Inlägg av Rausner

Inlägg som Rausner har skrivit i forumet

Cinematisk DC Universe-rulle avslöjar framtiden

Den filmen fick mig precis att vilja köpa spelet!

Tur jag inte failade när jag sökte efter mest önskade spel istället för att inse att artikeln ligger på förstasidan. Svarade således fel och förtjänar att vinna Xbox-utgåvan :X

Satans skit. Går ju inte alls att spela expansionen utan att ha spelet? Jag har lånat ut min skiva till en jobbepolare

Skrivet av Grumbledock:

Ett av de få PC-exklusiva som verkar bra, enda anledningen till att jag fortfarande dammar av datorn.
Låter riktigt grymt för övrigt, The Witcher var ett riktigt härligt spel, och uppföljaren blir väl ännu bättre.
Köpte Platinum edition för 150kr, ingick no-cd, extra kampanjer, game guide och mycket annat mysigt

Uhm det kommer till X360 och PS3 också?

Skrivet av Gabe:

Wowsa! MoO 2 & Outcast har fortfarande självklara platser bland mina favoriter. Odödliga spel, särskilt nu när GoG fixat kompabiliteten

Samma problem som med piratversionerna enligt folk som testat. Dvs forftfarande max 512x483 (eller något sånt) i upplösning och klabb med ljud för vissa menmen likväl ett av de bästa spelen som gjorts!

Skrivet av najtrows:
Skrivet av Kullberg:

Hatar när man får speltekniska fördelar vid förhandsbokningar, limited editions och dylikt. Blir den vanliga utgåvan för mig.

ja det är ju hemskt!

Haha precis. Samma pris för mer grejer så är man ju hjärndöd om man tar vanliga i "protest"

Skrivet av MooDHooDs:
Skrivet av Rausner:

Jag har inte reggat mig och kan således inte göra det heller. Någon med samma problem och/eller lösning på problemet?

En annan mejladress?

Jo det är ju iofs en rätt uppenbar lösning men tänkte först å främst om det bara var en bugg då jag gärna slipper använda jobbemailen eller göra en ny.

När jag ska registrera mig på betasidan så står det att min mailadress redan existerar för ett konto, men när jag ska logga in så hittar den inte min mailadress i databasen för något konto? WTF?!

Jag har inte reggat mig och kan således inte göra det heller. Någon med samma problem och/eller lösning på problemet?

Skrivet av PingviN:

Låter som en bra lösning tycker jag. Det är Ubisofts uppgift att skydda sin egendom, ni som tycker att spel ska vara en rättighet man inte behöver betala för kan dra åt helvete.

Likväl så är det piraterna som skrattar sist som det alltid har varit. Detta är ju något som kommer att ge bra med beröm till första "crew" att knäcka skyddet. Det kommer att ske också, allt i sinom tid.

Alla som klagar på grafiken; kom ihåg att det är cell-shading precis som i ettan som för övrigt var riktigt läckert å förbannat roligt!

Skrivet av Kazutoyo:

Fast Sega har kommit tillbaka nu tycker jag. Yakuza 2 från förra året var underbart, likaså Valkyria Profiles, denna samling och så kommande Yakuza 3 & Sands of Destruction. Nu behövs bara ett Shenmue 3 också.

Shen mue 3 hade varit guld värt. Bra sugen på att köpa mig en dreamcast å shen mue 1 å 2. Ångrar bittert att jag sålde den konsollen

Skrivet av GREY_task:

Oj, kan ju inte bli lika dåligt som SR2 iaf...

Tyckte faktiskt att det var ett klart underhållande spel, lite kort men jäkligt skoj. Inte bilkörningen kanske men skjutandet

Det är nog det spel jag saknar mest på ps3an. Har haft enormt skoj med det förr. Hoppas också på en 2a med lite coop på ps3. Gärna friare utan tidsstressen som konstant är med!

Fy fan vad underbart. Blev medlem direkt å tankade Redneck Rampage som jag inte spelat på många år. Hoppas verkligen som många andra också sagt att Outcast kommer dit!

Gör som jag - skicka ett vänligt meddelande där ni föreslår det spelet. Bättre äventyrsspel får man leta efter!

Riktigt skitspel. Inte kul någonstans. Speciellt inte om man inte kan maxa alla inställningar för det skulle isf vara grafiken som lockar.. och endast den!

Skrivet av raslon:
Skrivet av Pirazy:
Skrivet av albertalbertsson:

skräp. bara ett "klick" spel

Ja för spel byggda kring historieberättande, humor, problemlösning och drama har ju inget att sätta emot reaktionsspel för damp-barn som inte kan stå ut i 5 sekunder utan att få skjuta nån och skrika "n00b!".

Haha. Fasen inte tänkt i de banorna tidigare, men det förklarar en hel del. Är ADHD så utbrett att alla ungar har det nu för tiden?

Nee inte värre än förr men nu har rätt många WASD istället verkar det som.. Peka å klicka ftw!

Skrivet av zauii89:
Skrivet av elmackonr1:

miljöfrågan är totalt överdriven och organisationer som greenpeace är bara idioter som "alla" ser ner på så jag hoppas bara att dom ignorerar vad idioterna säger bara för sakens skull!

Idiot?

Miljöfrågan är väl viktig för oss alla vafan, ja det går att ignorera men om x antal år har vi en madmax miljö där bara somliga lär överleva om allt fortsätter som det gör :(.

Vem bryr sig, då är vi ändå förkolnad aska alternativ sledna ben.. "tänk på barnen, tänk på barnen" so what, jag märker inte av det, våra föräldrar å förfäder kunde svina så mkt dem ville.. So let me enjoy my time the way I want to

Skrivet av zauii89:

palla vara så seriösa...

Skulle snarare säga oseriösa då de inte är i skolan eller på jobb som oss riktiga människor som försörjer dem

Måste ansluta mig till skaran som hyllar detta magnifika lir. Suveränt skräckspel där man verkligen får tänka till!

Skrivet av nudelsdesign:
Skrivet av Bt:
Skrivet av ArtMan:

Om ni kollar in länken Totts postat så är brudarna helt nakna där. Passar knappast in i ett bilspel...

Varför?

Helt nakna kan ju diskuteras, de få bilderna de är helt nakna på är ju bakifrå eller i profil. Det är ju inte så att de står och gresar med könen uppfläkta direkt. Tycker de bilderna var nice och ganska bra reklam

Haha fasen, hade ju nästan hoppats på uppfläkta genitalier där mot huven, men då får den ju poleras upp något enorm sen igen

Edit: För övrigt mycket vackra bröst på de två damerna ^^