Inlägg av anon11753

Inlägg som anon11753 har skrivit i forumet

1

cu@haven bro

Det är lite synd - men det finns tyvärr ingeting mera att skriva om just nu.

#blogg

WotlK - Game Over

All content clearad - tack for en trevlig expansion.

#blogg

WotlK - Leveling Round-Up!

Som utlovat kommer lite blandade bilder från expansionen.

Grizzly Hills - Svensk folkmusik blandat med gran-skog, som hemma.

Regnbåge - Basin

Riktigt skön avslutning på en questkedja.

Mal'Ganis - Heroic CoH Stratholme

Ciao - Får se hur jag följer upp bloggen

Bonus; Några av er har noterat smiskarinnan - min alldeles egna fanboi.
Detta komma upp på vårat forum idag;

"Once again, a member of the feared swecrew sets the standard in <Rinse>. Many people tried to slow down his epic journey to level 80 but still Nniikkjj beat em with a huge margin.
I think its sad too see you britfags, even though you know us swedes are superior in every way, trying too slow us down.
We carried you trough MH, BT and we will carry you in WotLK."

Cheers!

#blogg

Dag 5; Insert Coin

Ja - nu är det dags att börja spela spelet. En intensiv period med levlande är nu över - perfekt expansion, den är ungefär 500x bättre en TBC.

Några favorit bilder kommer senare under dagen - Men jag måste säga att ett quest i The Stormpeaks var helt outstanding - ni som gjort det vet vilket jag menar och ni andra kommer förstå vilket det var när ni själva gör det.

#blogg

Dag 4 Update; Classic Warcraft *spoiler*

Ytterligare lite bilder - ju högre level, ju mera lore kommer in.

Ni får ursäkta kvaliteten på bilderna - felet ligger i min hårdvara just nu men har inte tid att ordna med det.

Och hur det gick sen vet vi ju alla...

#blogg

Dag 4 Update; Seven of A | Da bear

Tänkte bara showoff lite - kirrade Armored mounten lite snabbt när jag fick tillfälle.

Dock kommer väl hela världen springa runt med dom snart, men det är kul så länge det varar

Ses @ Naxxramas på söndag.

#blogg

DAG4; Sweclub strikes it

Halva nöjet med expansionen är att uppleva content för första gången, utan guider, taktiker och liknande.

En bild från Ahn'Kahet: The Old Kingdom

Med våran grupp spelade vi igenom -

Utgarde Keep
The Nexus
Azjol-Nerub
Ahn'Kahet
Drak'tharon Keep

Vi var mellan level 70 till 72.

Jag tycker det är en sådana här saker som visar på att lite skalle kan göra skillnaden. Jag vet - jag har tidigare klankat ned mycket på wellfare folk som gråter när de inte får samma utrustning som mig - och jag tycker inte att det är mer en rätt att jag som lägger ned mera tid och faktiskt är bättre på spelet för bättre items och förutsättningar.

Det är väldigt tråkigt att se sitt hårda arbete som jag och guilden i många fall lagt ned bli slaktat av idioter rent ut sagt, som är totalt värdelösa och måste tillgodoses i alla fall. Jag försår självklart att man måste vara tillmötesgående mot sina kunder, vilket Blizzard är. Men ändå, ibland hoppas man på lite mera hardcore stuk.

#blogg

Dag 3; Epic fail

En bild säger mer en tusen ord

Jag skulle skippa ett pack - istället trillade jag ned och kom inte upp.

Yay.

#blogg

Dag 3; Hurrdurr - Tuskar!

Efter lite levlande så måste jag säga att Tuskars är ju riktigt fräna. Valrossar med rymdteknologi?! Kan det bli bättre?

Tycker annars expansionen såhär långt känns väldigt välfylld och fint utformad på "live" servrar.

En favorit del rent lore mässigt hittills är en del som förklarar lite gällande DK;s och annat härligt.

Här har jag "stulit" ett DK mount.

Så - allt som allt så känns de väldigt bra. Något jag inte gillade var ett gäng quests på en murloc bukt. Men fin bild blev det

Avslutar med en bild på The Nexus - Tråkig 5manna instance som dock såg väldigt bra ut.

FÖLJ HELA BLOGGEN HÄR

#blogg

Dag 3; Wrath of Xhosa

Då var det klart.

Var på plats för er kära läsares skull.

½ kön ca 21:00 - Det kom ungefär 6x så många sedan - uppskattningsvis ungefär 1000 personer.

Någon ska ju vara först. Ni kan ju gissa vem trotts kvalitetén

MERA KOMMER

FÖLJ HELA BLOGGEN HÄR

#blogg

Dag 2 3/4; Congratulations! You have successfully upgraded to a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Collector's Edition

Nu blir det bara att relaxa och vänta in att Northrend båten anländer.

#blogg

Dag 2 ½; Att göra en druid redo

Mjo. Dagen har flutit på och jag slipper köa - lite petande i kontakter hjälpte för att hämta ut spelen ur butiken tidigare idag.

Så nu sitter jag mest och väntar - ordnade med skinningen som tidigare utlysts samt ska väl börja peta i LW;n också innan Northrend servrarna går upp.

Nu ska jag laga till mina middagar, dra lite sladdar samt dammsuga.

cu@heaven bro

FÖLJ HELA BLOGGEN HÄR

#blogg

Dag 2; 14h;40min Left! + Lektionen; Från 0 till 4000 AP.

Yes. Inleder dagen med blogg! Nästan - jag fick mata förra tjejens råttor i morse med när vi steg upp. Sedan blev det lite tända ljus och frukost, kollade Rapports 0800 Sändning..............nae, detta håller inte. Låter som Blondinbella.

Planen inför dagen är halvspännande. Med mina 100 i Skinning tänker jag ordna upp det så fort realmsen går Live. Jag vet - jag har försakat yrkena under tiden jag levlat men det fanns helt enkelt ingen tid. Tanken var att jag skulle ordna med det efter level 80 ding - en plan som var riktigt dålig eftersom det finns ungefär en miljon Huskar "NSFW" (Tänkte att det var bäst att NSFW tagga bilden som den mycket barnvänliga personen jag är, även om den inte är speciellt "farlig") i Northrend.

Fått en hel del frågor om vart jag spelar/spelat och liknande så jag tänkte dra det lite kort här nu inför expansionen.

Men du Nikk, hur och när började du spela?

Jag minns faktiskt inte, jag kan dock komma ihåg att jag på betan provade att spela en Dwarf Hunter, sjukt tufft med vapen och pets! Sen minns jag också att bilderna på WoW som kom med WC3 och TFT fodralen var rätt feta, minns speciellt trollen som smyger i STV. Hur som helst så var min första karaktär en Warrior - Undead. Jag spelade med min lillebror som var en stor profil redan då på realmen och var riktigt "wacky" med sin guild SUPERHAPPYMEWMEWKITTENS, en guild som en idag har spritt rykte och lever kvar i folks minnen. Men "wacky" stilen var inte min spelstil, på villovägar flyttade jag server och började raida med Last Resort, en då och även idag mycket respekterad och framstående guild. Där blev jag kvar tills strax innan TBC release.

Vad hände sen - vid TBC release och fram tills idag?

Vid TBC release så slappade jag till lite och segade - tog sedan tag i min präst och efter visst drama lyckades jag disbanda en guild som jag var missnöjd med hur den sköttes för att sedan stå med 35 personer runt mig i Orgrimmar för att starta en egen - samma som innan men utan tre element. Detta var min bästa tid. Ett riktigt casual guild med 80% totalt värdelösa spelare styrde jag med järnhand genom SSC och TK på bara 2 ½ vecka. Tyvärr hoppade vissa av, jag var för elak, men vafan, det var helt klart värt det och många därifrån minns det som sin bästa tid med WoW - så även jag.

Till slut så bytte jag guild - jag gav min guild till en 30 plusare från Gävle som jag litade på - han var med från början - och självklart blev han maktgalen och fuckade upp allting. Jag bytte till en guild av "Above Decent" snitt - om så även bara för en vecka innan klassiska EYEBALLERS WoW ( Numera Realitysucks )ryckte i mig från Magtheridon. Detta var under perioden jag spelade som mest - vi talar om kanske 12-16 timmar per dag - och chansen att, via andras prat och rekommendationer, spela i en guild som var riktigt stor igen gjorde att lojaliteten försvann. Att dessutom få chansen att verkligen progressa i Sunwell, något som guilden jag var i vägrade göra - folk kom inte till SWP raids utan bara BT raidsen - gjorde valet lätt.

Det såg ut såhär under en av mina första raids;

När guilden tog sommarledigt - jag spelade min paladin, shaman, priest, mage under tiden - så började jag helt sonika spela mera på mina alliance chars, var med om guilds firstkills på Illidan med vänner och SWP progress med annat löst folk

Shaman;

Mage;

Nelf Priest;

Erbjudandet från Nihilum kom för min paladin.

Jag tog det men blev kortvarig, jag funkar helt enkelt inte med folk som tror att jag "irriterar" en officer bara för att jag inte håller på samma fotbollslag som honom ( Mer om detta snaskeri i ett annat inlägg ) så valde jag att helt enkelt stanna av och återvända till mina rötter nu i WotlK - med en RAF levlad naken druid som jag ordnade till gearet på under veckan innan expansionen.

Men nog om det. Vi hörs senare. Jag försöker svara på så mycket kommentarer jag kan :] Peace!

FÖLJ HELA BLOGGEN HÄR

#blogg

Dag 1; Förberedelser

Mannen, myten, legenden gör entré med lite event bloggning.
Tanken med den här nya blogg delen är att ni ska kunna följa mig nu under veckans gång - och då menar jag verkligen följa - hur jag kommer att tackla #World of Warcraft expansionen #World of Warcraft: Wrath of The Lich King. Den nakna sanningen kommer fram i from av text, bild och även video.

Självklart förhandsbokade jag ett par exemplar - två stycken CE versioner faller i min ägo på Onsdag natt. Jag har även;

Sett till att ha över 30000 Guld
Ordnat med flasks, scrolls och food
Questlog på gamla quests
Ordnat med grupp för instance levlande - Gjort upp spelschema

Felet är att jag har en "nydingad" karaktär som jag levlat med RAF - jag saknar således reputation och annat viktigt som jag får ta tag i senare.
Notera att jag inte kommer spela varken min shaman som flera av er tidigare pokat på ingame eller min paladin som jag valde att lämna Nihilum med.

Samt självklart inhandlat diverse saker;

Äpplen
Satsumas
Juice - Brämmhults
Änglamarks Egologiska knäckebröd
En stor paket Gammaldags Fjällbrynt
Två fläskfilér och en oxfilé
Ungefär 10 stycken Kelda
Filmjölk
Tuggleksak till hunden

Vilket är vad jag kommer leva på under veckan som kommer framöver. Ris har jag redan samt kryddor men det är skitsamma. Notera att det inte blir något väldans onyttigt :=) Kommer nog dock slinka ned en eller annan cola.

LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETS DO THIS!

#blogg

1