Inlägg av Ziddie

Inlägg som Ziddie har skrivit i forumet

1
Skrivet av DeFeCT:

Det är ju rätt sjukt när EA själva går ut med att det inte är MTX och lootlådor för att skaffa sig bra publicitet och för att visa sig som "good guy". Det betyder ju bara att de är helt medvetna om att folk inte vill ha skiten i deras andra spel, eller några spel för den delen.

Det är sorgligt att detta ska vara en nyhet som folk blir glada över, det borde vara standard för spel som inte är F2P.

Ptja, jag struntar faktiskt i om de gör det för god publicitet eller inte. Jag är ganska säker på att både företag och människor har visat vänlighet mot mig tidigare för att vänta sig något i gengäld. Jag uppskattar att de gör detta och väljer att bli glad. Ifall communityt uppskattar modellen och det reflekteras i resultatet så finns det väl god chans att de väljer att fortsätta på den vägen.

Saknar alternativet "Hade inte köpt det ändå".

Citat:

....svaghet orsakad av korrupta filer i ditt spelbibliotek

Tror att det är fel. Det han skriver om är hur man genom svagheten kunde orsaka "heap corruption" i steam client library (en del av klienten - eller steamklientens kod?) som kunde utnyttjas för att exekvera kod remote. Heap corruption är vad jag vet något som sker i minnet och inte i några filer och i synnerhet inte i Windows 10 där detta demonstreras.

Jag har ändå vissa förhoppningar om att filmen kan bli bra. Mitt intryck är att man nu (edit: i större utsträckning än tidigare) förstår att det inte är lätt utan svårt att göra film av stora varumärken och att man inte är beredd att riskera den skada det kan orsaka att släppa något mediokert.

Hittar inget om den "turbo"(?) som syns i bild.

@Christoffer B: Skönt att någon annan än jag påpekade detta

@delli: Förvisso... Jag skulle dock vilja påstå att om ett kort finns med i alla lekar oberoende av typ så är det ett tecken på att det kan behöva nerfas. Varför man nerfar hex är för mig fortfarande oklart och jag förstår inte heller deras förklaring av motivet. Blizzard har dock en viss kännedom om vad som komma skall så det är möjligt att det bäddar för en framtida utbud av kort där hex inte längre passar i dess nuvarande form.

@Quelor: Earth shock är väl inte så vanligt att man inkluderar i nuvarande meta. Att earth shock ej påverkas är väl i sig rätt motsägelsefullt med deras argument om att billig silence ska endast tillhöra priest i åtanke.

@mobmoben: I min mening är det väldigt sällan som dokumentärfilmer är helt opartiska och skildrar sanningen på ett rättvist sätt. Jag tycker också att det är OK så länge dessa filmer säljs som underhållning (och vilket oftast är fallet). Det största problemet är människor som tror att de ger en bra bild av verkligheten och / eller vad som har hänt.

Edit: För övrigt en väldigt bra (underhållande) film!

@Ishow: Till viss del är spelet "pay to win". Man kan ju inte förvänta sig i ett samlarspel att man som ny kommer ha lika stor chans som någon som spelat länge eller har lagt ut mycket pengar på sin samling. De goda nyheterna är att spelets "standardläge" inkluderar ett grundutbud + de två senaste årens expansioner. D.v.s. att du kommer inte behöva tänka på expansioner som har släpps tidigare än så (om du inte ska spela i det s.k. "wild"-läget som omfattar samtliga expansioner) och därför är det inte ett omöjligt åtagande att komma ikapp om du är beredd att köpa en samling lekar och investera några timmar.

Jag har hittills inte lagt ner ett öre på Hearthstone och med den samling jag har så kan jag skapa en ett urval (dock inte alla) av de topplekar som spelas.

Med andra ord. Det är antingen tid eller pengar som du får vara beredd att lägga ner tills dess du har en lek som du kan ta hela vägen till legendary rank (högst) och vidare. Förhoppningsvis så har du roligt på vägen

För tankarna tillbaka till "Little Rocket Man"

Q1 DM6.

En röst på något annat måste innebära att man inte spelat den.

1