Inlägg av Fnux

Inlägg som Fnux har skrivit i forumet

Skrivet av Sisyr:
Skrivet av Dizzz:

Måste säga att om detta får dig att tycka illa om spelet så kan man bara ifrågasätta dina kriterier för "hype". Att detta skulle anlända var ingen nyhet utan något som faktiskt förekommit i nästan varenda serie släpp på 2010-talet. Med BF3 och BF4 fick man med expansionpacks t.ex. DLC och annat är vardag och du blir upprörd för att man får med en extra ras med i special editions?

Att såga bort innehåll från spelet och istället använda det som en morot för att man ska lägga ut mer pengar är ett vidrigt beteende ur konsumentsynpunkt oavsett hur många andra företag som sysslar/inte sysslar med liknande förkastliga system.

Det går heller inte inte att likställa med expansioner, som är en helt annan praxis, och därtill oproblematisk.

Vidrigt beteende? lol. Köp inte spelet om det är så jävla vidrigt då. Gillar du det inte så är det inte svårare än att bojkotta. Du kanske kan gå och göra ett eget spel och släppa det gratis? Det vore ju väldigt nobelt av dig, det är sånt som sätter maten på bordet!

Fattar inte vad folk har emot att betala. Är spelet bra så varför inte? Är det dåligt vill du ändå inte spela nån jävla chaos eller grönskinn eller vad dem nu heter

Blir tråkigt när man till slut är den enda som är kvar i spelet.

Spelar just nu på en riktigt bra privat vanilla server som heter Kronos. Stadig population och näst intill buggfri (har inte stött på några än). Kolla in en review av den på youtube!

Annars tror jag det finns en guild på Argent Dawn som heter Classic som raidar vanilla content.

Tack för det visade intresset i tråden!

Jag föreslår att i framtiden kan väl de som inte samtycker med priset/endast vill ha saker som är gratis hålla det för sig själva och inte göra onödiga påhopp. Det blir så tråkigt. Jag tvingar ingen att köpa, vill man inte betala priset som frågas så kan man ju gå någon annan stans.

Tack!

S/B: Destiny Betanyckel [SÅLD]

NYCKELN ÄR SÅLD

Tjena, säljer en betanyckel till Destiny. Kan även tänka mig byta mot en WoD-Betanyckel.

Är endast intresserad av att sälja nyckeln för guld i WoW. Pris: 25k. Realm: Sylvanas.

Söker en betanyckel till WoD-betan!

Hej! Jag undrar om det är någon där ute som lyckats komma över en invite till WoD-betan? Jag är med i en väldigt seriös guild och vi siktar world 100 first i PvE nu i draenor. Därför är det väldigt viktigt för mig att komma in i betan så att jag kan testa all nytt content inför releasen!

Om det nu är någon som sitter på en nyckel alt. ett konto som fått en invite och inte är speciellt intresserad av att testa betan och skulle kunna tänka er att ge bort den eller låna ut ert konto så hör väldigt gärna av er till mig asap.

Tack på förhand!

This is football till PS2!

"He was trained to kill by call of duty and other video games"... Kom igen, inte ens Amerikaner är så dumma.

Ny trailer för Middle-Earth: Shadow of Mordor

Jag hoppas det blir bra, har längtat efter ett nytt roligt LOTR-spel!

Vilken tur att vi har så många experter som gör så många smarta uttalanden och kan se in i framtiden!

Skrivet av MrStrange:

Kanske dags att gå någon/några kurser så man kan lära sig att utveckla spel..

Äsch, allt du behöver är en kaffekokare och en fedora, det är nyckeln till att vara en bra programmerare

Skrivet av Tompa8989:
Skrivet av Fnux:

Jag fattar inte vad folk blir så jävla upprörda över? Dem ger en möjligheten att köpa en häst för riktiga pengar om man vill. Det är inget tvång, det är inget avgörande för din framgång i spelet. Du kan köpa hästar in-game för in-game currency också om du tycker det är skoj.

Det är inte som att dem ger en möjlighet att köpa god-mode eller nån knapp som gör att du vinner, eller att du måste ha en häst för att komma vidare i spelet.

Du har helt enkelt fått en möjlighet att köpa den, om du VILL. Pengarna som det drar in bidrar förmodligen också till att göra spelet bättre. Folk säger att det här får dem att tappa respekten för företaget, jag kan inte se vad som är så farligt med det?

Jag antar att folk blir arga över att man får fördelar genom att ha bra ekonomi eller rika föräldrar som kan betala.
Om jag ska gissa så är det antagligen rätt stora avstånd mellan saker och ting i spelet och då är självklart en häst en bra sak att ha. Då kan du t.ex göra färdigt 3 uppdrag på samma tid som en person utan häst hinner göra färdigt ett.

På så sätt så får vissa personer väldigt snabbt stora fördelar.

Jag vet inte hur det är med resten av alla gamers men personligen vill jag att mina spelvärldar ska vara annorlunda än den riktiga världen där den som har mest pengar har mest makt. Om jag är bättre på spelet än dig vill jag så klart att det ska synas också och på så sätt är mikrotransaktioner som påverkar gameplay fel, enligt mig.

Då finns det argumentet att alla har inte tid att lägga ner på massvis med spelande och om dessa personer har feta plånböcker så ska dom kunna använda det, men mitt svar på det skulle isf vara åtskilda servrar.
Vissa servrar för dom som spenderar pengar på saker som påverkar gameplay och andra servrar för spelare som spenderar pengar på nya frisyrer, kläder eller dylikt.

Du kan fortf få en häst genom att bara spela.

Inte har tid? Då kanske man får investera, överväga att spela nåt annat än ett mmorpg eller njuta av spelet, vad vet jag?

Jag fattar inte vad folk blir så jävla upprörda över? Dem ger en möjligheten att köpa en häst för riktiga pengar om man vill. Det är inget tvång, det är inget avgörande för din framgång i spelet. Du kan köpa hästar in-game för in-game currency också om du tycker det är skoj.

Det är inte som att dem ger en möjlighet att köpa god-mode eller nån knapp som gör att du vinner, eller att du måste ha en häst för att komma vidare i spelet.

Du har helt enkelt fått en möjlighet att köpa den, om du VILL. Pengarna som det drar in bidrar förmodligen också till att göra spelet bättre. Folk säger att det här får dem att tappa respekten för företaget, jag kan inte se vad som är så farligt med det?

Skrivet av Brekan:
Skrivet av Hipshot:
Skrivet av erson:
Skrivet av klillas:

162,2%... Är det inflation?

Kan ju vara så att man fick rösta på fler än ett spel.

Det var så att man fick rösta på fler än ett spel.

Det spelar ingen roll. Max antal röster är fortfarande 100%.

Procentsatsen är antagligen baserad på hur många av de röstande som la sin röst på ett visst spel. Eftersom alla kunde välja fler än ett val, så kan två spel ha blivit röstade på av 100% av dem röstande, eftersom att 100% av alla personer kan ha röstat på båda. Dock är det sant att dem skulla ha 50% var av det TOTALA antalet röster.

Är den lika fruktansvärt buggig som modden? Någon som testat?

Om det nu hade varit en expansion till Diablo, vem hade vågat köpa det och riskera att bli extremt besviken en andra gång?

Skrev du detta från en Iphone? Ser ut som auto-correct satt en del spår i texten.

Lynchmob?

Inte fler båtstrider, det kan ha varit det mest enformiga jag gjort i AC serien. Kan tänka mig att alla båtstrider kommer bli exakt lika...

Ge mig en Skyrim - Azeroth mod!