Inlägg av Blacksmith

Inlägg som Blacksmith har skrivit i forumet

1

Tycker denna videon passar in i tråden ganska så bra, tror det handlar om en bok han skrivit.
https://youtu.be/XOmQqBX6Dn4

Futuristiskt!

Ursäkta medans jag går och gråter en lycklig skvätt vätska. :')

Jag tycker Lord of the Rings Online är ganska så lugnt. Skön musik, vackra miljöer och baserat på en värld skriven av J.R.R. Tolkien. Garanterat värt ett besök.

Massive Entertainment, tack för det!

20 Star Wars-spel som aldrig fick se dagens ljus

Jedi Knight 3? Neeeeeeeeej!

Något som jag älskade med första GRID var ju körkänslan, den var jätteskön. Sen så gillar jag verkligen att ha kamera vyn inuti bilen, att de tog bort den tyckte jag var helt fel. De kunde gjort bättre.

Alltid lika tråkigt att PC versionen ska komma "sen".

Arvet från Minecraft är tydligt i Tug

Måste säga att det ser ganska intressant ut. Visst det är baserat på en idé som redan finns, men även om det är fallet så ser jag fram emot att testa Tug.

Jo jag kör med senaste patchen. Självklart så kan jag ju spela spelet, men med så låg draw distance så känns det ganska obehagligt att spela.

Black & White LOD och Draw Distance

Hej!

Igår så bestämde jag mig för att installera Black & white, men stötte på lite problem. Spelet flyter på hur bra som helst, och inga andra tekniska problem verkar vara närvarande. Det som verkligen stör mig dock, är hur vissa inställningar inte fungerar. Upplösningen kan jag inte byta av någon anledning. Jag kan aktivera högupplösta texturer, men de syns bara på nära håll eftersom Draw Distance och LOD inte fungerar alls. Texturerna på avstånd är som en soppa.

Min dator:
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz
3GB Ram
Ati Radeon HD5850 1GB
Windows 7 32-bit

Har någon annan här nyligen försökt spela Black & White på Windows 7, och inte mött några av dessa problem? Det är väldigt frustrerande, skulle vara kul att kunna spela spelet som jag gjorde förr.

Jag har en karaktär som är lite utav allt. Men när jag hörde om Dawnguard så påbörjade jag ett projekt där jag skapar och formar två karaktärer efter de två sidorna man kan spela som i Dawnguard. Har en Warrior/Hunter som ska hjälpa Dawnguard. Sedan har jag en vampyr som ska hjälpa den elaka sidan. Utöver det så lirar jag på min "main" då jag har massa saker kvar att göra

Lyckades få tag i en nyckel, tack för länken

Dock så kommer jag inte förbi Step Two. Jag skriver in det som krävs, men när det laddas så möts jag bara av någon 502 - Web server error, typ.

Det kanske bara är tillfälligt? Hoppas det, vill verkligen pröva GW2 :3

EDIT: Provade ett par gånger till, det funkade nu

Activisions nya projekt: The Walking Dead-shooter

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det här

Har spelet släppts då? Jag hittar det varken på Webhallen eller på steam.

1