Inlägg av LiTo

Inlägg som LiTo har skrivit i forumet

Skrivet av Hanga:

Jag är normalt en enkel läsare av FZ artiklar och har inte skrivit på flera år. Så fort jag såg denna artikel så klickade jag på login, återställde mitt lösenord, godkände GDPR, verifierade att jag är över 16 år, gick tillbaka till denna tråd och började skriva detta meddelande:

Kommer du ihåg Hellgate: London, Evolve, Spore, No Man's Sky, Duke Nukem Forever (2011), Age of Conan, Marvels Avengers, Warcraft III Reforged, Anthem, Fallout 76, Aliens: Colonial Marines och Sim City 4?

SLUTA FÖRHANDSBOKA SPEL!

Vi är väl alla vuxna för att fatta egna beslut kring förhandsbokningar. Vi som älskar Diablo kommer förhandsboka spelet oavsätt i vilket skick det släpps.

Settlers har aldrig handlat om någon avancerad RTS. De små skirmishes man håller på ska vara smått underhållande men inget mer.
Det återstår att se om de har upptäckt sig själva igen med denna omstart. Settlers har en egen plats i min gamer hjärta.

Jag tror inte att det finns någon seriös eller mogen "backer" som inte är besviken på utvecklingen av Star Citizen eller avsaknaden av det. Missförstå mig rätt, Utvecklingen finns där men scoopet har blivit så stort att det känns som att de inte kommer någonvart emellanåt.

Så sent som igår var det någon som postade på Reddit och undrade hur vi skulle klara oss utan "volumetric clouds" på den sista planeten Crusader i systemet Stanton. Star Citizen skulle bli "The best damn space sim ever". SPACE.....vem fan behöver volumetric clouds i rymden? Jo jag vet att samma teknologi förmodligen behövs för att skapa andra coola effekter i rymden som nebulas.

Men nu sitter vi här och väntar, fanatikerna som fortfarande drömmer om en fantastisk rymdäventyr från Chris Roberts, med eller utan troll.

Skrivet av Lasrod:

Mins när jag lånade min väns Amiga 500 för att spela detta alster....

600 kr? lol

Citat:

... Det betalar stora belopp till ett projekt som till stor del är visioner och konceptbilder. Och när någon kommer med kritik så går de i taket och aggressivt försvarar Cloud Imperium Games till sista droppen blod.

Det finns rätt mycket konceptbilder och ännu mer visioner men det finns också en klient att ladda ner.
Du kanske såg senaste videon från Gamescom 2015?

Vi som har växt upp med Wing Commander vill gärna uppleva något liknande igen. Konstigare än så är det inte.

Alla som har spelat F2P spel vet att de är långt ifrån gratis.
Av den anledningen så föredrar jag och köpa spelen och slippa allt vad mikrotransaktioner heter. Briljant affärsidé men ur en spelares perspektiv en riktig lyxfälla!

Jag föredrar och spela i internationella clans/guilds. Träffar man på sköna människor i spelet så vill man gärna bjuda in de till guilden. Med en helsvensk guild så förlorar man den möjligheten.

De borde lägga ner sin tid på något annat, som t ex och skapa en värdig uppföljare.

Phire jag har anmält mig.

Jag har öppnat upp ett nytt sparkonto specifikt för Star Citizen
Ny dator hösten-2014

Mycket snack om specs grabbar. Glöm inte att ni ska lära er använda grejerna också. Chris har gjort det tydligt att en långsam skit skepp i rätt händer kan skada en fetare skepp i felhänder.

Jag struntade i subscription Phire. Just nu funderar jag på och uppgradera Real Admiral till Vice. Dels för att få en signerad box men även för mer pengar in-game. Sneglar fortfarande på Hornet men jag väntar på broshyren.

Skrivet av Phireman:

http://starcitizenbase.com/images/impinfo.png
Denna är inte uppdaterad, men ca 40% är européer där!

Sjukt snygg och överskådlig sammanfattning. Jag har nog sett den på forumet men inte läst den i detalj.
Det är nog inte så dumt och täcka alla tidszoner.

Oculus Rift kommer bli kanon. Jag har själv köpt en devkit som jag har lekt lite med. Man blir bra illamående i vissa titlar så man orkar inte göra några längre sittningar. Nu när vi har passerat 12 miljoner så kan vi räkna med Oculus stöd i hangarmodulen.

När det gäller skepp så tycker jag inte att ni ska oroa er så mycket. Alla skepp går och införskaffa i spelet för spelpengar. Räkna dock med många många timmar för de större skeppen. Dessa är väl inte tänkta och "grindas" ihop av en enskild person (T ex Idris).

Jag personligen har en Constellation som jag tänkte använda till allt möjligt. Sedan vill jag skaffa renodlad dogfighing skepp men har inte riktigt bestämt mig för vilken. @Phireman har övertalat mig och slå till på Hornet, så det är väl den som det lutar mot just nu.

@Phireman jag har sneglat lite på Starcitizen base men jag fick uppfattningen att det var rätt mycket Amerikaner och inte så många Europeer. Vet du hur fördelningen ser ut?

Jobba helger kan man inte hålla på med. Tar med mig en autograf till dig då.

22 - 25 augusti. Jag har börjat snegla lite på biljeter. Helt gratis blir det inte.
Tänkte åka ner den 23 och hem den 25. Eventuellt kan man åka ner den 24.
Det är på kvällen den 24 som de arrangerar en fest.

Åker man ner den 24 kan man vara där runt 10 - 12. (2000 för flyg)
Sen kanske ca 1500 för hotell eller nåt.

Hur blir det med Gamescom? Några planer på att åka dit? Kan vara vår "billigaste" chans o träffa grabbarna o Chris?

Har lite svårt och köpa skepp utan och se hur de ser ut. Jag hade lite svårt för Connie men efter denna video: http://www.twitch.tv/roberts_space_ind_ch_1/b/423478438 så känns det bättre

Jag gillar Connie för jag tror att det blir en bra exploration skepp för några polare. Man kommer säkert kunna växla mellan olika funktioner.

BTW finns det några bilder på Retaliator?
Har inte lyckats hitta några.

Det förstår jag. Bara det inte strular till din reg datum. När köpte du Retalliator? Förre Connie?
Kan förstå att det är overkill med Connie och Idris även om det är lite storleksskilland på de. Jag vet inte hur lätt det blir och flyga runt med den själv. Stå för fuel själv kan bli dyrt :-). Även för Connie säkert i jämförelse med single-seat skepp.

Jo men jag tror inte att det är så enkelt. Större skepp behöver inte nödvändigtvis vara bättre det har Chris varit väldigt tydligt med. Det kommer och handla väldigt mycket om skills och hur de är speccade.