Inlägg av dbengtsson

Inlägg som dbengtsson har skrivit i forumet

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Early Access på torsdag, så då kan man ju "köpa in sig" i "betan".

Kändes som man kokat ner det som var roligt i Dayz. Dvs inte zombies, nerven med permadöd. Men istället för lira i två dagar för att få ett dugligt vapen räcker det att loota ett par hus.

Men var det inte lite charmen med DayZ? Nu var det nog 2 år sen jag spelade så har nog hänt en del men att hitta lite duglig utrustning efter 6 timmar och ångesten över att kunna dö.

så ett icke färgglatt h1z1 king of the hill? ser ungefär lika trött ut. (inte spelat nåt av dom)

Fruktansvärt opolerat. Söka match är ju en mardröm och kontrollerna med mus och tangentbord på PC är fruktansvärda. Kopplat in joypaden nu och tänkt testa om det blir nån förbättring.

Såå. Ska vi panga IS nu utan en massa fåniga gadgets? Det är fasen dags. Springa på väggarna och larva sig i 0G känns så trött. Serien dog efter Modern Warfare 2.

Så många gånger man gått igenom innehållsförteckningen på tvålen. Om och om igen.

Edit: Denna hamnade visst på fel nyhet.

Overwatch: Tracer Reflections (special Russian Edition)
[http://imgur.com/a/nmABe]

Så är det typ Dota2s custom game Overthrow?

Skrivet av tricky:
Skrivet av AngryBecker:

Fasiken...hur kunde jag missa det där??? Var för upptagen att själv sänka skepp....

What ver u sinking about?!

Kontext
https://www.youtube.com/watch?v=gmOTpIVxji8

Skrivet av Proud Gamer:

I texten: "Helst", "Lögn" och "3". HL3. Illuminati.
Vann jag en klapp på axeln nu? Snälla...?
Eller kommer någon från Valve komma och ninja-assasinera mig i sömnen?

Skrivet av ClockWise:

Spelat i ungefär 40h och tycker det var riktigt roligt. Däremot så försvann motivationen rätt brutalt när jag hade kommit längst ner i gruvan och lyckades skaffa sprinklers. Nu behöver jag inte göra ett skit på min farm och det blir bara jobbigt att skörda. Drar in en sådär 600k varje gång, men vad ska man göra med pengarna liksom?

Sen har jag inte ens kört i 2 år i spelet. Så det var lite för lätt, och motivationen hela tiden i spelet var i princip pengar. Så känner jag, och nu har jag inte startat det på en månad. Men jag är sjukt nöjd, och oerhört imponerad över att 1 snubbe gjort allt. Då jag själv utvecklar spel till och från, och aldrig lyckats göra klart något, så satt jag och var starstruck rakt igenom spelet.

Helt klart värt sin peng. Men räkna med att dippen kommer snabbt efter första året i spelet - det gjorde det för mig

Nu tar du dig i kragen och avslutar nåt! http://makegames.tumblr.com/post/1136623767/finishing-a-game

Har samma problem själv :S

Argh. Var ska man börja?

NES:en stödde endast 4 färger per sprite och hade endast följande 56 färger att välja mellan https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/80/NES_palette_co...

Varav endast 25 kunde visas på skärmen samtidigt.

Edit: Mer nördigt onödigt vetande: En kul detalj är att man delade upp megaman i två sprites, huvud och kropp, för att kunna få ansiktsfärgen. Dessutom har NES:en fler kalla färger än varma. Megaman var till en början tänkt att vara röd men man ändrade det till blå när man såg vilka färger man hade att välja på.

Ännu mer edit (även detta megaman-relaterat): För att lyckas rendera de stora minibossarna så målade man istället upp de på bakgrundslagret istället för att använda sig av sprites. Det är bl.a. därför som bakgrundsfärgen alltid är svart när man möter en större boss.

Typiskt Skägg-Sverre, den gamle token.

Jag ser gärna att man inför kassetter igen. Men då får det nästan vara Nintendo, Sony eller Microsoft som står för den utvecklingen annars blir det bara en ny Ouya-flopp.

Skrivet av Jokkepalm:

...

Ett problem jag själv märkt av i arbetet är att det är mycket svårare att spåra kvantitativ data för hur sidan används om man kör med one-page jmf med separata sidor eftersom folk kan scrolla lite hej vilt istället för att aktivt välja vad de ska se.

Inte så insatt i MG5 än, tänkte hålla mig till spelsläppet. Iaf, spelet verkar ha ett tema kretsande cybernetiska proteser eller dylikt. Spelet heter ju t.o.m. Phantom Pain. Kojima läste nån artikel om nån knäppgök som vill göra en huvudtransplantation och tyckte det var en svag idé att avbilda honom i spelet. Cirkusen är igång. Jag tror inte detta är utstuderat för fem öre utan bara en ren slump att nån kände igen honom.

Rollspel bland stjärnorna – Star Ocean 5 utannonserat!

Pampigt tror jag. Jag förstod ingenting. Nån som kan rekommendera tidigare Star Ocean? Det är en serie som helt fallit mellan stolarna för mig.

Kass, man ser ju tydligt pixlarna om man zoomar in.

Crawl är så bizzart snyggt.

Skrivet av kebbe:
Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av kebbe:

Anita Sarkeesian lol. Ungefär lika inflytesrik som en hög med hundskit under snö; Ser man det tar man en mindre omväg, trampar man i det blir man lätt irriterad i någon halvtimme.

Vad man än själv tycker går det ju inte att förneka att hon influerat tusentals människor.

Det har även hundskit under snön: Skapar tidningsrubriker årligen världen över och får miljontals människor att ta omvägar. I sin kärna är det dock fortfarande inte mer än avföring.

Så du medger alltså att hon har inflytande?

Swatter: "Att kunna skrämma folk är riktigt kul"

Helt stört att detta ens är ett problem.