Inlägg av swordy

Inlägg som swordy har skrivit i forumet

dark souls var ju aldrig tänkt å få en pc version så motorn är ju inte gord för pc alls. å dom har ju aldrig utvecklat till pc å är väll inte direkt en stor studio heller så dom har väll knappast råd å ta in folk eller lejja bort jobbet. är ju enbart pga massa tjat från pc folk som ville ha en pc version som dom gör det huvud taget å dom har ju sagt från början att pc version kommer vara identisk med konsol version på alla punkter ink fps, upplösning å fps drops. så vad hade ni förväntat er?

finns det ingen annan månad än mars å släppa spel nästa år? varenda spel kommer i mars... känns som det kommer bli dåliga försäljnings siffror för många av dom när det är så trångt med spel under 1 månad.

Skrivet av kabex:
Skrivet av Grumbledock:

Kickstarter är ren välgörenhet, du ger pengar till projekt utan att be om något tillbaka. Om Kickstarter ska liknas vid en investering, så ska Kickstartarna få minst sin investering tillbaka + ev. vinst eller liknande. Nu kan de i bästa fall få random föremål som Kickstartaren ger bort, till ett klart lägre värde

Jag tror du har missat en väsentlig del av hur Kickstarter fungerar. Det är allt annat än välgörenhet. Det är inte Röda Korset direkt.(Undantaget endollarssteget som finns på vissa projekt, vet inte varför folk använder det)

När man backar en produkt på Kickstarter så förhandsbokar du produkten, och pengarna från förhandsbokningen går till att produkten blir verklighet.

Ingen backar ett Kickstarterprojekt utan att förvänta sig utlovad produkt i utbyte. Om man gör det borde man fan omyndigförklaras.

Edit: Sen får man ju skylla sig själv om man backar ett projekt som är helt orimligt, typ om någon skulle lova ett spel med dubbelt så bra grafik som Crysis och BF3 tillsammans och sätter tröskeln på $10,000. Då kan man ju ana att det är fuffens på g.

De projekt jag har backat är:
OUYA
Wasteland 2
Zpocalypse
Pebble E-Watch

Samtliga verkar do-able, det enda jag är osäker på är releasedatumet för Wasteland 2, då de kom upp i tillräckligt hög summa för att lova att gör spelvärlden större.

Pebble är ett etablerat företag som gjort en liknande produkt förut.

Zpocalypse hade en prototyp av spelet innan det blev fundat, så det är mest finputsning som gäller där.

OUYA har flera branchveteraner i ryggen. Och hårdvaran är ingen rocketscience. Så det mesta handlar om mjukvara och samarbeten med spelutvecklare.

Och det finaste är att samtliga är företag baserade i USA, så om de inte levererar så kommer någon/några STÄMMA SKITEN UR DEM.

Skrivet av swordy:

dom har ju aldrig räknat med att kickstarter pengarna skulle räcka. utan dom använder ju intresset å pengarna från kickstarter för att bevisa för investerare att det finns ett stort intresse för maskinen å få dom intresserade i å backa upp projektet.

Måste säga att det är ett intressant grepp att använda Kickstarter som slangbella för större investeringar. Tror nog att det kommer funka.

Skrivet av Parzec:
Skrivet av swordy:

dom har ju aldrig räknat med att kickstarter pengarna skulle räcka. utan dom använder ju intresset å pengarna från kickstarter för att bevisa för investerare att det finns ett stort intresse för maskinen å få dom intresserade i å backa upp projektet.

Jag skulle gärna vilja läsa lite mer om det, vart har du läst det annat än deras senaste uttalande ?
Det ger i alla fall mig intrycket att de har något snudd på färdigt som de behöver kosing för att göra klart och just där står det inget om att de behöver mer kosing från någon annan stans.

Det är ett ganska logiskt antagande om man adderar nyheten med texten du citerade.

inte läst nånstans om att det faktist är så. tyckte det bara lät som ett logiskt steg för att försöka finansiera större projekt.

dom har ju aldrig räknat med att kickstarter pengarna skulle räcka. utan dom använder ju intresset å pengarna från kickstarter för att bevisa för investerare att det finns ett stort intresse för maskinen å få dom intresserade i å backa upp projektet.

är en del spelföretag som faktist sattsat på nya ip. tyvärr så är mer eller mindre alla dom i konkurs nu... folk verkar ju rädda för att testa nåt nytt så inte så konstigt att dom satsar på massa uppföljare.

nån grafisk förbättring måste dom ju gort. som aa osv. för tvivlar på att ett spel som kördes på en psone med en cpu på 33.8mhz å 1mb vram. ska behöva en 2ghz cpu å 1 gig ram på pc.
isf visar ju det bara att konsoller inte är så klena som folk påstår å att cpu/gpu stat inte säger nåt om kraften hos en kosoll xD

ska väll komma samtidigt som uppdaten för ps one classic stöd? som åxå skulle komma slutet av den här månaden. så gissar på i morgon när dom kör store uppdate. dom har ju den på tisdag i usa å onsdag i eu. tvivlar på ps one stödet kommer i morgon dock.

skulle föredragit george lucas i stället för spielberg. lucas har ju iaf gort stämningsfull bil film förut.

lästa nånstans att priset skulle landa på runt 300 euro. fast kan ju ha varit en fel räkning i valutan åxå ^^

brukar väll vara så att om man köper alla "summer of arcade" titlar får man tillbax mspoints som motsvarar ett av dom köpen. så köpa fyra få ett gratis mer eller mindre.

showdown är väll tänkt å vara en separat ip i från det mer "seriösa" huvud dirt serien som kommer få mer focus på rally som dom gamla colin spelen? är iaf så jag förstått det hela.

själv lider man av "dålig planering" syndromet. flyttar samma dag som d3 släpps. så kommer inte kunna lira på ca 2 dagar xD

borde kunna köra det på hyffsat bra inställningar. hoppas jag.. annars får man väll (tyvärr) se hur det ser ut å flyter på konsol. å se vad som flyter å ser bäst ut. på konsol eller på min burk.

alla som vill ha en har en redan å många väntar på nästa konsol generation. försäljningen dyker väll jämnt när det kommer massa rykten om nästa konsol?

tycker dom borde försöka sig på ett open world silent hill eller nåt i den stilen ^^

så dom bryr sig inte om åldersgränsen på spel men snabba som fan på att klaga så fort nån unge gör nått korkat så har dom "fått det från våldspel" som dom inte borde spelat till å börja med? en stor del säger iaf att dom inte tror våldspel påverkar barn. vilken nog är sant till stor del. förutsatt att ungen inte jar mentala problem sen förut. fast då kan en bok film nyheter eller vad som heslt påverka ungen negativt.

Shadowrun Returns – nytt Kickstarter-projekt!

älskade shadowrun på snes. hoppas dom lyckas få göra detta projekt ^^

kommer väll tebax som ett kickstarter projekt som allt verkar göra nu för tiden...

står ingenstans att det ska prestera som 3 580gtx kort? står ju att dom optimerat koden som fan så det kanske prestar 190-225% mer än ett 580gtx?

Konsoll versionen var inte ens på tänkt när dom började med diablo 3.
Är nätt å jämnt påbörjad än så har inget med det å göra.
Är nog mer att dom vill att flera ska kunna köra det å att det ska funka bra med massa gubbar på skärmen.
Å då är lite "simplare" grafik klart bättre än å köra crysis 2 grafik.
Dom flesta dator skulle nog få panik om man slängde in 50 gubbar å massa magi effekter på skärmen i crysis 2 xD
Ett spel måste inte vara tekniskt krävade för att vara snyggt. hängger ju mycket på design val osv åxå.