Inlägg av jimpalus

Inlägg som jimpalus har skrivit i forumet

1

Orc attack c-64

Men skoja inte Rome 1 måste vara det kuligaste spelet någonsin, vad spöar Romerska legioner som trampar fram i takt och förgör allt i dess väg

Om det är det sämsta spel du spelat, så kan du ju inte ha spelat så många spel. Sen är man rätt trött på folk som spyr galla på alla forum, varför inte hålla sina negativa tankar för sig själv, vad får man ut av att skriva "Sämsta jag spelat fan... fattar inte hur man kan gilla 1an eller det här... det är ett skämt fan.. " Hur gammal är du förresten? Hör du inte på dig själv hur du låter??? väx upp o försök se saker positivt istället för att hata.

Men alltså ni som levlat till 50 o tycker spelet är meningslöst efter det, levla upp en ny karaktär då på motsatta sidan tex. Då får du ju lika mycket till o spela utan att behöva göra samma questar o vara på samma världar, med en helt annan spelstil.

Jag tycker det är styrkan med spelet!

Jag var aningen skeptisk till det här, men efter att ha testat demot så fick jag den där varma känslan i kroppen ni vet. Har spelat igenom demo versionen en massa ggr men nu sista gången jag körde lyckades jag på tag i någon sorts power axe eller nått liknande, någon annan som fått tag i en, och i så fall vad var det jag gjorde för att få tag på den??? Yxan kom med all säkerhet från en av de stora orkerna, måste ha avv
äpnat den på nått vis!

ROME 2!

Men Senil det är ju som en tutorial innan du kommer ut i den gemensamma världen, för att man ska lära sig interfacet, många som uttalar sig negativt utan att ha spelat spelet ordentligt o på riktigt. synd om spelutvecklare när folk som inte spelat deras spel spyr ut dynga på nätet om hur kassa deras spel är Självklart kanske Många tycker det suger men när ska folk för det första lära sig att inte betor är det färdiga spelet, samma gäller spel demos. man vet av erfarenhet från tiden när man tankade ner spel hur snabbt man kunde dissa ett spel testa 10 minuter sen avinstallera o prova nästa.

Rift rockar punkt slut. wow kräks jag på mycket pga det känns som man kör nått typ av disney äventyr och att man bara väntar på att mussepig ska dyka upp bakom nästa hörn. Hur få in den där sköna känslan med krigare o grejs om karaktärerna inte ser mäktiga ut? Rift kommer överleva det är jag säker på. dom som ej spelat det eller kört en timme i betan borde inte utala sig!

vart var det snyggt??? har vi sett samma klipp???

Hihi kul med alla som gnäller på frostbite och badcompany2, då alla vi andra vet att det handlar om hur mycket smisk dom får av alla duktiga spelare och dissar spelet pga det.

Säg vem det fucking va!!! *skrattar*

Det är inget Vietnam spel! Lolflakes!

BLASPHEMY! äger iofs en 360 men gud vad tv spel suger om man jämför med en nyare dator Strunta i o bli sura över mitt statement ni som älskar era tv spel det här är bara vad jag tycker och är mer riktat till min pc kolegor

Men alla ni snåljåpar om det nu är så dyrt och så kort speltid, köp inte dlc:n då. skitenkelt. Gå o kolla i realådorna på EB så kanske ni hittar nått bättre

Tror inte dina problem beror på varken Vista eller ditt 8800 kort eftersom jag kör samma uppsättning själv (64-bitars Vista dessutom)

1