Inlägg av Tobs

Inlägg som Tobs har skrivit i forumet

Skrivet av Esri:

EA, Dice behöver inte lootboxes! De har tjänat MILJARDER på sina spel.

Mer än halva EA's inkomst är från mikrotransaktioner, tror inte ett sunt företag skulle ta bort en sådan affärsmodell för att en bråkdel av kunderna gnäller.

https://www.tweaktown.com/image.php?image=imagescdn.tweaktown... (kan inte svara för hur legitim denna webbsida är men flera skriver likadant, bilden illustrerade bra)

Skrivet av anon_319742:

Det verkar uppenbarligen som att det blir värre senare, har inte behövt använda det ännu och har trimmat bilar rätt mycket för varje race. Är inte Homologation samma system som funnits tidigare fast ett "Fancy" namn? (att automatiskt anpassa bilarnas prestanda till restriktionerna).

Skrivet av Gamer-Tompa:

Va!? Ingen moddifiering av bilarnas prestanda???? Byta luftfilter för att precis få en bil till max i sin klass eller öka vikten genom att lägga på ett par kilo tyngre fälgar för att precis klara sig under föregående klass??? Eller byta motor och drivning på vilken bil som helst, göra en Golf 2:a till ett fyrhjulsdrivet monster mm...

Aldrig i helvete att det blir ett forza köp utan detta. Som flera har skrivit, det är moddningen under huven som gjorde Forza speciellt.

Detta finns fortfarande, precis som gamla spelen. Du kan sätta in vansinnigt stora motorer i små bilar och göra dess fyrhjulsdrivna, inga problem.

Förstår inte riktigt vart detta rykte kommer ifrån?

Skrivet av anon_319742:

Såhär har jag förstått det:
Du kan trimma bilarna ja, men all trimning tas bort eller utjämnas när du kör race med bilen. Det är endast på custom race eller vad funktionen heter där du kan köra utan begränsningar, där kan du heller inte vinna några credits eller bilar.
Minns inte exakt, men tror inte ens det går att köra multiplayer utan denna "homologation" om jag ska lita på de som testat spelet.

Fel, du kan trimma hur du vill så länge bilen håller sig inom reglerna för given tävling, precis som gamla spelen. Multiplayer har jag ej testat än dock.

Skrivet av Gamer-Tompa:

@Lepr: tyvärr är det nog väldigt sant.

De motarbetar sig själva genom att inte använda steam, som är den klart största marknadsplatsen för digitala spel.

Tror inte det kommer påverka direkt mycket, de som verkligen vill spela kommer köpa därifrån oavsett. Dessutom tror jag att de flesta utvecklare hade valt egna plattformar om de kunde, Valve tar liksom 30% av försäljningen, behövs fler stora konkurrenter även om det blir "jobbigare" för oss konsumenter.

Ge hit, nu!

Gillar som tusan! Mer sånt tack.

@SaraLivblad:

Kasta inte bränsle på elden då, allt du gör är att bidra till motsatsen när du skriver sånt där. Istället för att skapa en värld där ALLT som kan tänkas vara kränkande förbjuds och censureras så kan vi väl ta och sluta vara så förbannat triggade på allt hela tiden. Folk vågar ju inte prata om sakar längre av ren social rädsla...

Nintendo bekräftar – sparfiler kan inte flyttas i Switch

Framtiden är här allesammans!

Vart är PC-releasen? :,(

Härlig FOV i den videon, går knappt att kolla på utan att bli åksjuk.

Skrivet av Zer0cooL:
Skrivet av Tompa:
Skrivet av Zer0cooL:
Skrivet av Tompa:

Sen bör man vara försiktig med slutsatser som att spel var mindre buggiga förr (ta t.ex. Operation Flashpoint). Likaså att de har mindre innehåll eller kortare speltid: det kan vara så, men det kan också vara tvärtom.

Att ta ett ovanligt buggigt spel som exempel för att försöka få till en poäng är inget vidare bra.

Spel var generellt sett mindre buggiga förr, på grund av att de var mindre komplexa än dagens spel. Ju längre bakåt i tiden, desto mer sant blir det påståendet.

Poängen var att understryka att allt inte var buggfritt förr, och ett hyllat spel med svinfeta buggar fick illustrera det.

Men slutsatsen är ändå att spel var mindre buggiga förr. Utliggare finns det alltid.

"If it ain't broke, it doesn't have enough features"

Skrivet av Tamazin:

Är det någon Reddit grupp eller var finns den gruppen? Also, ungefär hur långt tar ett game på "online" speed som jag antar är standard?

Online är dubbla hastigheten, står i spelet numera när du gör ett spel.

Skrivet av Molotov:
Skrivet av Mabec:

Fruktansvärt tragisk PC-lista. F2Ps, MOBAs och MMOs i majoritet

Tragisk?
Själv tycker jag det är bra att det är just sånna spel på listan. Så inte spelen man själv tycker om ger sig in på denna f2p eller "f2p" modell.

Det är väl just det som ger övriga utvecklare incitament att förstöra bra titlar med in-game shop m.m, jag tittar på dig Deus Ex. =/

Rekommenderar moddarna "Realistic Population and Consumption" och "Traffic++" med "vehicle despawn" avvaktiverat. Blir MYCKET planering och optimering för att få staden att fungera. Blir duktigt med utmaning längre in vid 100k+ befolkning.

Lite om PC-versionen just nu:

ALLT ÄR SKRÄP, det enda positiva jag kan hitta i detta spel är den minimala storleken.

Varför inte 60 FPS, borde väll XBone klara

Skrivet av blackidus:
Skrivet av Tarmböld:

Tycker det är lite kostigt att BF 1 som ska vara i ett krig där 90% av soldaterna hade bolt action rifles. Ändå har jag än så länge bara sett dom användas med scope av snipers so far.

Jag förväntar mig inte alla ska springa omkring med helt realistisk gear uppsättning, men det blir lite konstigt när folk främst springer omkring med en massa vapen som knappt användes i kriget.

Men automatvapen fanns ju och utvecklades bra mycket under slutet av kriget. Så självklart kommer folk använda sig av dem. Var väl lite samma i BF1942 när man spelade det, automatvapen var väl inte det vanligaste även under andra världskriget men när man spelade sprang dem flesta runt med sådana ändå
Kommer säkert finans servrar där automatvapen begränsas till ett visst antal för dem som söker mer realism. Precis som i BF4 där "DMR" och snipers är begränsade på en del servrar.

Bästa skulle vara om DICE själva gjorde gruppsystemet som det är i t.ex. Squad, Arma eller Insurgency där varje grupp har en förvald uppsättning med "klasser" och du som spelare väljer en position i gruppen som är ledig. På så vis blir grupperna fyllda också med bra balans på bägge lag.

NEEEEEJ Black & White 3... :,(