Inlägg av Oxide

Inlägg som Oxide har skrivit i forumet

Age of Empires 4 är ett fantastiskt bra spel, hoppas Relic kan fortsätta göra spel.

Company of Heroes 3

Skrivet av Dudinkalv:

Vilken tur att man drog ner EA-versionen igår då, just för att slippa detta

Release version är en annan download, du kommer att få tanka ner hela spelet på torsdag. Och Steam kommer förmodligen få en hjärtattack när så många ska tanka ett helt spel samtidigt.

Det första spelet hade olika svårighetsgrader, jag tror det heter Radiant där man har oändligt med tid på sig och då kan man inte förstöra kampanjen utan det tar bara mer tid (att levla upp nya karaktärer och ge dom bra trinkets). Sen kunde man gå upp i svårighetsgrad där kampanjen skulle klaras av på en viss tid och bara ett visst antal karaktärer fick dö annars var kampanjen slut.
Det första spelet är en klassiker men detta nya spel verkar ha en sämre design.

Ingen anledning att skapa något nytt om man kan få högsta betyg för en remake.

Skrivet av Azureye:

Håller med helt och hållet. Explosionerna var riktigt tillfredsställande och lite utav det tror jag beror på hur den gröna XP-texten poppade upp och det var tydligare hur många som strök med. I tvåan (när det kom iaf) så poppade istället XP upp ovanför enheten som dödade, inte den som dog.

Man kan ställa in "Classic XP kickers" in CoH2 om man vill ha det, bara ett tips!

Hard West 2

Är nyfiken på DMZ så ska ta en titt på det! Battle royale har jag nog aldrig gillat.

Nu blir det ett konstigt avbrott i deras reklamkampanj, dom har släppt flera trailers på senaste tiden om de olika superhjältarna. Senast ut var Captain Marvel: https://www.youtube.com/watch?v=vdybYCJtzTE

Risk för negativ hype kring detta spelet.

Skrivet av klotim:

Tycker det är dåligt gjort om man jämför med dice vad de hade för battlefield 2 tex.

Kollar man på sista snutten där raketerna skjuts så påverkas inte den direkta träffen utan väggarna runt om i mindre delar istället.

Ingen mening att jämföra ett FPS med ett RTS.

Skrivet av Joakim Bennet:

Du hade (nästan) all tid i världen på dig att nominera Age of Empires IV! Alla dessa är alltså communityts egna nomineringar.

Aha jag missade nomineringen. Får stå i skamvrån idag.

Så ingen nominering av Age of Empires IV? Men Crab Game duger?

Läste på ett annat forum att dom första tre spelen använder en annan grafikmotor än dessa två som kommer till PC. Det är alltså ett helt annat projekt att få dom att funka bra på PC. Påminner om Red Dead Redemption som inte finns på PC men uppföljaren finns ju.

Varför nämns Total War i texten och i kommentarerna? Denna typ av kampanj fanns i Close Combat 4 och 5 från 1999 och 2000 och i Relics egna Dawn of War från 2004. Det kanske saknas kunskap om dessa spel?

Många goda minnen från multiplayerläget, alltid härligt med en PvE shooter. Denna remaster verkar ganska fattig och inte värd att köpa.

Age of Empires II: Definitive Edition

Hoppas att trean blir mer som ettan där "öarna", kontinenterna länkades samman så att trupper kunde röra sig mellan dessa och bryta in i fiendens kontinent. På så sätt blir det mer dynamik i hur trupperna möts och strider. Jaja, drömma kan man ju alltid.

Väntar nog på en rea, har ju redan sett spelet på livestream så jag känner till handlingen och karaktärerna. Det blir såhär när dom envisas med att INTE berätta om spelet kommer till PC, vi lever ju i livestreamens tidsålder då man kan se spelen på Twitch innan dom ens släpps.
Hoppas FZ skriver om hur PC-versionen är när det gäller FOV och kontroll med mus och tangentbord!

Sen 2012 har jag hållt mig till Planetside 2:

https://www.planetside2.com/home

https://store.steampowered.com/app/218230/PlanetSide_2/

Spelet är unikt eftersom det är ett MMOFPS, man måste ha lite tålamod för att sätta sig in i hur det fungerar så det tilltalar mest de som har erfarenhet av online shooters.

Trevlig musik i menyn.. nån som vill gå med I Delta 01-klubben?