Inlägg av DKvarn

Inlägg som DKvarn har skrivit i forumet

Skrivet av uberpwnage2.0:

Det värsta jag var med om, som jag kan komma ihåg, är en liten sektion ifrån första FEAR. Man klättrar ned för en stege och vänder sig till vänster och så dyker den lilla tjejen Alma upp där från ingenstans och skrämmer livet ur mig. Hon såg till att jag producerade knäck så det räcker till hela familjen då, och inför nästa familjeträff veckan efter.

FEAR var nog mitt första spel med inslag av ”skräck”, minns fortfarande väldigt tydligt i början av spelet när man går i en korridor helt spänd och Alma springer ”förbi” där korridoren tar slut och skrattar? Drog av några skott åt de hållet i ren rädsla!

Hur fungerar det med xp och att låsa upp saker om man går med i en annans spel session?

Skrivet av Gaara:

De har antagligen redan förbrukat valutan(orbs) de köpte så finns liksom inget blizzard kan "ta tillbaka"

Äntligen en som tänker, resten borde tänka innan ni skriver eller sluta skriva.

Har inga problem med att betala de för tre st i familjen! Blir ju som sagt var ännu billigare om man tar in två till i familjen

Med tre i familjen som spelar så skulle jag lätt kunna betala 250 kr i månanden för att alla ska kunna ha tillgång till gamepass. Än så länge kör barnen på samma Xbox men börjar väl snart bli dags att ge dem en varsin xss med skärm, då vore det toppen med gamepass för familjen!

Äh, huvudsaken är att man har roligt! Jag har roligt och lägger nästan inga summor på spelet

Inlägget var bättre än spelen

Fy fan vad du skriver, måste du skriva så mycket?

Håller med att många är riktigt gnälliga, bara ignorera. Tycker själv att The Last of Us part 2 var ett riktigt bra spel, jag var väldigt skeptisk till vissa vändningar som gjordes. Nu i efterhand hade jag inte velat ha det på något annat sätt, var riktigt bra vändningar som gjorde ens tankar och känslor mer komplicerade, precis som i verkliga livet. Tror vi alla behöver förstå att alla runt omkring inte är NPCer utan känslor och egen historia.

Internet ska vara fritt men de som äger plattformarna måste/borde ta sitt ansvar. Personligen skulle jag inte ha något emot att man var tvungen att verifiera sig med BankID eller liknande för att få vara aktiv i ett spel eller i ett forum. Det är väldigt lätt att kasta ur sig riktigt elaka saker bakom en skärm, inte lika lätt att göra de i ansiktet på någon. Riktigt tråkig utveckling och jag har varit med sen det stora var chatt på Aftonbladet Jag tar väldigt sällan diskussioner på internet, även på fz discord för jag tycker det alltid går ur styr och folk beter sig som idioter, finnas annat i livet att lägga energi på.

Första spelet var sjukt tråkigt, kommer hoppa det här spelet helt och hållet tyvärr

Skrivet av trickeh2k:

The Ancients, gammalt spel, gamla människor.

Ok? Gilla om ni är på, annars kom ett ett nytt förslag.

Funkar bra! Vi kan ha ”Dark Exile” som backup

Tar den som många från fz väljer!

Så länge de håller Horizon likt spelet så ser jag fram mot de!

Spelat det en del och tycker det är riktigt roligt, det tråkiga i det som gör att man antagligen kommer tröttna är att det är samma ”match” varje gång med samma upplägg.

Försökte få kontakt med dig på discord men ooom någon annan vill spela så heter jag DKvarn, kör från PS.

För övrigt, tycker också spelet är riktigt roligt!

MS gör mycket rätt

Håller med i ditt betyg, de har gjort något bra och det är ett bra spel men jämför man mot ett AAA med större studio så är inte spelet så djupt men helt klart ett bra spel!

Tropicarium i Kolmården har ett ganska stort akvarium med hajar och en massa andra roliga djur

Ska man streama spel skulle jag rekommendera Stadia som jag tycker funkar bättre men då får du köpa spelen. Stadia har 1080 gratis så bara testa!

Håller verkligen med gällande ”Bäst soundtrack”