Inlägg av Klurig

Inlägg som Klurig har skrivit i forumet

Har även en fråga angående poängräkning, det står att jag hade 15 av 17 rätt, men jag kan bara hitta ett rött kryss, är det så att sista frågan inte räknas som ett rätt svar bara för att det är en öppen fråga?

Enligt Wikipedia finns det 5 versioner av PSP, men det var fel svar i er tävling. Har jag missat något?

Mycket intressant spel, hoppas det blir lika bra som det verkar.

fattar inte hur ni kan utelämna Reaper of souls...

Skrivet av kebbe:
Skrivet av darkthunder:
Skrivet av kebbe:
Skrivet av Securion:

Giriga musikbolag som, bokstavligt talat, stjäl pengar från hederligt folk.

Efter att samma folk stulit pengar från musikbranschen år efter år.

Har du några vetenskapliga bevis på detta påståendet? Eller läser du enbart rapporterna direkt från musik/filmbolagen? I övrigt så är inte Fildelning samma sak som Stöld. Lär dig skillnaden.

Hur du än vrider och vänder på det i din skeva uppfattning så är fildelning av den relevanta sorten stöld. Folk tar spel istället för att köpa dem, tar filmer istället för att betala och tar musik för att det anses en rättighet. Som följd minskar försäljningen, butiker slår igen och bolagen förlorar pengar. Är inte direkt raketforskning. Tänker inte sitta här och redogöra källor för att 1+1 blir 2 till någon som redan bestämt sig för att allt i världen skall vara gratis.

Här har vi den en av de mest rådande felaktiga åsikterna om fildelning. Bara för att någon laddar ner en film, ett spel eller en musikskiva betyder inte det inte att de skulle köpt varan om de inte laddat ner den. Enligt denna vilseledda uppfattning försöker bolagen hävda förluster i fantasisummor. Fildelning har väldigt mycket med enkelheten och bekvämligheten att göra (dock inte enda anledningen). Man laddar ner något för att det är så enkelt. Jag har tom laddat ner filmer som jag redan äger enbart för att jag inte orkar leta fram den fysiska i lådan på vinden eller liknande.
Så för att avsluta, fildelning är inte samma sak som en direkt stöld. Företaget kan inte anse sig berättigat till pengarna som de skulle sålt varan för om nån köpt den i butik då en nedladdning inte är att jämställa med en missad försäljning.

Skrivet av Kleptoman:

Borde väll nämnas att det går o köpa externa hårddiskar till Xbox One. Dock så kan man inte göra detta på PS4 där spelen har samma storlek. Värt o tänka på.

Om man bortser från att hårddisken är utbytbar då, eller?

Riktigt guld i den här tråden!

Men skämt åsido kommer jag också skaffa en ps4. Man måste bekämpa drm i alla dess former. Drm är det enskilt största hotet mot spelutvecklingen sen den startade.

Okej kanske inte summariskt all drm, men de sorter som kräver konstant uppkoppling och spel som man inte äger trots att man betalat för dem.

ahahahahahahahaha! jag dör. sluta. hahahah

Älskade originalmagicka men det var riktigt buggigt under en lång period. Ofta som spelet ctd när man gjorde lite väl avnacerade trollformler för snabbt. Om dom har löst de tekniska problemen kan jag tänka mig att detta kommer bli riktigt bra.

Trailern var en av de mysigaste jag sett på länge. Klockren humor

Bara jag som trodde det var Kano från MK?

Skrivet av darkthunder:
Skrivet av StrongBad:

Det du beskriver är ett annat spel, kanske nästa i Diablo-serien?

Nja, det jag beskrev, var inte NÄSTA Diablo-spel, utan snarare FÖRRA Diablo-spelet (Diablo 2). Där fick man faktiskt spela spelet för att förbättra sin gear, inte spela ett auktions-hus.

Det där stämmer helt enkelt inte. Alla spelare som hade nån seriös ekonomisk inriktning gjorde inget annat än hängde i spellobbyn för att leta trade games och i trade chats och forum. Visst du kunde hitta upgrades i vanligt spel men det var långt mer ovanligt än vad vissa tycks tro efter att ha spelat d3.
Exempel, hur många HRs hittade du själv jämfört med vad du trada till dig och om ditt svar är nånting i stil med "vad är HRs eller jag hade inga" så kan du lägga ner ditt argument direkt.

D2 var långt ifrån det superbra spel det är idag från launch. Faktum är att patch 1.08 var när det tog fart på allvar.

Jag tänkte precis nämna Duke 3d eggen, men ni var snabbare. Riktig klassiker den med grottan som man bara kan komma till med noclip "dnkroz"

Ser riktigt kul ut. Ser fram emot att spela

Awesome sauce!!

Hmmmm. Är det försent att iscensätta en sjukpensionering?

Egentligen är det ett skämt att ha med fler spel än diablo 3 på listan...

Bara för du länka den videon, firsov, fick du mig att vilja se lion king istället. Brb om 2 timmar.

arrrrrrrrrrgh! Vill med!

Jag får bara "you've been disconnected from battle.net services" detta är på US login, verkar som det är den som gäller