Inlägg av Amei

Inlägg som Amei har skrivit i forumet

1

Nytt release datum: 20 Dec!!
Ragnarok öppnar sin rekrytering idag så check ous out!

Ragnarok är ett nordiskt gaming community som har funnits i 8 år, och som är aktiva i flera spel. Vi har i dag aktiva guilds i Anarchy-Online, World of Warcraft, Rift och Age of Conan. Våra medlemmar har därför lång erfarenhet och kunskap i de aktuella spelen. Vår spelarbas har medlemmar mellan 16 och 50+ år, med en genomsnittsålder som ligger runt 25+.

Vi strävar efter att upprätthålla en hög standard på våra medlemmar. Vi belönar mogenhet, gott uppförande och sammanhållning över allt annat. Ragnarok är en familj vi alla är stolta över att representera. För att upprätthålla vår sammanhållning och höga standard kräver vi mycket av våra sökande. Våra guildregler och recruitment krav kan verka stränga, men de är nödvändiga för att vi skall skapa en konstruktiv och aktiv miljö för våra sökande och medlemmar.

Ragnarok har skapat sig ett namn i flera spel som ett guild som förespråkar "Fair Play". Vi följer gällande EULA/ToS. Ebay, moneytrading, exploiting, griefing, rasism och generell omogenhet hör inte hemma i Ragnarok. Det sitter andra människor bakom de avatarer du ser på skärmen, och vi förväntar oss att du uppför dig civiliserat när du brukar vårt guildnamn.

I SWTOR kommer vi att spela Sith Empire på en PvP server. Vår förhoppning är att våra val av allies kommer att resultera i att vi placeras på en server med en hög population av nordiska spelare och guilder.

Vi har redan nu över 100st internt rekryterade medlemmar och vi har som mål att med en spelarbas bestående av både Casual och Hardcore vara en av de ledande guilderna i PvP & PvE.

Du hittar våran guildsite/forum här: http://forum.rr-guild.com
och här är våran guild på swtor.com: http://www.swtor.com/guilds/8545/ragnarok

1