Inlägg av Klovk

Inlägg som Klovk har skrivit i forumet

1

Personligen har jag alltid tyckt att det har varit viktigt men sen när det har funnits möjlighet att göra det så har jag aldrig använt mig av det så det blir mest bara en bonus.

Dock tycker jag att Nintendo borde börja rappa på lite med utgivningarna av äldre spel till switchen Typ Zelda: Ocarina of Time.

Skrivet av EXPLICIT:

Ta BF1 som exempel. Totalt stred inte fler än 9(!) svarta soldater för Tyskland under första världskriget - trots det kan du gå in på valfri server i spelet, där är det redan fler svarta soldater på den rundan än var det var under hela kriget. Ett hemskt krig där miljontals vita män slaktades. Det är inte bara historielöshet, det är en spottloska i ansiktet på alla européer.

@EXPLICIT
Det där är ju helt fel det var ju över 11.000 mörkhyade soldater i den Tyska armén och till skillnad från de allierade så hade mörkhyade soldater i tyska armén samma möjlighet att arbeta sig uppåt i rang under krigets lopp.
Du glömmer också bort alla andra kolonialsoldater som både britterna och fransoserna hade. Framförallt fransoserna använde sina mörkhyade soldater som första attack alltid. Det var på så vis som tyskarna visste var någonstans på fronten det skulle komma en attack.

Du borde vara mera sur över att fransmännen inte var med från första början utan kom med ett förbannat dlc det om något är historieförfalskning.

1