Inlägg av Chips

Inlägg som Chips har skrivit i forumet

1

Konstigt att fler inte nämnt Pistol Whip, det är nästan det enda jag kört de senaste två veckorna, nästan lika beroendeframkallande som Beat Saber, som ju också fått lite ny content med 360-graders banor som släpptes härom dagen! (Men dessa två funkar nog inte så bra på ytan som OP har tillgänglig)

A Fishermans Tale: Enkel story, men med en hel del häftiga koncept kring rekursiva världar!
Rymdsimulator: Elite Dangerous, dock bör man lära sig kontrollerna i platt läge först. (No Mans Sky har också fått riktigt bra recensioner för VR-läget, men inte testat själv)
Om man gillar Rick & Morty-humor och liknande barnsligt snusk: Trover Saves the Universe och Rick and Morty: Virtual Rick-ality

Trailern är väl förrenderad CGI och inte genom grafikmotorn? Däremot bilderna på Twitterlänken ser ju riktigt lovande ut!

Härliga videos och ser verkligen fram emot spelet! Ni bör dock ändra länken till officiella YouTube-kanalen istället för någon random repostare:

https://www.youtube.com/watch?v=35xdjXaiVgc

Skrivet av kadavriak:

Bortskämda mobilknuttar!! Ni ska ha allt gratis och skräp med free-to-play så när det kommer något med kvalitet som kostar fastnar ni med håret i trosorna.

När jag var liten köpte man spel som Donkey Kong och Pacman med 1-5 små korta banor för några hundralappar som nog motsvarar 800 kr idag.

This!
Problemet är att appar generellt är för billiga, så för att göra någon vinst måste man leverera något som passar de stora massorna, att istället göra kvalitetsspel utan microtransactions är i dom flesta fall en rejäl förlustaffär...

Nu har jag bara testat Mario i 10 minuter, men förutsatt att det är skoj i längden är ju 100 spänn ingenting. Varför kostar exempelvis toppspelet Monument Valley bara 2$ när det borde ligga mycket högre?

Plus fördelarna vid QA-testning, till exempel att verifiera mot ett OS där de allra flesta kör senaste OS-versionen, har samma upplösning eller en kvadruppel därav, osv.

En majoritet av Androiddevices kör gamla ossuportade versioner.
Jämför:
https://developer.apple.com/support/app-store/

https://developer.android.com/about/dashboards/index.html#Pla...

Dessutom är iOS användare mer villiga att betala för appar. Mindre marknad, men bättre betalt (Ok, detta gäller generellt. Inte nödvändigtvis sant för unika appar utan konkurrens med fria alternativ, som exempelvis Pokemon och Mario)

Fick spontant flashbacks till:

Älskar radiostationerna i Fallout 3/NV som gav en fantastisk inlevelse, och denna har verkligen satt sig på hjärnan

App stores borde lösa det på liknande sätt som Apples Family Sharing. Mina barn har egna konton på sina iPads, kopplade mot mitt kort, men jag får upp varje 'request to buy' på min telefon för godkännande eller avvisande. Hur svårt ska det vara att implementera något liknande för PS och XBOX?

Istället för dom rejält med badwill och extra jobb varje gång sånt här händer, frågan är om den ökade inkomsten från köpen verkligen är värt det?

Det framgår inte vad som skiljer denna från Leap Motion som redan finns tillgänglig att köpa och utveckla mot, men alltid bra med konkurrens och olika tillverkare antar jag: https://www.leapmotion.com/product/vr

Jag skulle gärna köpa den där pucken separat för att kunna mixa telefon och datorljud, någon som känner till en sådan fristående produkt?

Jag har letat efter ett definitivt svar på om det kommer finnas någon kvinnlig Shepard i ME2, men eftersom det inte nämns någonstans verkar det inte troligt Någon som vet?

Ooh! Vill gärna ha så att man klarar sig tills PC versionen blir tillgänglig!

Skrivet av e-flex:

Tjoho! De populariserar den annalkande teknologiska singulariteten!

Men lite tråkigt att de ställer den i dålig dager. Det är ju något som ska ses som mänsklighetens räddning och vidare utveckling, om man nu inte tittar för mycket på Terminator-dystopier

Detta spel verkar inte handla om den singularitet som uppstår med ett expanderade AI, istället behandlar den tidsresor, vilket jag mer förknippar med singulariteten som te.x. finns kring svarta hål osv...

1