Inlägg av Emppill

Inlägg som Emppill har skrivit i forumet

1

Med risk att låta negativ, vad exakt var bra?
Spelade det på release, ganska klumpiga kontroller, svartvitt moralsystem, lite stel dialog (speciellt huvudkaraktären) mm. Är inte helt säker på vad som gillades med det. Samt, det var ngn släppartikel härom månaden men det kom ju ut förra året?

Tycker PS4 Pro är en riktigt tysk (tyst hoho) konsol så jag hoppas att de fortsätter på den trenden!
Tidigare varianter har varit flygplan så de vore bra om de la av med det. En SSD vore skysst, men laddar den inte ganska snabbt utan? Laddtider har inte riktigt stört mig ännu.

Är detta något att ha i jämförelse med Rainbow Six Siege eller?

Hur kan inte "Lovers in a Dangerous Spacetime" finnas på denna listan? Supermys med kärlekstema ju!

Skrivet av Javas:
Skrivet av Puscifer:
Skrivet av Ellakk:

Joycon+joycon+switch=hl3 confirmed!

Men ge dig.

Tänkte säga samma sak. Skrattar du fortfarande åt Arrow to the knee med?

Jag gjorde det, men så en dag fick jag en pil i knäet.

Skrivet av Stelefan:

Så samma jävla blaska som dömer ut gamers som sexister sitter nu och gör filmer på hur man blir bättre på att ha sex i ett spel?
Hycklande jävla idioter på den där sidan.

Sexism och sex är jätteolika ord. Betydelsen är det med.

Ang. rykyen, betyder det att alla andra rykten också stämde?

Skrivet av Xepheros:

Det finns två bättre lösningar på det uppenbara problemet Xbox One har med bristen på spel: skapa bakåtkompabilitet - och göra NYA JÄVLA SPEL istället för att försöka sälja samma spel två gånger till folk som säkerligen redan har spelat dem.

men hur ska de då sälja samma produkt flera gånger till nypris och tjäna lätta pengar? :0

Skrivet av uffhund:

Folk är i allmänhet snåla och bryr sig väldigt lite om andra. Det här med Twitch/Youtube och Adblock är ju ett bra exempel. Man har inte ens tålamodet att sitta igenom ett 10 sekunder långt reklamklipp för att visa stöd för någon som tar sig tid att skapa gratis underhållning för oss.

Det som blev tokigt med hela den här mod-grejen är att alla inblandade parter vill ha så stor del av kakan som möjligt. Om jag förstått det rätt skulle moddare i början ha utlovats 75% av intäkterna, vilket i sin tur blev 50% och tillslut landade på 25%. Det blir inte jättemycket kvar till dom som faktiskt utför arbetet (moddandet) om man vill hålla priserna på rimliga nivåer.

Tycker inte heller det är nägot fel med att de ska ha betalt. Problemet låg i att andra skulle ha pengarna för att de levererade grunden. Helt rätt annars!

1