om men samtidigt ramlat över några ohyggligt dåliga som gav mig en sådan avsmak att jag inte ville titta på min konsol på mer än en månad. Många spel har jag sanerat bort från mitt minne och kvar återstår dom bästa.

Det finns otroligt många minnen som man håller kärt men delar med mig tre stycken av dom för att banta ner skrivandet!
Lets do this:
1: (spooooiler) När man får Magus som spelbar karaktär i Chrono Trigger. Även om han va "The bad guy" så hade man en stor kärlek för honom som karaktär och min reaktion var i jämförelse med "Nintendo 64 kid" när Magus följde med på ditt äventyr för att slå Lavos på käften.

2: Ytterligare ett mästerverk från Square och det är Final Fantasy 7. Många fantastiska minnen från det spelet men just ett som har etsat sig fast är när (spooooiler) Sephirot penetrerar sitt svärd genom Aeris. Jag fick spela om spelet för att återuppleva hela händelsen då jag tidigare pga händelsen missade väldigt mycket. Det enda som snurrade i mitt huvud var: "Vad fan hände precis?! Det här är inte... Hur kan man?!"

Nåväl, till min tredje och sista bland flera tusen andra fantastiska upplevelsen är bossfighten mot "Psycho Mantis" i MGS. Jag fick ett hysteriskt skratt som gick inte att kontrollera när jag insåg att man ska använda port två till handkontrollen! Då kunde han inte läsa av dina kommande attacker och på så sätt ge honom på nötterna.

Jaha, det var det lilla jag hade att säga. Min tanke är att på kommande inlägg ge min resencion av spel som jag klarat och hoppas att ni finner dom roande.
Skulle va kul om ni kunde dela med er av era moment i spelvärlden och vad som gjorde dem unika!

Ses i nästa inlägg!

"Do the Mario"

#blogg

Det snackas otroligt mycket om att ps4:an kommer släppas redan i oktober. Både från säkra källor och (möjligtvis opålitliga) forum. Spänningen är olidlig. Jag ser fram emot tisdagen, bunkra upp med div skräpmat och om det nu är så att konsolen hamnar på hyllorna i oktober så firar jag med en flaska bubblande "healing skumpapotion"!

1