Inlägg av bullen

Inlägg som bullen har skrivit i forumet

Vad finns det för anledning att som PS-ägare inte skaffa PS Plus? Bästa investering jag gjort, redan första månaden hade jag laddat hem spel för samma värde som årskostnaden. Problemet med Xbox Live har ju varit att man betalat för i stort sett ingenting.

Betala mer för en svagare burk, galenskap.

Sjukt om Xbone blir dyrare fast hårdvaran är sämre än PS4, är väl Kinect som drar upp priset, trist man får betala extra för skräp man ej vill ha :/

Tja..Xbox 360 släpptes 2005, så nu är mobiltelefonerna bara ca 8 år efter alltså.

"Black Ops 2 flyter precis lika bra på Wii U som på konkurrerande hårdvara i form av PlayStation 3 och Xbox 360"

Enligt Digital Foundry så har Wii U-versionen sämre framerate än på Xbox 360 och PS3. Xbox 360-versionen är dessutom snyggast.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-black-ops-2-...

Skrivet av a10388:

Där, Victor Leijonhufvud, har du faktiskt fel!

Ps3 har 30fps cap. (Går alltså inte att överstiga) Dock går det med ett amerikanskt account att ladda ner mjukvara som kan låsa upp konsollen till snabbare framerate, men det blir ack för instabilt.

Sluta trolla, BLOPS 2 har 60 fps även på PS3, precis som många andra spel.

Det enda kinect duger till är ju som mikrofon, de övriga funktionerna passar på sin höjd till mediokra partyspel.

Men nu när kinect-titlarna börjat sälja så uselt så slipper vi förhoppningsvis denna gimmick nästa generation.

Skrivet av blackbeatsblue:

Det ser man ju på utvecklingen med tex Uncharted-serien från Naughty Dog och nu även med kommande The Last Of Us. Även 360 tycker jag levererar hög klass, inte minst om man ser till kommande Metal Gear Solid: Ground Zeroes.

MGS:GZ-trailern drevs inte av dagens konsoler, utan en high end PC. Möjligen kommer PS4/720 klara denna grafik.

Wii U är inte först ut i nya generationen, utan sist ut i den förra.

PS3 är ju regionsfri, så är enkelt att importera om man vill.

MS betalar för tidsexklusivt material helt enkelt. Men tror i det långa loppet att det skadar dem mer än det gör nytta, för detta gör bara alla PS3- och PC-spelare ännu mer förbannade på MS.

Skrivet av Bojkott:

Den sanna kraften sitter i GPGPUn,

Men hur man än vänder och vrider på det så bygger GPUn på teknik från 2009.

Skrivet av stormense:

Och DTS hade inte heller hjälpt då 99% av alla nya TV inte har PassTH eller DTS. Och hur man än söker på nätet vet ingen varför de gjort apparaterna sämre än förr på den punkten?

Hm, undra varför alla de som uppenbart inte tycker om Nintendos spel måste skriva här att de inte gör det. Ungefär som om jag skrev i en baknings-tråd att jag hatar att baka

Varför skulle man koppla ljudet via TV'n? På PS3 och 360 fungerar 5.1 både via hdmi eller optisk kabel direkt till förstärkaren, och PS3 har även stöd för dts och pcm i många spel.

Skrivet av Tompa:

Johan3043: det lär ju bli så att Wii U kostar betydligt mindre än de andra konsolerna, och det är väl knappast något man kan kalla skamligt?

Var inte så säker på det, core-modellen av Xbox 360 kostade 2995 på releasen, det var då den senaste hårdvaran, och var ändå billigare än Wii U.

Skrivet av zobino:

Sant. Blire konsol köp så blir det trogna microsoft som vinner

Från företaget som tog tre år på sig innan de fick ut en stabil konsol, utan det s.k. Red Ring of Death...
Även första Xboxen hade många problem, nä aldrig mer hårdvara från M$.

Konstigt att de kan hantera cpu'n i PS3 isf som är bra mycket mer komplex än den i Wii U, så att det hänger på spelutvecklarna håller inte. Dessutom är ju alla redan överens om att processorn i Wii U är långsammare än i de gamla konsolerna.

Skrivet av Bojkott:
Skrivet av bullen:

Sedan är även ram-minnet hälften så snabbt som det i PS3 och Xbox 360. Kul hur nintendo-fansen försvarar sin konsol, lät precis lika vid releasen av Wii...vänta något år så kommer spelen bli såå mycket snyggare!!1

Skrivet av Bojkott:

Och endå klarar den ZombiU i 1080p och 60fps.

Det är inte 1080 native, utan uppskalat.

Körs i native http://wiiudaily.com/2012/09/zombiu-runs-in-1080p/

"Now we can confirm that the game will run in full 1080p HD on the Wii U"

Även Batman och AssCreed 3 körs i 1080p native. Dom enda spelen som körs i 720p uppskalat till 1080p är konstigt nog bara Nintendos egna spel.

Inte så konstigt egentligen då Wii U har 2GB RAM jämfört med PS3 som har 256MB och Xbox 360 som har 512MB.

Tycker det är svårt att hitta riktigt bra info om detta, många påstår att bilden är mycket mer soft, och inte alls så skarp som exempelvis de PS3-spel som kör 1080p.

Sedan har Wii U 1GB minne för spel, resten är reserverat för systemet. Bandbredden är dessutom bara 12.8GB/s, alltså hälften av de gamla konsolerna.

Sedan är även ram-minnet hälften så snabbt som det i PS3 och Xbox 360. Kul hur nintendo-fansen försvarar sin konsol, lät precis lika vid releasen av Wii...vänta något år så kommer spelen bli såå mycket snyggare!!1

Skrivet av Bojkott:

Och endå klarar den ZombiU i 1080p och 60fps.

Det är inte 1080 native, utan uppskalat.

72 även på metacritic, rätt dåligt för ett spel som hypats så enormt.

Sluta trolla, Sonys speldivision går riktigt bra, och betydligt bättre än Nintendo för tillfället, det är övriga delar inom Sony som dragits med de stora förlusterna. Om Wii U inte blir en succé så ser det ganska mörkt ut för Nintendo framöver, och detta är nog även sista generationen vi ser bärbara konsoler, plattor och mobiler kommer ta över den marknaden helt.

Skyrim har efter senaste patchen blivit i stort sett lika stabilt som övriga versioner, dock har Bethesda haft problem med att få dlc att fungera, men de är visst nära en lösning. Angående GTA4 så hade ju PS3 den bättre versionen enligt många spelsajte, bl a Gamereactor. Och allt material som visats från GTA5 än så länge har varit från PS3, vilket lär betyda att det är lead-versionen, och blir isf den bästa.

Och PSN har ej blivit hackat igen, utan det var själva konsolen. PS3 har klarat sig bättre än konkurrenterna på detta område, då både 360 och Wii blev knäckta mycket tidigare, särskilt wii är oerhört lätt att pirata till idag.

För övrigt så har PS3 nu kommit ikapp Xbox 360 i försäljning efter att 360 hela tiden legat lite föra då den släpptes ett år tidigare, och båda ligger nu på över 70 miljoner skeppade enheter worldwide. och PS3 lär garanterat gå om i början av nästa år. Särskilt med tanke på att Sony sparat på krutet till våren och släpper tre av sina största titlar någonsin, Last of Us, Beyond: Two Souls och God of War: Ascension.

Och Gran Turismo 5 har sålt mer än något exklusivt 360-spel, över 9 miljoner ex.

Halo har tappat mer och mer till CoD de senaste åren, både i försäljning och antal spelare online. Även betygsnittet har sjunkit för varje spel, Halo 4 ligger på 87, helt ok betyg men rätt lågt för att vara konsolens flaggskepp, samt det mest påkostade spelet från MS hittills.

Skrivet av Molotov:

Ja att folk ens vill spela spel på ps3
Maskinen duger till bluray och annan mediaunderhållning men spelandet kommer sist.
Finns självklart några få undantag men som alltid.
Ps3 är i det stora en sämre spelkonsol än Xbox 360 och sånt här locket på attityder från Sony bättrar inte på det hela.

PS3 har ett bättre spelutbud än 360, som nästan helt saknar exklusiva titlar. Sony har idag de bästa spelutvecklarna i branchen. Vissa borde plocka av fanboy-glasögonen..

Sen är det pinsamt hur folk gladerligen ger bort 500 kr/år till M$ för att få spela online, när PS3 har en så mycket mer prisvärd tjänst (PS Plus).

Skrivet av Ztreek:

Tror inte det går så jäkla bra för Sony nu för tiden..

I Japan säljs det 1 Vita per 47 3DS.

I väst ser det inte heller så bra ut, samtidigt som ps3 konsolen har så otroliga problem med stora titlar.
PS1 och PS2 var sjukt jävla bra konsoler, synd att PS3 inte är det, hoppas PS4 tar tillbaka sin triumf

Att Vita går dåligt finns det väl ingen som säger emot, är väl omöjligt att sälja en bärbar konsol idag med sådan konkurens från mobiler och surfplattor, de enda som kan lyckas är väl nintendo tack vare sina kända spelserier.

PS3 däremot går minst lika bra som 360, och leder i Japan samt EU, medans 360 är störst i US.
Och vilka stora titlar har PS3 problem med idag?