Inlägg av Yamiira

Inlägg som Yamiira har skrivit i forumet

1

Another World, Space quest 1+2, Dungeon Master 1-2, Microprose Formula 1 (gick åt många joysticks) på Atari 1040STE (har fortfarande kvar den) Sen på PC en massa Duke Nukem, Quake 1 till 3 och Everquest 1.

PC

Riktigt bra spel för oss som gillar grind. Är inte orolig för att dom patchar bort eventuella buggar. Gillar Bioware och stödjer dom helt med att köpa spelet. Hade inga större problem när jag spelade VIP DEMO och hade otroligt kul med Interceptor, klart min spel stil. Länge sen det kom ett bra looter shooter.
Se i Anthem

https://www.youtube.com/watch?v=W__FnlYl8Xg

Förhandsbokat ..spelade 16 timmar på VIP totalt. Ser fram emot release. Spelar normalt Warframe sporadiskt (1500+ timmar) ska bli skönt att spela nåt annat.

Helt klart ett köp... ganska trött på Warframe för tillfället.

WW2?
DICE lär ju ha tittat på "Fortnite" som drar in massa cash på "kosmetika"..... Dom måste ju hitta på massa detaljer om utseende etc för att kunna implementera det i WW2 för att dra in pengar. Därför kommer spelet troligen inte heller vara en "exakt" historia lektion utan alla kommer mer eller mindre se ut som clowner …. dvs de som väljer det. Måste se gameplay för att få en tydligare bild av vad DICE vill med BF V.

Space Quest I, II ....
Dungeon Master I och II.
Microproce Formula One, osv
Championship Manager 93 osv.
Another World +1
Jimmy Whites Whirlwind Snooker,
Canon fodder
Quake 1, grappling hook ftw
Quake 2
Quake 3
Baldurs Gate
Diablo 1-2
Thief 1
Half-Life
SU-27 Flanker 1 och 2
EQ 1
Vanguard
AO
och många fler....

Gott nytt år!

Jag uppgraderade min bärbara först vilket ställde till det för mig när jag har samma microsoft konto på båda.
Bärbara uppgraderd med USB ISO, klockren installation.
Så pluggade in USB för att uppgradera stationära PC'n, men den ville installera windows 10 Hom fast jag har 8.1 Pro och min licens nyckel funkade inte för win 8.1 Pro, plockade licens nyckel ur bärbara och den funkade för att installera home på stationära. Fick avbryta och kolla genom windows uppdate och ser att windows 10 Pro uppgraderingen misslyckats ett antal gånger...
Läser igenom massa tips om hur man ska få det att funka med att starta nerladdningen genom windows uppdate, bla "wuauclt.exe /updatenow" vilket inte funkar, kollar igenom så alla drivrutiner är uppgraderade vilket dom är, hittar en förslag på att starta i felsäkert läge. Byter språk till ENG och uppdaterar, fixar så att 8.1 startar i felsäkert läge, och det funkar, windows uppdate tankar ner rätt version och installerar windows 10 Pro. Gick in i mitt account och ser båda mina devices med rätt version av windows. Använde BELARC för att plocka mina lisence nycklar för framtida bruk. End of story.

1