Inlägg av DunnZ

Inlägg som DunnZ har skrivit i forumet

Tycker det visar en hel del brister efter att man kommit in i det. Nånstans där en 2:a eller 3:a skulle jag ge det. Förstår samtidigt att det är nysläppt i early access och mycket kan och kommer säkert bli bättre.
Buggar förstörde också spelupplevelsen för mig i mångt och mycket, såsom det där med att man verkar ha fått sämre catch rate av lifmunk effigies istället för bättre, så slutade med att jag fick stå å kasta 40-60 gula & röda bollar för att fånga en level 40 som level 41. Allt det för att fånga ytterligare en pal bland de andra hundratals du grindar...
Blev otroligt störande för mig också att palsen fastnade i basen lite överallt för jämnan eller inte gör nånting om du inte står i basen, men så fort du gick dit var det ungefär som att chefen kommer ut på golvet irl...

Skrivet av Map-pen:

Har en dator som är 1 år gammal, checkade TPM och den sa att min dator inte stödjer TPM. :/

Windows appen för att checka ger min dator "nope stödjer inte windows 11".

Jag får samma... jag var till och med och aktiverade TPM under BIOS som nämnt i tidigare inlägg, men ändå inte godkänt...Köpte datorn helt ny för 2 år sen, så man undrar ju varför den inte uppfyller kraven....

Skrivet av Gustav Höglund:

Hörni! Menar ni att min västerbottniska har blivit så kass efter fem år i Fjollträsk? Med det sagt gick vi för ett saligt hopkok av pitefint, Skelleftemål och Pistvakt. He blev nalta.. kefft.

Jocke hade väldigt nära till finlandssvenskan, men jag försökte coacha honom mot det mer nasala.

* Och frågar man någon från Skellefteå får man så klart höra att det inte finns någon särskild dialekt i Schtaan, "Vi prata rikssvenska."

Men visst är det rikssvenska vi pratar i Skellefte?

Det kan vara så att han överpresterar på andra områden(som att göra skada) men underpresterar på sin faktiska roll, att tanka. Resultatet kan ju vara att han gör mycket skada samtidigt som han tål mer än andra dps hjältar. Inte kört gubben själv men har känt tidigare att det har varit en lite skum balans där ibland.

Mans not hot!

Skrivet av Namn Namnsson:

Ibland är det lite pinsamt att dela denna underbara hobby med många av er som besöker FZ. Relativt få platser på nätet som har en sådan koncentration av folk med avsaknad av empati och/eller sunt förnuft. Vet inte om det är på grund av att medelåldern är så låg här att ni helt enkelt inte vet bättre, men så fort något absurt som detta dyker upp är det alltid en majoritet som hejar på och har sina macros med "lol lättkränkt much?" eller "pitatkopiering eller fusk? fan rätt, ge de kräken livstid!" redo med inslag av SD propaganda och/eller smygrasism.

Det kan inte vara inflytande från FZ crew för de är alla tillsynes riktigt schyssta och hyggliga människor.

Håller till fullo med dig Namn Namnsson, förutom att det nödvändigtvis skulle vara förankrat i några politiska åsikter.
Men man kliar sig på huvudet av att se majoriteten av argumenten i detta kommentarsfält. Ibland undrar jag om detta bara är en effekt av internet eller om folk saknar både empati och sunt förnuft, som du säger. +1!

Kul initiativ!
Måste också säga att dom där kapsylerna på bilden påminner om något annat från förra året Det blev rejält mer kapsylutbyte än antalet som låg i kuvertet...

Tycker det här är ett ganska bra praktexempel på vad som händer om man ska övertolka allting och haka upp sig på allt och inget, för det är så jag ser det. Det är en typ av hyckleri som man förvisso kan se i andra diskussionsämnen, men som även skulle kunna användas i många fler sammanhang när man väl håller på till denna grad, helt utan mening.
Det är en samlingsplats på ett intressant ställe som många känner till då Normandie kanske är mer känt än övriga områden "ikoniskt" under andra världskriget, därav ett logiskt och bra val. Varför göra en höna av en fjäder? Vill man tycka till om lootboxes, gör det då, rent generellt. Känns skönt att kunna starta ett spel som andra världskrig-intresserad men ändå ta det för vad det är - ett spel.

Tycker personligen att det är ganska kul design att kunna öppna lådor på ett ställe med folk runt om kring som kan se vad man får, istället för att sitta i menyn och öppna lådor för sig själv (även om den möjligheten finns i CoD:WW2), man har helt enkelt ett val. Sen ser jag personligen inte varför man hakar upp sig att detta går att göra på Normandie. Är det okej om det hade varit någonstans i Ardennerna? Valet av ställe grundar sig väl också lite i att det ska vara ett intressant ställe för allt detta, istället för ett tomt rum med skyltar man kan klicka på så att ingen ska ta illa upp. Och där tycker jag det är ett bra val.
Har däremot inte sett till några mikrotransaktioner, och jag har letat. Finns det i spelet just nu? Vet att man fick 1100 CoD coins eller liknande om man förköpte men har inte sett någon användning för dem.

One trick pony

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:
Skrivet av DunnZ:

Kommer ihåg när det var lite hot om det här tidigare från några medlemmar, ägaren nonchalerade det ganska hårt dock.

För typ tre år sen var servern helt underbar tills dom bestämde sig för att förändra hur allt fungerade. Skulle kunna summera allt med ett ord - Ruleplay.

Men men, synd att det hände, stället har mycket minnen för många.

Tanken att spela Dayz "på riktigt" känns ju väldigt lockande så förstår varför servrarna blev poppis.

Absolut, det är en riktigt skön känsla. Skillnaden för 3 år sen och nu var att det inte fanns någon Rollspels del då, man sprang i grupper och var sig själv så att säga, men man fick inte döda på sikt utan fick inleda kommunikation först. Sen ändrade man och införde att man faktist var tvungen att ha en karaktär och rollspela.

Problemet var att ingen visste vad det var, inte ägaren eller adminsen heller, för att inte nämna spelarna. Det blev ganska rejält med shitstorms och inte många var intresserade av att rollspela, därför förhöll man sig till reglerna minimalt alltså "Ruleplay". Självklart finns det moment som har varit riktigt bra även med rollspel. Kan ju ha blivit bättre det senaste halvåret dock då jag inte kollat.

Svensk Dayz-server åker på skattesmäll - ber communityt betala

Kommer ihåg när det var lite hot om det här tidigare från några medlemmar, ägaren nonchalerade det ganska hårt dock.

För typ tre år sen var servern helt underbar tills dom bestämde sig för att förändra hur allt fungerade. Skulle kunna summera allt med ett ord - Ruleplay.

Men men, synd att det hände, stället har mycket minnen för många.

Fake eller inte, har consoles DX11? Det är ju något iaf. I videon är det på DX11 alltså.

Ser många som kör betan, verkar vara ett ganska populärt spel?

Vet själv inte så mycket om det och har aldrig kört ettan. Blir nog att ta sig en titt.

Skrivet av Jinxswe:

Vad sägs som en bundle med alla spel till priset av ett för dom tvingar oss att vänta?

Orange Box 2!

Finns plats för många treor på Source 2. L4D3, HL3, kanske till och med Portal 3, eller Team Fortress 3?

Gief!

Givetvis inte.

Most excellent!

Ser ju ut som att det kommer att bli riktigt fint ju.

Ett av spelen jag verkligen längtar till. Tyckte om Metro 2033 sjukt mycket, synd att STALKER 2 lades ner bara.

Jag har hört att det ska bli någon form av multiplayer i Last Light dock, nån som vet nått om det?