Inlägg av Bahoven

Inlägg som Bahoven har skrivit i forumet

jag vet inte exakt vad jag ska kalla dem men låt oss säga "checkbox open world" spel. Alltså alla open world där man får en nonstop påse av olika små färgglada duttar kastade på kartan. Hämta X, samla Y, befria Z osv. Jag klarar inte av dem. Dessa utvecklare tror att bara för att man har 500 missions så har man ett köttigt spel. Men ofta är sanningen att de endast har 4 olika missions som repeterar om och om igen. Spel som hör hemma i denna kategori är Assasins creed och Far cry (duh), men även Spider man, Ghost of Thushima, Dying light och Zero dawn. De senare spelen jag nämnde hade förvisso en bättre story men de hade helt klart mått mycket bättre av att minska ner allt lull runtom.

Spel som Elden ring, Zelda, Valheim och Witcher maskerar utforskningen mycket bättre. Antingen via sitt gameplay (alltså att världen är en del av spelandet) eller med ren story.

Hursom, dessa checkbox open world är för mig en gåta. Ser jag att ett spel är åt det hållet så är det automatiskt ett avdrag i poängen. Kanske två om det är väldigt illa.

Inget Disco Elysium någonstans? REEEEEEE

Skrivet av Struggle:

Är väl såvitt som jag vet gratis även på Steam?

Bara del 1 är gratis på Steam som det ser ut nu. Microsoft ger alla 3 gratis.

Vem kommer ens vänta på detta? 2020 med nya konsoler och gigantiska släpp på ingång. Hur ska Anthem överhuvudtaget kunna höras genom spelåret 2020/2021? De lär ju göra något i HÄSTVÄG för att vända skeppet. Jag tror bara inte Bioware har det i sig längre.

Asså...För mig var detta droppen som fick det att rinna över. Blizzard är inte Blizzard längre. Deras "kvalitetsstämpel" betyder ingenting längre.

Så nollan är mer förtjänad om något. Det har gjort ont att se dem falla över åren men nu övergår det till vrede. För old school Blizz skulle aldrig släppt detta skämt till spel.

Reforged skulle ha varit för warcraft och RTS vad resident evil 2 remake var för Resident evil och Survival horror.

Skrivet av Jonny Myrén:

Ahh, Tack!

Vilken Gtx? Vilken som helst?

Disco Elysium

Skrivet av Evilof:

Tja, CDPR har ju rätt högt förtroende, med bra spel i bagaget och GOG med sina konsumentvänliga anti-DRM osv

Det låter ju, om man läser välvilligt mellan raderna, som att det inte blir loot boxes. Och att de vill undvika pay to win. Vad är kvar? Skins och weaponskins?
Kartpaket (som dock kan dela spelar asen). Annat?

"spelar asen"

Hehe...Hehe...

Det är med ett lätt ryck i ögonbrynet jag synar CD projekts utalande om detta. Än så länge ingen skada skedd. Men jag antar att jag måste säga det även om dem:

Jag håller ett öga på er nu.

Detta djur är skadeskjutet. Ge det nådaskottet och lämna det. Bioware behöver en "win" nu. Deras senaste 3 spel har ju bara varit olika nivåer av skitstorm.

Ni som röstat rimligt. Hur tänker ni?

Totalt skitsnack för 500 tack.

Jag blev uttråkad bara av att titta på detta så nä. Tror detta kommer krascha rätt hårt tyvärr. Inget som har tillräckligt stort drag liksom. Inte första gången detta har gjorts heller och det har ju gått sisådär för de spelen.

Legion är i klass med de första expansionerna. Det fixades så mycket och var otroligt mycket content i varje klass. Utmaningar i Mage tower för unika skins och bra raids samt intro för mythic+. Världen var verkligen i Blizzards händer igen MEN...Så kom BFA som är den största blötfisen sen warlords. Byter de devs mellan varje expansion? Det är iallfall tydligt att de inte pratar med varandra. Inget av det som gjorde legion till en så bra expansion fördes vidare. Nä, men kasta det mesta och gjorde allt sämre (bokstavligen gjorde dina karaktärer sämre). Störst fokus var Islands och warfronts vilket visade sig vara det sämsta med hela BFA.

Och vi ska inte ens börja prata om nya gear systemet eller heart of Azertoh...Så invecklat och dumt så Blizz fick mer eller mindre be om ursäkt och göra om skiten så det går att spela till nästa expansion....

Jisses, förlåt för ranten. Fallet från Legion till BFA gör fortfarande ont.

Så mycket klippt! var det ens 5 sammanhängande sekunder? Känns som de döljde så mycket som det gick från animationerna.

Liksom inte en enda dialog fick man följa, bara lite avsides och slutet av en för att se valen.

Men atomsfären är där så jag är optimistisk. Dock måste de släppa en gameplay video med 5-10 min av rent gameplay där man får se allt. Tror som sagt att animationerna är väldigt ofärdiga.

DAWN OF WAR, KOMIGEN

Skrivet av Zidious G:

Jag vill inte ens ta i dem spelen med tång, Skönt att var tillbaka i gamla TW igen.

Synd, Du missar något fantastiskt!

När kommer Warhammer 3?

...Förlåt men det är allt jag vill ha av CA. Jag kan inte återgå till bara hästar och pilbågar efter warhammer. Det bara GÅR inte!

Tror ni gud gömmer sig i himlen för han är rädd för det han skapat?