Inlägg av Styggve

Inlägg som Styggve har skrivit i forumet
Sida 1
Skrivet av Deli:

Helt plötsligt är varenda jävla gamer historienörd för att dom tyckte WWII var lite häftigt i högstadiet, det luktar livets hårda skola lång väg om dessa pseudokunskaper.

Jag hoppas BF6 bara innehåller svarta och kvinnor, helst bara svarta kvinnor, så alla kränkta småpojkar mellan 20-40 år som fortfarande använder babywipes blir triggade in i djupet av sin existens!

Varför inte bara göra det flexibelt istället? Välj om du vill spela vit, svart , gul, röd eller vad du nu kan tänkas ha för kulör på ditt val samt man eller kvinna eller hen(inte höna då alltså).

Finns redan för många Battle Royale spel på marknaden så föga oväntat att det skulle floppa enligt mig.

Stora frågan...kommer man få möjligheten att hyra dedikerade servrar och styra dessa som man behagar? Detta har de misslyckats med totalt de sen Black Ops...

Om utvecklaren gjort sitt jobb från början så hade detta inte varit möjligt! Att lasta andra för sina egna missar är bara lågt!

Finns det fortfarande folk som köper skiten de släpper??? Inte gjort något bra i den serien sedan det första black ops. PINSAMT!!!

GREED IS THE DEED!!!!

Ser hellre att de fixat klasslimits så man slipper ha halva laget bestående av snipers som gör absolut inget annat än trixar med sin KD istället för spela uppdraget och hjälpa laget vinna, förutom då om det spelas TDM.

Arbetar efter regeln "Greed is a Virtue"

Har inte varit värdigt namnet sedan Black Ops...

Man dödar HC med att dra ner all skada från 200% till 125% för att ta bort one-shot-kill på alla avstånd för scouts! Varför nerfa alla vapen istället för att plocka bort lite skada på sniperklassen? Som det ser ut nu ligger mer än halva laget som maskar på marken och leker scouter! Hur tänkte ni där DICE???

Vad är nytt? Dom har ju haft samma koncept med framtidsfjanteri tre titlar nu!

Man har ju rätt att tycka vad man vill och jag kan ju bara gratulera er som gillar denna tidseran i COD.
Själv. och jag vågar nog säga att den stora massan COD-spelare(eller före detta) hade föredragit en mer beprövad och gillad tidsera. WW2 eller nutid är nog det som jag anser är roligast och lockar flest.

Ett kasst spel blir inte bättre för skalet blir snyggare! Tänk om, tänk rätt...tredje COD/MW-liret som är kasst på raken nu...

GE MIG CO-OP

Det var ju en trevlig nyhet i denna konsolinfekterade spelvärld! Tyvärr så dödar deras halvt tama framtidskoncept all ytterligare glädje för mig. Springa på väggar och studsa runt som Yoda på amfetamin är jag för gammal för. Tilltalar kanske den yngre publiken mer. Ytterligare ett COD/MW som inte kommer köpas...

Nerskalat....det är ju på en konsol...Need I say more?

Jag brukar ju sällan skriva något positivt men nu måste jag för man är ju en liten sucker för Star Wars. Fan va grymt
Dock måste det kräkas lite...ta bort Darth Vader, Luke och alla andra eventuella tunga karaktärer från spelet, åtminståne i MP. De förstör stämningen...

Botemedlet heter............wait for it............
PC!!!!

Skrivet av Cradle:
Skrivet av LoffeLuff:

De borde strunta i konsolerna och utveckla för PC. Sen kan de skapa en nedskalad version för konsolerna, där input/grafiska/målgruppbegränsningar sätts in för kidsen.

Suck, spelar inte "kidsen" på PC också? Alltid detta skit snack om konsoler hit och dit ständigt.

Skitsnack är det ju inte! Ren fakta är snarare fallet...

Co-op!!!! Hur fett hade inte det varit

Sida 1