Inlägg av anon_119148

Inlägg som anon_119148 har skrivit i forumet

Well, alpha är alltjämt alpha, även om alpha, beta och gold har tappat mycket av sin betydelse idag.

Nog är man sugen ändå, tog inte tag i det förra gången men vill görat.

Skrivet av KoP:

Ja det blir nästan lite poetiskt när

Ellie föder Ellie

i tv-serien. 😄

Det var det jag sa till min flickvän också när jag läste det du skrev.

Samt att

(TV-)Ellie dödar (spel)Joel är smålustigt

Skrivet av KoP:

Istället för att haka upp mig på betyg och Ellies utseende, vilket det verkar vara en rundgång på i tråden så ska jag bara plottra ned ett par rader om vad jag tyckte om sista avsnittet. :'D

Jo tack, det är lite ”jag bor i mammas källare”-vibbar på den där diskussionen om huruvida snygg hon är eller inte.

Kul också att det var hon som gjorde rösten till Ellie i spelen som var mamman, hon passade ändå bra som mamman och kul i övrigt att så många andra av röstskådisarna fick roller som Troy Baker och han som gör rösten till Tommy.

No shit Squarelock

Stort nej tack på detta. Blir inte mycket mer kommersialiserat än detta 🤢

Förhoppning: Att det ska bli fett bra.
Farhåga: Att det ska bli fett mediokert.

Skrivet av Tiggaren:

Snabba ni var, jag kom bara upp i 75% på den tiden
Jag är dock inte så rutinerad open world spelare så irrade nog runt en del i onödan hehe.
Klarat spelet men vet inte om jag kommer göra resten nu när story är klar.. Kanske gör det senare om det kommer en DLC.

Roligast var det nästan mot slutet när man hade en arsenal av spells och man fått in snitsen på att byta imellan dom i strid. Göra ett troll till zombie och se den attackera små goblins blir aldrig tråkigt hehe.

Haha ja det kändes rätt bra när man blev flink i att byta uppsättningar spells. BTW kollar du timmarna på Steam eller på sparningen? Det är stor skillnad, iaf för oss, och jag angav sparningens tid då den var mindre (typ 15 timmar mindre än den som Steam visar)

Nice 😏

Lite sent att posta det här på tomatsåsens dag mamma mia

Jag har egentligen inget problem med grafiken på Switchen även om jag gillar tekniskt hög grafik. Nintendo, själva iaf, lyckas alltid hitta en väldigt bra balans mellan stil och grafik medan andra spel som inte är anpassade för konsolen som The Witcher 3 förstås blir betydligt sämre på både utseende och prestanda så det skulle jag inte vilja spela där. BotW och Mariospelen däremot ser alltid riktigt fina ut.

@Molotov åh fy fan vansinnesfärden i HL2:EP1 lär inte vara något för den som har lätt att bli illamående, isf gör man väl att ha en hink riktigt nära till hands

Var inte grejen med skiten att man skulle köpa den och sen få ett nytt spel i månaden eller så. Var iofs ett tag sedan så kanske löpt ut

Alltid trevligt att höra att fuskare får på tafsen. Vilken jävla ohyra de är i spelvärlden.

Håller med, tycker inte det finns något egenvärd att ett spel ska vara långt så in i helvete. Kul för de som tycks ha oändligt med tid men jag vill gärna hinna med en del spel och det gör jag inte om varje ska vara 100 timmar. Sen om det är 100 riktigt bra timmar, sure, men det är i regel massa utfyllnad för att ”man ska få valuta för pengarna ”

Men för helvete.. man ska ge fan i att måla satan på väggen

Skrivet av Marillion441:

Inte heller alla som har råd att köpa PS5 eller kan.
Jag har ej råd eller kan.

Av nyfikenhet, vad menar du med att du inte kan? Jag förstår förstås om man inte har råd men kan vill jag gärna veta mer om.

Skrivet av ELF:

Att de äns släpper till dem. Känns ändå lite förvånande.

Inte jätteförvånande om man tänker på antalet potentiella kunder för ”lite” extra arbete med spelet. Långt ifrån alla som växlat upp till Xbox Series och PS5 så fint att få en bit av last gen kakan.

Skrivet av krs_kristoffer:

Händer det något kul i spelet när man når 100%?

Ja!

Man får stänga av och börja spela ett annat spel

Skämt åsido, tyvärr inget vad jag la märke till iaf. Hade varit kul om man fått något typ ett specialuppdrag eller iaf ett plagg av någon sorts men nada. Om jag har fel får någon gärna rätta mig.