Inlägg av FireHam

Inlägg som FireHam har skrivit i forumet

1

Det rätta svaret på fråga ett är rent av fel. Frågan borde skrivas om till vad den heter på playstation i Europa. Inte konstigt att ni alla får fel.

Sådan stor nyhet och ingen skriver om det. Varför?

Det är ju då bra att ni "intellektuellt intresserade" människor som inte vill hålla med kan komma med VÄL UTTÄNKTA och KONSTRUKTIV kritik.

Fabrikerna kan bara producera so-so många konsoller, oavsett hur många marknader de offeciellt har lanserats i. När efterfrågan lägger sig, med alla förhandsbokningar och då båda konsollerna finns i varje butik att tillgå, det är DÅ man får veta vilken som "vunnit".

Sonic Adventure 2 kommer till PSN och XBLA

NI skriver sonic adventure 2, men har sonic adventure 2: Battle i spelinformation? Igen, myckeet korkat, FZ. Det är inte samma spel.

Skrivet av Buio:

Vågat att de satsar på stora uppköp, då SCE gjorde en förlust på 1,2 miljarder dollar förra året. Får hoppas det vänder för dem.

Inte vågar, ett måste. Konservativa företag som går med förlust kommer att fortsätta gå med förlust.

Och frågan alla undrar är: När fan är gamescom? Ge information i era artiklar, herregud...

Square Enix-bossen avslöjar varför FF VII-remaken dröjer

Kul att han erkänner och förstår att senaste spelen sög, jämfört med spelutvecklarna som pratar skit ur röven.

Efter denna "nyhet" så har FZ förlorat ALL pålitlighet och respekt. Den idiot som gjorde detta borde få sparken på en gång, det är han som trollar, inte tvärtom.

Ren jävlig quiz, varför ska man veta någonting om indiana jones för att ha kunskap om uncharted. Jävla piss. 9/10.

dis: shoppingcartsareagoodride

Jag fick en beta nyckel igår från ubi, och jag är då inte plus-prenumerant.

Dungeon Keeper 2, Wing Commander tillbaka

ooooh ja!!! Dungeon keeper, förhoppningsvis slår det här domino på franchisen hos EA

Där rök mitt köp.

Idra vinner Gillar Idra's smygspel av det jag sett honom! Visst lite förluster och han är mycket gömst, men Idra är grym! Stor chans att vinna!!!

Speciella fordon i Star Fox 3DS

Haha Fredrik Eriksson tar bort kommentarer som förklarar att det inte är speciella fordon utan är exakt samma som i originalet.

Förstår inte hur man kan vara så envis med att för att du spelar LoL så behöver det vara lika dåligt som LoL för att vara bra.

Jag tycker grafiken är asmysig, verkligen. Och gamla DotA är i helhet mycket bättre än både HoN och LoL, medans de flesta som spelar LoL aldrig gett sig på DotA pratar för LoL > DotA är ju sämst karaktärsdrag.

1