Inlägg av Moraxus

Inlägg som Moraxus har skrivit i forumet

Va menas med "discodansa"? Är det så man eör sig frammåt i spelet? Har kör en del VR men aldrig riktigt gillat fps eller spel där man rör sig (blir åksjuk). Men att discodansa för att röra mig ka ske hade funkat mot illamåendet

Alltså man undrar ju vad som hänt under dessa 3 år. kolla denna video och jämför deras ursprungliga vision med vad som lanserades: https://www.youtube.com/watch?v=pETD7QT6TcU&ab_channel=A_Seag...

Skrivet av noreason:

Bara jag som tycker spelet är rätt uselt fortfarande? Gameplay-loopen är ju det tråkigaste som finns. Inventory systemet är ju fortfarande riktigt makaber och det går knappt spela co-op. Nej, långt kvar tills jag ska lägga ner tid på detta spelet. Behöver nog 5 år till.

Håller med dig. Köpte det några år sen på nån rea och gett det en chans iallafall. Gameplay-loopen är för mig dötrist. Det faktum att de gjort nittio-elva expansioner som varit gratis är såklart beundransvärt, men för mig är det fortfarande mer av en inspirerande ide än ett kul spel.

Skrivet av Voorhees:

Woot, är fan säker på att jag läste någon från microsoft försäkra folk om att det aldrig kommer en Windows11. Att fokus skulle ligga på att förfina 10an i all evighet. Men kanske det var någon utomstående som skrev detta, kan inte efter en del sökningar hitta mitt påstådda läs.

Jo det sa dem. Men de har tydligen ändrat sig.

Tack för ett bra inlägg. Håller med dig till 100% i både observationer och slutsatser. Tänkte bara säga att jag tyckte det är skönt att höra om andra som är i samma sits som en själv gällande tid: småbarn och heltidsjobb gör även så att jag tvingas vara extra noggran med vilka spel jag ens ger en chans. Och startsträckan innan själva 'spelet börjar' måste vara kort, annars ger jag det inte ens en chans.

Skrivet av Gen:

Vilket jävla slöseri med pengar. Känns inte som att denna galenskap gynnar oss gamers iaf. Tänk om de istället använt pengarna till att utveckla den bästa onlinebutiken och launchern på marknaden.

Är du seriös? Tycker du också att Ica borde satsa sin vinst på att göra lyxigare butiker och höja sina priser på mat? Fattar inte hur man kan fördra massa överflödiga funktioner i en game-launcher (ok, vissa värdefulla funktioner saknas fortfarande i egs) istället för billigare spel.... Antar att folk har för myclet fritid. Jag spenderar 99,99% av min 'gaming tid' i spel, inte i launchern.

Jag lirar så ofta jag kan. Är mitt nr1 slöspelar-spel. Papilu7 heter jag

Ja älskar det. Bästa avkopplingspelet. Kräver 0 engagemang men skapar typ alltid minnesvärda händleser

Overcooked rekomenderar jag!

Path of Exile 3.12

Hej!

Har spelat PoE sedan closed beta (alla uppdateringar) men tänkte kolla om det finns någon vänlig grupp/guild eller private server man kan få vara med i nu lagom till 3.12 som släpps på fredag?

Är numera (2 små barn) väldigt casual så det blir inte så många timmar i veckan, men delar gärna med mig av min kunskap från snart 8 år av testat olika builds och hur saker funkar i spelet

Antar att det bara är jag, men jag fattar fortfarande inte varför ray-tracing är så hypat. Eller, jag fattar att det tekniskt är imponerande (ljus beter sig som ljus o studsar på föremål) men jag har aldrig sett någon vidare stor skillnad i trailers med raytracing on/off. Det kanske inte gör sig så bra i trailers? Har inget grafikkort som stöder det så jag har aldrig testat. Tycker bara det är märkligt att massa stora företag hypar det och släpper videor där man jämför med/utan raytracing och man får ändå anstränga sig för att lägga märke till skillnaden...

Eh, star citizen då?

Ja har säkert 50+ gratisspel där nu. Älskar det!

Jag skulle tro att texturerna strömmas in efterhand som de skaa användas från en eller flera webtjänster. Så högupplösta flygscannar över hela jorden måste ju ta upp oändligt med datorminne om allt skulle sparas på datorn vid ibstallation av spelet.

Instämmer med föregående: lägre tempo!

Tipsar om overcooked också

bra gjort

Bästa Action-strategispel? (Multiplayer)

Hej
Är det någon som har tips på ett snabbare RTS-spel som är kul i multiplayer man kan spela några rundor på kvällen innan man går o lägger sig.

Jag tänker mig ganska likt Starcraft 2, men gärna med lite mer fokus på resurssamlande. Har provat SC2 en del och det är verkligen ett perfekt multipmayerspel med flera lager av strategi, men det är mer stressigt än avkopplande för mig... Antar att jag intr är tillräckligt bra.

Sneglar en del på nya The Settlers, men har inte sett så mycket info om det än. Om det har multiplsyerfokus och så.

ser fram emot detta!