Inlägg av BOOMST1CK

Inlägg som BOOMST1CK har skrivit i forumet

Värdelöst vetande

Har ni något kul värdelöst vetande inom spel/film?

Tänker exempelvis på klassiska Sagan om ringen när Viggo får en kniv kastad mot sig och behöver slå bort den. Eller att DiCaprio slår näven i bordet under inspelningen av Django Unchained och börjar blöda men bryter ej karaktär.

Fyll på med mer!

Dark Souls 1 Remastered
Vilken pärla!

Ville bara tipsa om att Demon's Souls säljs för 299:- på CDON just nu, sen tillkommer dock frakt.
Jag köpte det själv på Black Friday och det är mitt första spel från From Software. Så sjukt vackert och bra, kan nog vara ett av de bästa spelen jag spelat. Så kommer ta mig an Dark Souls när jag känner mig klar med detta.

Skrivet av Fearnox:

Finns billigare på webhallen såg jag nu
PS4 versionen med gratis uppgradering till PS5 för 300Kr,:

https://www.webhallen.com/se/product/324846-Immortals-Fenyx-R...

Jag googlade lite och kollar du på bilden av förpackningen så står det "PS5 "Upgrade Available"

Det fick bli en beställning på den till att börja med i alla fall

*Edit: 249Kr på spelbutiken https://www.spelbutiken.se/produkt/immortals-fenyx-rising-gol...
Fick bli ombokning då Webhallen inte hade några exemplar inne heller.

Skrivet av OAKTHYR:

Har tyvärr bara lyckats få tag i den digitala PS5an.

https://www.mediamarkt.se/sv/product/_immortals-fenyx-rising-...

129:- för PS5-varianten (Dock ej Gold)

Tack!

Skrivet av Margy:

Jag tror inte att gameplay från Days Gone ersatte något utan i så fall strök man nog bara Read Dead.

Man slänger ju inte in någon som spelar "live" på scen ackompanjerad av en hel symfoniorkester i en handvändning utan det inslaget var säkerligen planerat sedan länge.

Sant, men reagerade inte på att det var där, utan snarare att det fick avsluta showen. Det brukar ju kunna vara ett "drop the mic"-moment.

Rykte: Orlando-massakern kan ha stoppat Red Dead 2-visningen

Reagerade faktiskt lite på avslutningen. Tyckte det var märkligt att lägga in gameplay från ett redan visat spel där, så kan ju stämma

Hmm, "Fredags Zonen" kanske?

Skrivet av jbx:

Blev helt skakis när jag läste detta. Har själv en son på 4 år som drabbades av just exakt den tumörsorten. Han fick de när han var två år. En extremt ovanlig typ av tumör drabbar bara i snitt ett barn på två år i Sverige. Han mår bra nu men går på täta röntgenkontroller och jag är konstant orolig att det ska komma tillbaka.

Kommer inte palla att spela detta..

Har själv två barn och bara att läsa en sån här kommentar får mig att bli deprimerad, så nej jag kommer inte klara av att spela detta... All lycka till dig och din familj.

Det gick ju att provspela detta på Gamex för någon månad sedan, och det var inte i något instängt bås. Med tanke på att man knappt hört om det på ett tag så blev jag lite förvånad.

Skrivet av phi:

Har vi spelat två helt olika battlefront? Tyckte att det mycket snabbare än bf och cod. Kör du sedan med jump pack och i third person så får du väldigt bra översikt och frihet i att röra dig runt kartorna.

Snittade runt 40-5 i varenda match jag spelade. Att spela battlefront i fps-vy är helt meningslöst för övrigt.

För _mig_ kändes det bättre att spela i fps-vy. Jag har bara spelat BF på PC och tycker det går väldigt mycket snabbare än vad detta gjorde. Men beror väl på helt hur man spelar spelet, sitter man gömd i BF med sin sniper så går det väl inte lika snabbt kanske.

Håller med angående powerupsen, förstår inte riktigt meningen med detta.

Som fd. "FPS PC-spelare" som gått över till PS4 så fullkomligt avskyr jag FPS på konsol. Men efter att ha spelat några timmar igår kväll så måste jag säga att jag hade väldigt roligt med det.

Att på några timmar gå från frustrerande 0-5 till 10-5 i K/D, var för mig väldigt underhållande. Kände att man kom in mer och mer i hur man ska spela FPS på konsol, vilket jag inte gjort i något annat FPS-spel hittills. Och jag vet inte, men jag tyckte att alla på de servrarna jag spelade på spelade efter objectives. Jag sprang mot pod´sen och behövde aldrig vara där själv och försvara eller ta över den.

För mig passar detta bättre på konsol än vad BF/COD faktiskt gör, då det inte går lika snabbt som i de spelen. Sen rent grafikmässigt var det väldigt vackert och längtar efter att få spela de andra banorna. Sen är det ju STAR WARS liksom, bara det

Igår gick jag iaf från ett kanske-köp till att förmodligen förboka det. Men ska spela mer under helgen för att se om man ändrar uppfattning.

Är det någon mer än jag som råkar ut för "FPS-drops"? Kommer när man kör bil snabbt och det är mycket i bild som swischar förbi. Eller är det min ps4:a som är trött?

ett litet L ska det vara jonmLr

Du kan adda mig om du vill, lirar ibland.
Nintendo-ID: jonmlr

Kan även tipsa om Facebook-gruppen "Mario Kart 8 Sverige", relativt nystartad grupp men tanken är att det ska gå lättare att få ihop turneringar etc.

20:41?!??! 20 - 41 = 21
2 + 1 = 3!
Half-Life 3 confirmed!

Rakaka fanns det en gång i tiden en sida som hette som gjort fruktansvärt mycket för e-sporten. Eller snarare profilerna bakom siten som gjorde detta.

Men jag personligen tycker det har lämnats ett hål att fylla där. En mognare site med folk som är roliga att lyssna på även när det inte bara handlar om spel. Så att streama matcher med svenska kommentantorer från FZ hade vart nice. Kanske även något "uppesittar"-program en gång i veckan där man pratar om vad som skett. Behöver inte vara så avancerat, Skype 2-3 pers som pratar om det samt bjuda in e-sportprofiler som gäster ibland.

Stog ju nåt om co-op häromdagen. Tänk att köra co-op med Titaner och nöta ner stora monster som kommer in. (Pacific Rim). Som ett extra game-mode.

Victor: Av dessa 5 matcher som du verkar ha spelat, hur ofta vann den som var monstret? Kanske kan få en känsla på hur balanserat det är just nu på så vis?