Inlägg av Lance McCloud

Inlägg som Lance McCloud har skrivit i forumet

Ett nytt spel från Another Century's Episode serien tack.

Kom att tänka på en sak nu när de mer eller mindre säger rakt ut att storyn kommer handla om androider... kanske är det så att huvudkaraktären man spela är en android? Skulle kunna förklara en del man kan pussla ihop om det lilla vi vet om backstoryn.

Riktigt kul stream och bra jobbat av oss som donerade en slant. Hoppas på att det blir ett återkommande evenemang det här, finns alltid skäl att dela med sig till de som behöver.

Skrivet av mrFluffy:

Jag har inget emot att det säljs gubbar för pengar, men det är ju så stans dyrt i det här spelet.

Håller med om att det är något dyrt, speciellt med konkurrenterna som jämförelse. Men det går utmärkt att låsa upp en hel hög med hjältar om man bara ser till att få upp alla hjältar till level 5 när de är i gratis rotationen. Dels så får man bättre koll på alla hjältar och en hel del guld tillsammans med dagliga quests och kontonivån som också ger guld på flera nivåer.

Kommer förmodligen i början på nästa vecka ja. Ser fram emot denna hjälte otroligt mycket, men även Rexxar som visats och garanterat kommer som nästa hjälte efter munken. Kommer bli några kul veckor med Heroes framöver, specielt om den nya kartan som visats kommer snart. Ser med lovande ut.

Pallytime och Squadron är nummer ett när det kommer till Heroes info och kul videos så det är kul att ni postar dom här.

Jag har dock främst suttit och kört matcher med olika sätt att kontra just Butcher. Kan rekommendera Brightwing och Tassadar för de som konstant förlorar sitt kött till slaktarn. Ser själv fram emot Monk och den beryktade Wizard vad det kommer till nya hjältar .

Skrivet av Achtung:

No hook?!

Hjälten Stitches från Warcraft serien har redan en hook, så det skulle vara överflödigt att ge den till Butcher med.

De behöver fixa VATS systemet (förutsatt att det är kvar) så att du inte vara aktiverar det och i 99% av fallen går på headshots. Fixa så peks påverkar VATS mer eller så att olika vapen typer får mer unika effekter i VATS. T.ex. att SMG vapen skjuter fortare i VATS, hagel har mindre spridning och precisionsvapen har ökad träffsäkerhet. Men framförallt så hade jag gärna sett att fienden har skydd som påverkar var du bör sikta. Hjälmar som gör att du inte kan sikta på huvudet hela tiden främst. Skjutmekaniken behöver förbättras främst, för i övrigt är jag rätt övertygad om att Bethesda kommer lyckas med story och atmosfär biten.

Hade gärna sett ett omarbetat perk och skillsystem, men som ändå behåller känslan från ge gamla spelen och dess humor.

Jag har inga större problem med att det inte går att välja kön på karaktären eftersom jag förutsätter att man kommer spela som en mer definierad karaktär om så är fallet. En namnsatt karaktär med en mer specificerad backstory och personlighet. Annars känns det onödigt att begränsa huvudkaraktärens kön när du rollspelar en person där du själv väljer dess personlighet och färdigheter.
Sen är det rätt patetiskt att se alla kränkta vita män som redan blivit upprörda av kritik som inte ens kommit, men men.

Men jag är tveksam till detta över lag. Att världen är 3 ggr större kan jag köpa eftersom världen inte behöver vara lika tät med bebyggelse och karaktärer. Däremot classic mode låter inte så troligt, speciellt om det är exklusivt för PC-versionen. DLC paket plus expansion låter lite redundant. Och av trailern att döma så är Fallout 4 exklusivt för de nyare konsolerna och kommer inte släppas till förra generationen.

Ständigt lika tragiskt att se hur rädda och defensiva FZ kommentarerna blir så fort denna typ av artikel dyker upp. (och kommenterar utan att ha riktigt läst innehållet i många fall verkar det som) Speciellt med tanke på att det i princip är för att få mer komplexa och varierade karaktärer och innehåll i spelen. Inte konstigt att spel ses som antingen produkter för barn eller som hjärndöda mördar simulatorer av många oinsatta när de knapt utvecklas.

Tanken är såklart inte (för denna missuppfattning brukar dyka upp bland de rädda och osäkra som ställer sig emot jämställdhet) att tvinga alla spel att bli mer jämställda. Utan att upplysa och möjligheter och att försöka undvika att trampa på i gamla spår omedvetet. De flesta ifrågasätter inte och tar därför inte aktivt ställning om de vill titta närmare på vad det skulle innebära att ha en mer jämställd tankegång under utvecklingen.

Men vad vet jag, ni kanske har kul med de grå och tråkiga manliga muskulösa hjältarna utan personlighet som dyker upp i de flesta spel och har svårt att förstå empati för någon annan berättelse än "din kvinna har råkat ut för något hemskt, rädda henne"

Skrivet av Paddington:

Ja det beror ju på att Borderlands känns gjort nu. Det är nog mest mjölkning som återstår för det är nog svårt att hitta samma entusiasm för spelet efter två bra titlar som gjort att man spelat tills man blev mätt.

Och ändå så stämmer ditt argument så mycket bättre in på Assassins Creed, Call of Duty, majoriteten av sport spel och en hel hög med andra spel som har klart fler uppföljare och även större brister än något av Borderlands spel har uppvisat.

Skrivet av sezth:

någon som vet vad som sades på live streamen?

Vad jag vet så ägde streamen aldrig rum. Har heller inte sett någon ny info på Gearbox officiella socialamedia.

Skrivet av GRiZZLYFiRE:
Skrivet av Haziza:

Deras motor var ju otroligt ful i min mening, och vapen designen såg ut något som dagisbarn gjort.

Hoppas de jobbar sig framåt och kollar lite åt Destiny hållet och förbättrar!

Kan ni lära er att det inte är motorn som är "ful" det är texturerna! Unreal Engine 3 är en bra motor och kommer nog vara ett tag till. Dessutom ser alla Borderlands spelen snyggt ut med sitt unika utseénde! Borderlands-Serien hade inte varit nått om det inte hade sett ut som det gör!

Hade man nu varit intresserad av att ha mer "realistisk" design så hade ju Destiny varit en bra jämförelse, men nu så är ju det här med design en fråga om smak. Vad som däremot inte är en fråga om smak är det faktum att Borderlands slår Destiny på fingrarna på samtliga punkter, förutom gameplay där de båda ligger jämna. Men story, endgame och content är ju något Destiny får underkänt på.

Skrivet av Zymac:

Det må vara nya saker i det, men dom KÄNNS inte tillräckligt frächa för att motivera ett standalone spel istället för ett DLC-pack.

Intressantare vapenkombinationer*, tänk som i Hellgate:London eller nått, med möjlighet att crafta/modda vapen.

Storyn var lång nog att ingen skulle kunna släppa det som enbart DLC. En story som dessutom var väldigt underhållande och gav mycket för oss fans. Som sagt, alla spel med uppföljare skulle falla under samma argument.

Vapnen är tydligt tweakade från 2an och de nya laservapnen gav rätt mycket ny variation. Variationerna är radikalt större än alla andra FPS i vilket fall.
Dessutom var de nya klasserna mer unika och vissa av skillträden ändrar rätt mycket hur du spelar din karaktär, likt DLC karaktärerna från 2an.

Skrivet av Zymac:

Om det är Borderlands 3 som annonseras så måste dom fan komma med lite nytt om jag ska bli intresserad, det känns som alla dessa DLC:er utan innovation dödade franchisen litegrann. (för mig iaf)
The Pre Sequel var bara som ett DLC till tvåan och kändes inte fräscht på nått sätt alls.

Du skulle kunna använda samma argument för precis vilken stor titel som helst.

Se någon spela Tetris - jättesnabbt!

"Någon" är det inte brukligt att anvisa namn på personer i dessa sammanhang? Speciellt när en av nyheterna ni haft på sidan var om en "okänd svensk"?

Skrivet av Kleptoman:

Skit som detta släpps och ingen säger emot. Samma sak med battlefield hardline. De som köper dessa spel stödjer idén att det som borde vara dlc istället kostar full pris och ses som ett helt nytt spel.

Jag skulle kunna säga samma sak om många andra uppföljare till poppulära spelserier.. Det är ju samma sak med Assassins Creed exempelvis, samma motor och gameplay, bara lite nya uppdrag och buggfixar. Samma med Batman spelen, Uncharted och Gears of War för att nämna några.

Men det gör jag såklart inte, eftersom om de bara erbjuder tillräckligt med bra gameplay under en tillräckligt lång tid så är jag helnöjd med någon uppföljare ungefär vartannat år för en spelserie jag gillar. Borderlands Pre-Sequel erbjuder ju mer story som bryggar ihop de tidigare spelen och har av allt att döma samma speltid att ta sej igenom spelet. Nyheter har vi gott om och de nya karaktärerna verkar vara rätt genomtänkta. Det är ju bara smart att återanvända samma spelmotor som tidigare eftersom den funkar väldigt bra. Om det nu är det du invänder på vill säga, lite otydligt varför detta spel och inte många andra borde vara DLC istället för fristående uppföljare.

Skrivet av Mirage:
Skrivet av Lance McCloud:

Varför göra en så stor sak av att Christopher Lambert inte är med när Richard Epcar gjort Raidens röst ett flertal gånger och gör ett riktigt bra jobb?

För att du misslyckades upptäcka sarkasmen.

Tack. Då vet jag.

Mortal Kombat X – Raiden visar lite kombinationer

Varför göra en så stor sak av att Christopher Lambert inte är med när Richard Epcar gjort Raidens röst ett flertal gånger och gör ett riktigt bra jobb?

Jag är förvånad över att det var så mycket stöd för homosexuella och deras rättigheter i kommentarerna. Tyvärr brukar ju ämnen som homosexualitet och feminism få mycket hat på FZ. Bra på er. Och dåligt på Ryssland. skärp er Ryssland.