Inlägg av VolvoJocke

Inlägg som VolvoJocke har skrivit i forumet

Skatten på det går till ryska krigskassan. Bojkott!

Skrivet av Ilovechris:

Det är beklämmande, tycker jag, att inte fler spel rullar i 60 fps.

Jag förstår dock att smaken är som baken, och det finns säkert en hel del spelkonsumenter som hellre vill se bländande grafik i 30 fps än något sämre texturer, skuggor, anti-aliasing osv i 60 fps, men att kunna erbjuda ett "performance läge" som vissa spel gör, borde vara något som fler utvecklare strävar mot.

Snabb googling visar totalt 4 stycken native PS5 spel som bara har 30 fps läge, av hela biblioteket.

Skrivet av whoo:

Finns det någon som kan sia i hur lång tid det tar att göra ett sånt här projekt? Hur pass tekniska är utmaningarna?
Handlar det om att lösa komplexa tekniska problem, eller främst bara "beta av att konvertera allting"?

Black Mesa projektet (fan remake av HL1) tog sisådär 16 år och var stundtals anklagat för att vara vapourware. Är osäker hur bra jämförelse det är men vi ska nog sitta ner i båten.

Ett av de lättare köp man genomfört!

Jag vill dela med mig om något som räddade mig från ett alkoholmissbruk, ifall någon läser denna tråden och känner igen sig.

Som bakgrund började jag dricka i sena tonåren och blev snabbt skåpssupare. Under många år (ca 5 år) drack jag mig full nästan varje dag, nästan alltid själv förutom lite fester på helgen. Det höll på att gå åt helvete och jag försökte sluta många gånger. Blev uppehåll på uppåt några månader men föll alltid tillbaka.

Tillslut gick jag till vårdcentralen och bad om hjälp. Det blev till turer fram och tillbaka men nu kommer jag till min poäng.
Jag fick medicinen Campral utskrivet, och ÄNTLIGEN så vände det. Campral är en medicin mot alkolmissbruk men till skillnad från Antabus som fler känner till så gör Campral att man känner mindre sug efter alkohol, både medan man dricker men även när man är nykter.

Medicin fungerade jättebra på mig och gjorde att jag äntligen lyckades sluta dricka. Effekten blev som att kroppens undermedvetna glömde bort hur underbart alkohol var. Nu har jag varit nykter i snart 5 år.

Medicinen Campral är inte narkotikaklassad och är inte beroendeframkallande, den har heller inte några nämnvärda biverkningar. Så summa summarum vill jag säga att var inte rädda att ta hjälp av mediciner om det inte går att sluta dricka, jag vettefan var jag hade vart idag om det inte var för den medicinen.

Mekaniska elefanter i alla ära, men det behövs (spoiler från ettan)

en metal devil för att kompensera för slutbossen i ettan. Blev sjukt besviken att man inte fick möta Hades som metalldjävul.

Bara jag som såg en AK5:a?

Bjuder på intressant läsning om sekten som är Star Citizen:

http://www.tentonhammer.com/columns/respawn/cult-star-citizen...

Seriöst det liknar scientologkyrkan. Fansen dyrkar Chris Roberts och allt han säger är sanning. Det betalar stora belopp till ett projekt som till stor del är visioner och konceptbilder. Och när någon kommer med kritik så går de i taket och aggressivt försvarar Cloud Imperium Games till sista droppen blod.

Inget Myst? Skandal.

Började lira spelet igår, har inte märkt av några buggar alls förutom att det fryser till emellanåt, nån gång i timmen sådär. Flyter bra på högsta inställningarna (förutom AA) med GTX970.

Hittar för övrigt inte Dead Kings på Uplay ännu.

Ser ju coolt ut men Nvidia visade upp liknande teknik redan för många år sedan, men det blev inte så mycket av det. Hoppas det blir större den här gången.

För er som vill veta mer om "Uncanny Valley", här e en intressant video som förklarar:

http://www.youtube.com/watch?v=FKTAJBQSm10

Skrivet av Johan:

De e najs

De är det som ger en power

MOTY

Minns när jag såg Flatout 1 första gången, var helt fantastiskt! Lätt ett av de spel jag kört mest.

Var ett fan av liknande spel sen innan dess, bland annat 1nsane om nån minns det.

NCG har jag stöttat sen början, kommer bli grymmt! De har lyckats behålla originalkänslan bra men den nya fysiken/grafiken ger ett ordentligt lyft. Riktigt underhållande race där allt är fullständigt kaos

Där rök ArmA 4 budgeten. Fast nä, de har nog bra med pengar efter DayZ och allt. Men ändå, känns som mycket att punga ut för en så liten studio.

Skrivet av StraxDax:
Skrivet av Dromme:
Skrivet av Ankh:
Skrivet av Dromme:
Skrivet av Ankh:

740?????

Volvo?????

Antar att det är bilhumor som swisha förbi mitt huvud eftersom jag vet nada om bilar

740
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/41/1987...

Småpopulär bilmodell från Volvo

Den skönaste Volvon var ju 240'n,
en av dom mest sålda Volvobilarna, kanske den mest sålda ?

Volvo 240 är världens snabbaste traktor! Föredrar dock 945 med turbo B)

Why the hate? Schysst med svenskt lir ju. Och förbokningsförmåner är ju bra sätt för utvecklarna att säkra en viss försäljning. Det är ju inte OP hax prylar man får precis.

Har dem med en Volvo värd namnet så köper jag en PS bara för att kunna spela detta.

Skrivet av tavener:
Skrivet av MachOne:
Skrivet av rysssen:

Grekland...

Ja dom måste ju få in pengar på något sätt, även om det innebär att man fängslar turister och kräver borgen. Lite terroristvarning över det hela.

Sen så ska vi väl inte snacka om folk som tar bilder på militära områden utan tillåtelse...

Det är vad de står anklagade för. De har dock själva hävdat att de enda de hade var en video från turistbussen dom åkte i som var på den internationella flygplatsen på Lemnos, där de militära delarna av flygplatsen syntes långt i bakgrunden.

Sen om man väljer att tro på det är en annan sak. För övrigt har jag för mig att Lemnos ska tillhöra en demilitäriserad zon, vilket grekerna uppenbarligen skiter i.