Inlägg av anon10825

Inlägg som anon10825 har skrivit i forumet

Skrivet av Minai:

Jag förstår inte hur Super Mario Galaxy inte kunde vara med på listan...

För att det kom ut förra året?

GTA4 årets flopp imo.

LBP är ett bra spel, men är det verkligen bara jag som blev besviken ändå?

Vafan de glömde ju GTA4 på listan! Aja, för göra en egen lista

Skrivet av Nosnos:

Lirade du någe bowling eller på arkadmaskinerna?

Trist att vi i Europa måste vänta på de spel/företagsspecifika platserna... vill ju in i Uncharted-rummet för att se vad som finns där... och Red Bull Island låter fränt att kunna tävla med flygplan... Hur kul Home är ju beror ju helt klart på hur mycket innehåll som trycks in där..

Testade bara bowling. Dock kändes Home-biten för bowlingen bara som världens snyggaste och segaste meny för att komma igång o spela

Men håller med, om det funnits mer innehåll hade det kanske varit intressant, absolut.

Det var verkligen sämre än vad jag trodde, och jag hade inte höga förhoppningar kan jag säga. Extremt tomt och.. ja tomt. Köpa möbler etc för 5-15 kr lär ju inte hända, inte för min del. Nej inget för mig iaf, men det finns garanterat folk som tycker det är kul att gå runt o prata med folk och spendera pengar på ytliga struntsaker.

Just nu: flopp

Det var faktiskt mkt sämre och tråkigare än vad trodde. Trodde inte det skulle vara så sparsamt med kläder/möbler etc. Visst man kan KÖPA fler, men det lär inte hända. Överlag var det väldigt tomt och innehållsfattigt.

Visst, det var lite småkul att springa runt och skrika "nerds" till alla, det får jag erkänna Och alla killar som svärmade runt ngn som klätt ut sig till tjej (men som antagligen inte var tjej).

Det är relativt lätt att hitta vilka sekvenser man ska klicka på, tyvärr. Det gör det hela lite trist, men det är bara att upprepa.

Känns som som att den stora förloraren i den här tävlingen är FZ själva -- överbelastad server och all den skit som de nu får.

Känns lite B att komma in när andra har 500+ för att de utnyttjade de brister som fanns i början av dagen, som nu inte finns längre.

Utan tvekan den sämsta tävlingen FZ har haft.

Om man tyckte att ettan var mediokert som bäst, är det lönt att testa tvåan?

"Vinn fläskig gamingskärm"

Trodde 23-24" var mer eller mindre standard nuförtiden. Kostar inte så mkt nuförtiden, ca 3000 för en gaming/kontorsskärm.

Ni som saknar gamla LucasArts-spelen, håll utkik efter A Vampyre Story.

http://www.fz.se/nyhetsarkiv/?id=23370

vad menar du med "den genre som är både sorgligt eftersatt och hopplöst föråldrad. Jag syftar naturligtvis på peka-och-klicka-äventyret som populariserades av Sierra med King's Quest och förfinades av LucasArts"?

Vadå eftersatt och föråldrad?

Tomas: hur är laddningstiderna jämfört med ettan? de var så extremt sega att det inte var klokt! och hur är fullversionen jämfört med demot?

Skrivet av pennywise:

Det där med svensk översätting hade jag gärna sluppit i Little Big Planet också. Adam Alsings töntiga röst tar ifrån en lite av spelglädjen. Man borde åtminstone kunna välja språk, speciellt med tanke på att det ligger på en Blu-ray.

Bra recension förresten. Har köpt spelet men inte vågat bryta upp förpackningen än, i väntan på er dom. Kanske ska låta bli att skicka tillbaka det trots allt?

Bara att ändra till engelska.

Nu efter att man har haft det några dagar får man nog krypa till korset och erkänna att det inte riktigt var så bra som man hade förväntat sig. En fyra kanske, men inte en femma. Största problemet är styrningen som ack är så viktig i platformsspel.

Inget att hesta upp sig över WaltX, redmac brukar ta åt sig personligen när man inte gillar de spelen han gillar.

Skrivet av Lootskin:

Halokiller.

Om nom nom

Vad ska det betyda? Inget, Halo är värdelöst.