Inlägg av disten

Inlägg som disten har skrivit i forumet

RSS

Grym uppdatering ni har gjort! Men något som har stört mig länge är att det inte finns RSS per konsol. Skulle vara nice att bara kunna läsa tex PS3 i sitt RSS-program i mobilen.

Skrivet av Mahone:

Funderat på att köpa detta...Är de värt pengarna?

Om jag minns rätt så ska det komma ett demo på torsdag.

Efterlängtad patch. Nu kanske vi slipper att princessan helt plötsligt försvinner! Bra spel, men har varit allt för buggigt...

Jaha.. inge ölande på fredag då..

Detta är j helt sjukt.. Tur att vi inte har mjukvarupatent i sverige.

Det är EA som suger pung. De spel jag har köpt som EA har släppt har haft usla menyer och dålig framerate. Samma sak med Ubisoft. Kommer börja bojkotta de företagen...

Jag har försökt göra det med utan att lyckats. =/ Kanske kommer med en uppdatering.

Skulle rekommendera att du väntar tills det kommer fler "HD Ready 1080p" apparater. "Full HD" är ingen standardmärkning och man vet inte vad man får.

visst skulle bättre releasenotes vara bra. Misstänker att det kan vara buggar i mjukvaran som gör att man köra piratkopierade spel med rätt verktyg så därför skriver de inte så mycket. Det är helt klart en bugg/säkerhetsfix iaf.

Det finns 60 000 med epilepsi i Sverige så jag tycker att vissa av dem ska få spela det här spelet. Så jag väntar...

Skrivet av Mykee:

Mm, och när dom testat olika grejer efter spår utav nötter så skriver dom "Kan innehålla spår utav nötter!" dom gör inte om hela skiten och tar bort nötterna eller hur?

Det finns spel som har varningstext för epileptiker. Nu klarade inte detta spel standardtestet. Finns säkert fler test den ska gå igenom..

Skrivet av Mykee:

Varning att spelet kan framkalla epilepsianfall borde vara mer än nog, spela inte spelet om det är så.. Det är juh för fan Wipeout, åka övernaturligt fort och spränga saker medans allt blinkar och har sig är juh vad spelet går ut på mer eller mindre.. Bah!

Och hela ta bort krock- och välttester för bilar var bara idiotiskt, att krocka och välta med bilen är ingenting man gör med avsikt, det är sånt som råkar hända.. Råkar du sätta dig framför tvn, dra igång konsollen och spela ett spel med varningstexten så är du bara dum i ditt huvud :/

Nej, krocka gör man inte med avsikt. Men om en bil inte klarar ett krocktest (krockkuddar m.m.). Ska den få säljas då? Det har hänt att bliar som välter lätt har återkallats och fixats.

Skrivet av Pliskin:

Det här är ju precis som om de skulle sälja nötfria nötter så att allergiker också kan äta det, har man epilepsi så undviker man helst situationer som kan framkalla det.

Klart det finns spel som epileptiker kan spela. Varför tror du de har ett standardtest för epilepsi? De har tester för mat/godis/snacks om det kan innehålla spår av nötter. Ska vi ta bort de testerna med? eller att små barn kan bryta sönder leksaker och svälja bitarna.. Ska vi ta bort krock- och välttester för bilar med? det är ju inte alla som krockar eller välter med dem...

Herregud. Fattar inte folk att man kan dö av ett epilepsianfall.. dö av att det blinkar lite för mycket från tvn. Jag väntar gärna tills de fixar problemet.

Prova att ta backup och formatera hd:n. Jag har aldrig varit med om det felet men alltid värt att prova om det inte finns någon annan lösning.

Skrivet av Petah:

Vad är skillnaden på HD-Ready och Full-HD?
Svar: HD-Ready TV apparater kan spela upp till 720p filmer/spel samt 1080i och Full-HD kan spela upp till 1080p/1080i filmer/spel.

Bör tilläggas att "Full HD" märkning inte är någon standard. Så har man otur så kan man få en tv som tex bara klarar 1080i och inte p. Standardmärkningen är "HD-Ready 1080p" och har börjat komma ut på marknaden. Mer läsning på wikipedia

Nej, du behöver inte ha expansionen. 4.0 uppdateringen kommer snart igen.

Skrivet av Petah:

Är det inte så att vissa spel inte kommer att fungera?

Nej, alla spel kommer fungera som vanligt. Att installera Linux påverkar inte XMB, spel m.m.

Rekommenderar att du provar Fedora istället för Yellow Dog. YD är byggt på fedora men man får inte alla program som fedora har.

På min PS3 har jag installerat Fedora 9 och scummvm (som inte finns med i YD) för att kunna spela Monkey island och andra kultspel.

Andra fördelar är att kunna surfa med Firefox, ordbehandla m.m. på din tv.

Varför inte släppa clientdelen under GPL så kan folk skicka in patchar m.m. Det finns många företag som säljer öppen och fri källkod så jag tror CCP klarar det med. Lättare distribution med linuxklienter med..

undrar var man skickar buggrapportera...?

Ni tre har fått en invite till klanen From Behind. Hoppas ni fortfarade är sugna på klanspel.