Inlägg av gusnan

Inlägg som gusnan har skrivit i forumet

Skrivet av Atorak:

Gillar Brian Fargo och Inxile och som du säger ligger dom i MS. Problemet med just dom är lite att
Dom är grymma på isometriska spel. Wasteland 1 ,2 ,3 osv.

Jag ser det definitivt inte som en nackdel att dom är "grymma på isometriska spel". Skulle väldigt gärna se ett isometriskt Fallout (igen).

Skrivet av Atorak:

Senare gjorde dom ju bards tale 4 som ändå fick rätt bra betyg. Vet inte om det är deras grej riktigt med fallout dock hade gärna sett dom göra ett utkast på baldurs gate 4.

Du kanske inte känner till det, men Brian Fargo som är en av dom som _skapade_ serien jobbar på InXile. Jag tror det möjligen kan vara "hans grej". (edit)Tror det är ännu fler som var med att skapa serien som jobbar där.(/edit)

Skrivet av Atorak:

Släpp hästarna lösa tycker jag, problemet är kanske att MS vill hålla det inom sina spel divisioner.

Som sagt tidigare i tråden, InXile skulle fungera. (Det är ju en MS-studio nu mer).

InXile.

Man kan ju hoppas att InXile gör nästa Fallout. Det hade kunnat bli RIKTIGT bra.

"Vi recenserade den första (och enda) Cyberpunk 2077-recensionen förra veckan." - "recensionen" ska antagligen vara "expansionen".

Wasteland 3. (Jag blir glad att det ser ut att vara många andra som verkar tycka samma, det kommer som något av en överraskning, jag har tyckt att hypen från svenskar för Wasteland 2 och 3 har varit minimal...)

Skrivet av Harmond:

Du pratar om något helt annat än vad han i videon gör.

Ja, det gör jag antagligen.

Skrivet av Harmond:

Det här spelet är ju mer stridssimulator än något som liknar te.x Alpha Protocol eller Witcher 1...

Jag trodde det var (och antar att det är) ett kalasbra RPG, precis som Wasteland 2, och inte bara en "stridssimulator".

Skrivet av Harmond:

Jag känner även till ett flertal spel som hypats som att man har massor av konsekvenser och dialog-options, men när man spelar om samma scenario så märker man att det var skitsnack, utkomsten är samma, svaren är samma (trots att man kanske sa något som borde gett ett helt annat svar eller utkomst).

Jag går på det som spel är, inte det som dom utger sig för att vara.

Jag fattar ju vad dom menar, men det är ju inte valmöjligheterna som är en grej (inte för mig åtminstone) - utan _konsekvenser_ av valmöjligheterna. Det är väl det som är bl.a. Bethesdas problem - säkert skitmånga valmöjligheter, men inga som helst konsekvenser av det man väljer.
InXile litar jag dock på - dom har en mycket god track-record när det gäller det här. Dom vet vad dom gör.

"Wastelanders" - Bethesda har fan ingen skam. Först kapa Fallout-franchisen och göra skitspel, och nu gå på nästa spel och sno namnet för en undertitel. Så jävla lågt.

Skrivet av Dunder:

Vill såklart betatesta så att spelet blir så bra som möjligt, men jag vill inte betatesta så jag får några spoilers innan release....

Jobbigt läge.

Word! SÅ hypad för detta spel, men man vill ju inte spela när det är en massa buggar kvar.

Wasteland 3 är klart intressantast för mig -
"Detta blir Inxiles sista multiformatsspel innan de kliver helt in i Xbox-gemenskapen." Vad är källan för detta? Kommer dom lägga ner multiplatformandet efter detta och inte släppa spel för PC?

Van Buren.

Hakunin, Fallout 2.

Håller helt med att den här trailern kändes väldigt "fel" om man jämför med hur Wasteland 2 var - Men vi får ju inte glömma humorn även i det spelet (även om den inte kanske är så lik den här trailern) -

"My 10Mhz 8086 processor allows me to process information faster than you can conceive".

Inte för att vara sån, men han heter _Todd_ Howard...

Har kört en del under "Early access", men är inte helt såld. Saknar Nitro - känns lite för mycket "simulator" för mig, skulle gärna se mer Flatout-känsla. (Detta är dock sagt om early-access-versionen som sagt, skall testa nu igen, men jag betvivlar ju att det har gått i min riktning under den korta tid jag inte har kollat på det).

Artikeln har ju fått kommentarer om språket - jag blir förvånad att ingen kommenterar "Överhalning"? Det om något är väl en snabböversättning...

Skrivet av Camlin:

Erhm, Fallout Tactics ÄR "Brotherhood of Steel"

https://en.wikipedia.org/wiki/Fallout_Tactics:_Brotherhood_of...
https://en.wikipedia.org/wiki/Fallout:_Brotherhood_of_Steel

Skrivet av Brain:

Träffade honom 2 veckor sedan och då verkade han väldigt positiv och glad. Han pratade VÄLDIGT mycket om det nedlagda Fallout (Van Buren) då, så det känns faktiskt inte som att Bethesda är ett otippat förslag.

Vi kan ju hoppas att han går till InXile, och inte Bethesda - Brian Fargo har twittrat om Van Buren...