Inlägg av Flygplanet

Inlägg som Flygplanet har skrivit i forumet

Skrivet av Troll1:

Personligen tycker jag det är skönt att kunna titta på sport utan att få politik nedkörd i halsen. Titta på damfotboll, absolut. Bli feminist på kuppen, nej tack.

Idag är det redan så hög volym på politiskt övertygade från alla riktningar. I dagstidningar, sociala medier, arbetsplatser, överallt. Nåt rackarns frirum kan det väl få finnas?

Att tillåta politiska markeringar i såna här sammanhang blir snabbt vanskligt. Ska det vara ok med PK-politik, men inte med det andra? Vem bestämmer det? Mobben? Kultureliten? Tokarczuk kan vi prisa för sitt hantverk men inte Handke eftersom han säger sa något för 10 år sedan som vi inte håller med om.

Ja, det är riktigt tråkigt att du känner dig så illa till mods av hans 5 sekunder långa uttalande, hoppas att du klarar av att komma över det och komma på bättringsvägen.

Days Gone får New Game+... Varför då? hahaha

Nyinköpt 2070 Super själv. Det är en kul bonus att det ser så jävla snyggt ut, men gameplay och story verkar häftigt med!

Skrivet av baxtex:

Vem köper fysisk media när det finns streaming?

Vem begränsar sig till att bara sälja filmer på streamingtjänster pga memes?

Skrivet av RegularOriginal:

Sjukt kul att se EVO bli större och större för varje år som en person i FGC!
Däremot måste jag ju säga att Smash finalen hade ju inget på Tekken finalen, ungefär 30k mer tittade på Smash men det var inte alls lika spännande enligt mig.
Men det kanske är för jag spelar Tekken men inte Smash, men även då så ser Tekken så mycket mer spännande ut, även för ett otränat öga skulle jag gissa på? Flyter på helt annorlunda än Smash.

Du är la inte 15 antagligen.

Som jag och många andra har längtat efter tidsexklusivitet på PC! Hurra!

Skrivet av Fiddi:

Det absolut mesta är bara skitsnack från de som inte vill lämna sin favoritplattform. Det finns definitivt många, många saker Epic måste förbättra, men allt snack om konsumentfientlighet är, helt enkelt, extremt överdrivet.
Så svaret på din fråga är: både och, rent funktionellt är Epics plattform enklare (ses som sämre av vissa), men spelen fungerar oavsett så mycket är bara principsak.

"Skrivet från min Huawei"

Lättskrämd som man är kan man erkänna att Firewatch stundtals kändes läskigt.

Toejam & Earl 2, Golden Axe 3, letade efter namnet ett tredje spel tills jag insåg att det redan fanns på listan, Altered Beast!

Skrivet av Kleptoman:

Önskar bara att de slutade med total War som utspelar sig i Asien. Riktigt tråkigt att det blev såhär

På din önskelista:
Total war: Rome I
Total war: Rome II
Total war: Rome III
Total war: Rome IV
Total war: Rome V
Total war: Rome VI
Total war: Rome VII
etc.

Skitkul då, men den mängden timmar man lade för att komma till näst sista Naxxbossen är inget jag hade gjort igen om jag fick chansen. Tror att många pratar sig varmt om detta men inte kommer orka när de blir påminda om hur fruktansvärt mkt tid man fick lägga.

"Spelet är ju likadant, vem bryr sig om vem som står bakom det eller tjänar pengar på det" - Kommenterare på FZ tydligen.

Skrivet av 413X:

Jag har spelat otaligt många timmar i EU4 och HOI3 och HOI4 men jag kommer fan inte in i det här spelet. Det jätte många moment som förvirrar och bara... försvårar! Det känns inte som tröskeln är så speciellt hög... men ändå så gör den det bara för att det inte känns så användarvänligt.

Jag har samma erfarenhet minus HOI3, och jag känner exakt likadant. Trots att det är mycket enklare känns det jättesvårt att komma in i...

Skrivet av sebrock:

Passar bättre hos Epic än hos Steam som tar 30% av pengarna. Ganska självklart när man lever i en demokrati med marknadsekonomi och inte en kommuniststat med planekonomi. Tack Epic!

Hela det här inlägget är sjukt ironiskt med tanke på vad som ligger bakom Epic Store, haha. Har du en Huawei telefon med, som ju hyllar en demokrati med marknadsekonomi på bästa sätt.

Gött med lite mer kinesiska botnets i våra spel.

Skrivet av Kleptoman:

Eftersom att det verkar vara endast kosmetiska mikrotransaktioner kan jag förstå att seriösa spelsidor inte bryr sig alltför mycket då de istället tittar på gameplay och inte vilken färg någon karaktärs hatt har.

Han du citerar verkar tycka att det ska dra ner det till 4/10. Uppenbarligen är det viktigare än grafiken, spelkänslan och onlinemodet då, vissa har fokus på skumma saker...

Anyway, de har redan Tweetat att de ska minska grinden med en rejäl faktor. Undrar om betyget här uppdateras då.

Skrivet av vbgbasse:

Mm. Det är säkert sant. Insåg härom dagen att Google hade stenkoll på vart jag fanns någonstans på Google maps fastän gps:en var avstängd. Det visade sej att den trackade mej via Mobildatan istället.

Det jag vill komma framtill här är att om man inte vill dela med sej av information så bör man inte använda sej av nåt av de större företagens teknologier såsom Google, Apple, Microsoft mm. Jag skulle vilja se den medlemmen som klarar av att göra detta samtidigt som han/hon ska klara av att följa den tekniska utvecklingen.

Olika företag eller organisationer kan vara olika värda ens förtroende. Apple som konsekvent vägrar lämna ut information trots påtryckningar från stater och polisväsenden såsom FBI har för mig större ok att behandla min information än ett företag som bygger in ett botnet i en speltjänst åt den kinesiska staten.

Jag förstår inte hur du kan tycka att Apple och Tencent är "samma grad av helvetet" här, men det kanske handlar om olika inställning.

På Spyware Store? Nej tack.

Skrivet av Ender:

Så, hans "dans" är alltså ett "verk"? Vad gör den till det? Att den visats i en tv-produktion? Jag såg många avsnitt när jag var yngre och kommer faktiskt ihåg en ung "Carlton" som vid flertalet gånger log och skrattade...är det också copyrightskyddat då?
Vart går gränsen och behöver vi ens en gräns på något som någon en gång för tjugo år sedan gjorde i en sitcom?

Blir bara så matt över folks girighet.

Grymma liknelse amigo.

Skrivet av Ender:

Om han hade patenterat eller copyrightskyddat dansstegen när han uppfann dem då det begav sig för 20 år sedan och fortfarande tjänade pengar på dem genom försäljningen av koreografin hade jag möjligen haft mer förståelse för stämningen. Nu låter det mer som ett patetiskt försök till cashgrabbing.

Copyright, vilket det gäller här, kräver inte att man söker något skydd alls. Det har man bara av att ha producerat ett verk.

Om du skriver en bok behöver du inte skicka in boken till patentverket för att få den copyrightskyddad.