Inlägg av tr58

Inlägg som tr58 har skrivit i forumet

1

Många serier jag sett ett/ett par avsnitt o slutat titta på. Men räknar inte dessa då jag aldrig egentligen ”började” titta på dom.

En jag kommer på som är hyfsat ny är Game of Thrones. Tror jag gav upp runt början av säsong 5. Serien hade sen start väldiga problem med pacing men i senare säsonger blev den i stort sätt otittbar... Tyckte det var åt helvete för många karaktärer som följdes och det kändes som avsnitten var en timmes ”recap” med 5 min highlights från varje karaktär. Kanske det folk vill ha numera så man inte blir uttråkad?

Hur kommer det sig att ni (och typ alla andra spelsidor) alltid har en bild från Overwatch i era artiklar som handlar om lootboxes? Det finns väl värre exempel än OW när det gäller detta?

Hoppas de tar en tar en tripp tillbaks mer mot Rage 1 visuellt isf. Ettan hade mycket mer karaktar an vad jag sett fran tvan. Visst mer variation i klimat och storre varld i tvan men ser sa fruktansvart generiskt ut. Kollar man pa screens kan skulle det lika garna kunna va Far Cry eller nat.

Skrivet av ChalleT:

Ja gillar man kulturell historia, fin natur, köttiga grytor och god öl så är inte Polen fy skam.

Helt sant, ölen är dock absolut världsklass i USA för tillfället IMO, inte minst på västkusten och i synnerhet södra Kalifornien. Helt sanslöst många bra bryggerier från San Diego och norrut!

Efter att ha varit utvecklare i över 12 år så har jag aldrig varit med om att man "håller på" ett (nästan) färdigt spel. Polish i ett års tid känns som bra mycket mer än polish

Kom ihåg att competitive mode saknas i betan tyvärr, men kommer dyka upp igen runt release. Det kommer tillföra ett helt system för progression för de som tycker det saknas lite av det i quickplay.

Nej det ar 60fps pa XOne och PS4

Skrivet av jooster:

Får lägga in ett påpekande här om att utbildningar som titulerar sig som rena spelutvecklingsutbildningar sällan är värda att gå. Man får en ganska snäv bild av saker och ting (prövade högskolan i skövdes spelutvecklingsutbildning en period), och när du är klar kan du visserligen kanske göra spel, men inte mycket annat. Sikta istället på en bredare datateknisk utbildning, där du lär dig digitalteknik och programmering, och får en djupare förståelse för hur alla delar fungerar, så har du mycket större möjlighet till olika sorters jobb efteråt. Om du fortfarande vill jobba med spelutveckling efter en sådan utbildning går det också bra, men du slipper vara låst till det.

Bara en tanke...

+1

Det är nästan löjligt hur mkt konkurrens det blivit för nyutexaminerade i branschen. Tyvärr får dom ofta slåss om några få platser med urusla till dåliga vilkor (inte alltid dock!).

Å andra sidan har det aldrig varit enklare och förmånligare att göra egna spel och släppa själv även om marknaden där är väldigt svårt att synas i pga. det enorma utbudet.

Är självlärd men har under åren hört många skräckexempel från kvalitén på vissa rena spelutbildningar. Detta var iof över 5 år sen och jag bor inte ens i Sverige längre.. Det har förhoppningsvis blivit mycket bättre på den punkten sen dess.

Lite lustigt att det fortfarande verkar som de bästa spelen på ps4 är upputsade ps3-spel...

uh... Rage har ingen artstyle??
Vad menar du nu?

1