Inlägg av Mcgruber

Inlägg som Mcgruber har skrivit i forumet

1

Förstår inte all negativitet här gällande robotar och cosmetics? Det finns olika kläder ingame, de jag lagt märke till är helt normala och inget spaceat?Finns 10+ olika modeller man kan använda sig av (etnicitet/hudfärg/kön) om man nu tycker det är jobbigt av någon oförklarlig anledning. OBS finns endast människor som val av karaktär i spelet!

Köpte 1 månad premier för att testa och claima allt inehåll från deluxe edition och måste säga, detta är det bästa BF på många år (jag har "tyvärr" köpt alla och min favorit är bad company 2 + vietnam DLCt)

Känslan i BFV är något man ej upplevt sedan BC2-BF3 tiden. Man dör mycket enklare, kan inte bara springa omkring som en hjärndöd kanin och gå berserk för då dör du innan du tagit 10 steg över en väg.
Begränsad ammo så det går inte att bara sitta i ett hörn och campa folk, hur man nu kan gilla det.
Alla "klasser" får ett syfte, medics behövs för att du ska kunna återfå full hp (man har ett mini medkit på sig från spawn som healer ca 50 health men endast medics eller medstationer kan ge fler + ge en full hp)
Support är guld då man verkligen behöver fylla på ammo efter ett par kills ( STORT PLUS att det inte går att fylla på granater eller explosivs av support klasser utan endast ammunition)

Fin touch att alla i samma squad kan ressa varandra, är du inte medic tar det ca dubbel tid att ressa sin buddy.
Känner att det blir mycket mer taktik och inlevelsefulla möten i detta BF eftersom det inte finns/går att ha explosives spam (mycket skönt)

Ett inlagt Assignment system där man får updrag att döda med olika vapen, klasser, bygga fortifications etc ( lite roligt system för att "uppmana" till att testa olika klasser och vapen, game modes etc.

Ljudet och visuals lika mysigt som alltid
Jag kör nästan enbart conquest och ett game tar ca 30 minute, väldigt lagom.
Blir ett köp för mig när premier löper ut.

Hej! Jag joinar gärna, gjorde en apply via bungie, Usomad är mitt nick.
har lirat 1an en del och har nu nöttat ett par timmar på 2an.
26 år gammal

/pray for key!

Tycker detta spel är ruskigt kul! speciellt under den tiden man levlar. Samt pvpn är riktigt awesome också.
Tur att det i nästa patch, denna månaden, ska komma en ny pvp med enbart lvl 50 bracket för dem som gillar pvp mer än pve också

1