Inlägg av Hilly

Inlägg som Hilly har skrivit i forumet

Blir till att skaffa ett PS4 Pro bara för Last of Us Part II

Om ändå detta kunde släppas till PC!

Köp inte detta skäp. åtminstonde inte vid detta tillfälle. Kan inte ens installera skiten, dessutom har det rapporterats att det finns kraftiga FPS drops för dom som har en i5'a.

P.T demot utan tvekan!

Dock har dom inte fixat så att man kan fortsätta sin progression efter 42 om man blivit drabbad av buggen, har ingen större lust att spela yrtterligare 46h till..

Kan någon förklara vem "Big Boss" är om han nu inte är Solid snake? Är inte så oerhört insatt i denna spelserie och har alltid trott att det var Snake man spelade i Phantom Pain

Kameravinklarna blev allt för överdrivna vid driften :/

Riktigt taggad blev man efter man sett denna! Har nog inte känt mig så här taggad på en WoW expansion sedan WotLK!

Om jag skall vara helt ärlig tyckte jag att The Wolf Among Us var mycket bättre en Telltales The Walking dead. Kan inte vänta tills dom släpper nästa del utav serien!

Blir väl bara att köpa 8GB för 600 spänn på Inet då ^^

Meh..

Själv tycker jag att denna expansion har varit tusen gånger bättre än Cataclysm. Dock kan jag då säga att det inte är den bästa heller. Burning Crusade var utan tvekan den mest episka och mest spännande, Wotlk var riktigt rolig men med en del saker fattades som kunde gjort det till en ännu större succé än vad BC var. Nu till nästa patch då dom presenterar In game store, hoppas jag verkligen inte att det blir allt för mycket items, det är redan mycket som det är,FÖR MYCKET! Blizzard är snåla det kan man inte ta ifrån dom..

Fortfarande inte gratis ?

Enda man kan göra nu är att vänta och att hålla tummarna!

Bara för att vara lite petnoga så står det det "Curiosoty" när det skall stå Curiosity,

Hoppas verkligen på ett Fallout 4 !

Ja, hade dom bara släppt det till PC så..

God jul allihopa !

Ser riktigt kul ut ! Vill verkligen se mer utav detta !

Trevligt! ännu en tävling att delta i ! håller tummarna, hade inte varit helt fel att byta ut min gamla 27`` TV mot denna!