Inlägg av Alphons Alphahane

Inlägg som Alphons Alphahane har skrivit i forumet

GOTY

Jag fann pricksäkerheten rätt så imponerande.

Hotline Miami

Mjölk och rågbröd.

Faktafelen är förargliga och jag håller inte nödvändigtvis med om allt men överlag var det väldigt trevlig läsning. Jag önskar att FZ skulle satsa på mer "köttig" journalistik som denna artikel uppvisar. Jonas Martinsons artiklar uppskattas av både mig och många andra men jag tror också att det finns en publik för mer "seriöst" (I brist på bättre uttryck) innehåll.

I dagsläget känns det som att endast recensioner och vissa förhandstittar är längre än en sida. Betygssätningen är ofta ifrågasatt och jag känner att så svagt som det nuvarande systemet fungerar, kunde man lika bra lämna bort det. Ärligt talat uppfyller det inte en endaste funktion förutom att läsaren kan hoppa över all text för att finna en intetsägande siffra.

Angående SOG-debatten: Jag hyser inga tvivel om att SOG:s manskap är tufft och det sattes för mycket fokus på dem i artikeln. Att inkludera specialstyrkor från så många olika länder som möjligt tolkade jag hursomhelst bara som en billig flört med köparna.

Skrivet av conthox:
Skrivet av Alphons Alphahane:
Skrivet av Timosaki:

Dom är så löjligt stolta över angry birds -.#

Njaa, det är inte så stort här som man skulle tro. För övrigt har jag svårt att tro att detta (har inte smakat) skulle vara godare än den gudomliga Mumin-limsan.

Vad smakar Mumin-läsken?

Smultron/hallon

Skrivet av anon_165499:

Dom är så löjligt stolta över angry birds -.#

Njaa, det är inte så stort här som man skulle tro. För övrigt har jag svårt att tro att detta (har inte smakat) skulle vara godare än den gudomliga Mumin-limsan.

Spelet lär det inte vara något fel på men grafiken lämnar en hel del att önska. Strandbilden såg inte bra ut och i helikopterbilden är staden i bakgrunden väldigt suddig. Grafik är inte allt, men av GTA V bör man kunna förvänta sig en kvalitativ visuell upplevelse.

Sven CO-OP

Bra artikel som alltid. Lustigt är även att betygsskalan är bättre än den som används i FZ:s recensioner.

Ser trevligt ut men det saknas verkligen färg. Min avföring har stundtals varit mer färggrann än palmerna i videon.

Han med solglasögonen är egentligen en undercover basgitarr.

Det är rätt. För mig handlar Metro handlar väldigt mycket atmosfär. Jag skulle kunna tänka mig att spela det i co-op endast om min lagkamrat är en tystlåten rysk exmilitär.

Skrivet av Sebastian Lind:
Skrivet av lolBEEF:

Jag tror inte det finns någon i hela världen som inte skulle kunna tänka sig jobba för Gaben, FZ.

Jag tror att ganska få personer utanför den Gabe-idoliserande kretsen av gamers vill arbeta för Gaben, imho.

Vilket i sin tur är ganska få gamers

Jag kör med Microsoft security essentials och då jag känner mig paranoid skannar jag hela datorn med Malwarebytes som tidigare gånger hittat filer som security essentials missat.

Jag tror det var mer eller mindre obligatoriskt i finska skolor. Hela skolan vaccinerades och jag fick 39 graders feber samma kväll. I en paralellklass med ca 15 elever var det endast 2 som kom till skolan dagen efter vaccineringen.

Grym text.

Skrivet av Paiden:

Kul!

Undrar dock hur det skulle sett ut om vi fått sånt här tidigare till tex Rome och Empire/Napoleon... Känns som att det hade varit rätt bra.

Rome och Medieval 2 var båda väldigt modbara spel som gett communiyn massvis med mods. Creative Assembly har fått ta en hel del skit för att de inte gett Empire och Napoleon samma möjligheter.

Total War: Shogun 2 får modkit och Steam Workshop

Europa Barbarorum/Roma Surrectum/Stainless steel på denna motor...

Vad är skillnaden på spionage och spioneri? Är spioneri den juridiska benämningen?