Inlägg av GlennCoco

Inlägg som GlennCoco har skrivit i forumet

Själlöst. Ser ju ut som skit.
Hade inte velat spela WoW om det såg ut sådär

Kommer nog varken köpa nya Xbox eller Playstation, men tyckte det var mycket mer spännande spel här än på Playstationavtäckningen. Intressanta spel och bra variation, kanske blir nåt köp till PC.

Finns tre spelstudior jag håller varmt om hjärtat

1. Nintendo - Både EDM och där de är utgivare. Ohotad etta.
2. Bullfrog - Min kärlek till Bullfrog under 90-talet var total. Spelstudion jag saknar absolut mest.
3. Blizzard - De har tappat mycket, men tycker att Overwatch är fantastiskt. Avgörandet för fortsatt intresse blir Diablo IV.

(4. Maxis var en favorit förr i tiden också)

Skrivet av Stripe:

Vet man vad dessa expansioner kommer att kosta?

312kr kostar det för båda expansionerna. Går att köpa redan nu.

Skrivet av robbis:

Fattar inte varför dom envisas med att ha motion sensors till overwatch. Vem fan vill använda det i ett sånt spel liksom?

Är en smaksak. Är man inne på switch reddit så verkar konsensus vara att folk blir sura om det inte är gyroaim i fps-spel. Är också valfritt så man behöver ju inte om man inte vill.

Scalebound. Nintendo är bra tighta med Platinum Games och det är både oväntat och officielt nedlagt.

Skrivet av Ahris:

Japp och Pharah säger inget för att röstskådespelaren är amerikan. Blizzard verkar numera alltid försöka hitta en röstskådespelare från karaktärens hemland men flera av de tidiga icke-engelska karaktärernas röster görs av amerikanare. Reinhardt och Junkrat är fler exempel.

Då kan vi ju hoppas att det blir en svensk röstskådespelare om Birgitte blir en spelbar karaktär som det ryktas om. Dock har hon väl redan haft lines i senaste animerade filmen så är kanske inte troligt ändå.

@xverminator: det är totalt för wiiU. Sony är väl också japansk så borde väl vara lika mycket lokalpatriotism isåfall? Men kan ju förklara Xbones obefintliga försäljning.

Skrivet av Star Lord:

PS4 kan säkert nå 100 miljoner. Switch når nog 25 miljoner under sin livstid, men redan i februari kommer säljsiffrorna att mattas ut. Vid nästa jul kommer analytikerna få tugga mössa för sina uttalanden.

Konsollförsäljningen mättas av i början av året efter julhandeln, vilken superanalys! Michael Pachter se upp!

Kan inte tänka mig en spelserie som hade passat bättre i film/serieformat än Overwatch. Hoppas verkligen att vi får se en animerad film av det här, vilken dröm.

Vill också ha till switchen, har ingen Xbox och är inte så sugen på att spela det på PC. Finns det ens en möjlighet att det ska komma till switchen eller har Microsoft för stor inblandning i finansieringen?

Tror kanske att detta hänger ihop med ryktet om att Nintendo ska satsa på Kina och om de med hjälp av Arena of Valor som de utannonserade vid senaste Nintendo Direct. Arena of Valor är tydligen helt enormt där.

Skrivet av SunShine:

Vad fint. Men som redan nämnts här inte helt konstigt då Japanare älskar sina bärbara och ps4 är inte direkt en ny, ny konsol längre.

Jämförelsen var mellan när ps4 var nysläppt och nu när switchen är nysläppt. Alltså inte under samma period i år.

Skrivet av xverminator:

Jag känner på mig att det inte kommer bli succé. Nintendofolket verkar gilla spel som Zelda mer än klassiska spel.

Är Zelda inte ett klassiskt spel? Finns väl knappt nån spelserie som är mer klassisk.

"Värt att notera är att konsolen dessutom varit en bristvara i några regioner."

I några regioner? Verkar i princip bara vara Norden där det finns överflöd. Resterande Europa verkar det gå ganska bra fast den säljer slut i omgångar men i Nordamerika, Japan och UK är det fortfarande svårt att få tag på Switch.

Skrivet av LARRYLUKE:

Eftersom Ubisoft gör de mest buggiga o förstörda spelen i min mening, så skulle jag gärna se dem få en ägare som kräver mer kvalite i slutprodukterna. Men, jag har ingen aning om vad Vivendi är för typ av investerare.

Dom äger väl Activision Blizzard?

Brukar komma 20-21 svensk tid

Skrivet av seifuku:

4990? jag hoppar över det.

Du är medveten om att de inte har gått ut med slutpris än va?

Någon som vet vilken tid det släpps?

Kul om man var 12 år när spelet kom och fortfarande är mentalt 12 år.