Inlägg av lillstekarn

Inlägg som lillstekarn har skrivit i forumet

1

Runt 170h, spelat igenom det två gånger med sambon

@anon_119148: Jag håller nog faktiskt inte med om att 725 är bruten. Jag menar, vanliga pumphaglet har förståeligt lite sämre range/damage men har mer skott i magasinet och kan fortfarande one-shotta på lite avstånd. Med 725 är du ju körd om du missar två skott. Tycker att det är skönt att det inte bara är Smg som används längre, shotguns är ju mer anpassade för att kunna fungera som ett main-vapen och inte bara en sidearm att ta fram i små utrymmen eller att campa med

Beror väl lite på vad för typ av spel du gillar antar jag, men Angels Fall First är riktigt kul! Är som om nån hade gjort ett lite mer komplicerat Battlefront utan starwars-skin typ? Space combat och FPS i samma spel, check it out!

@Darkflow: Kan varmt rekommendera Insurgency Sandstorm, är lite som en blandning mellan CoD och ArmA. Väldigt bra känsla och roligt gameplay imo. Det är lite mer realistisk än typ bf eller CoD, man sjunker ihop på två-tre kulor, så är det något du inte vill ha kanske du ska skippa det dock 😅

Frågan är, dz-chests refresh rate decreased, betyder det längre tid eller kortare?^^

Jag sätter inte grafiken först, men interaktionen med den grafiska världen kan vara viktig. Typ att bildörrar stängs när man går mot som. Snygg grafik kan vara en sjukt bra grej, beroende på spelet, men jobbigast blir det när man har blivit visas något bättre

Total war: Warhammer och The Division

Star Wars Rebel Assault 2 på ps1 alltid ha en plats i mitt hjärta, men svaret blir nog battlefield 2142

Skrivet av Defon:
Skrivet av Shimo:
Skrivet av Defon:

Chris Roberts och grabbarna är verkligen helt ute och cyklar om dem tycker det är okey att ta betalt för ett ingame skepp för 10k!

Om någon köper det så är det väl OK? Säljaren sätter priset. Inget fel med det. Jämför med andra spels marknadsplatser, t.ex. CS:GO. Skulle det vara OK att privatpersoner säljer virtuellt matrial för höga summor, men inte speltillverkare?

Att köpa ett cosmetic item till ett spel och köpa ett item som ändrar gameplay är två olika saker. Bara för att folk är villiga att betal 10000 KR för något doesn't make it right! Det är ungefär som att man skulle kunna köpa bästa gearen i WOW för 10000 KR!

Är ju inte riktigt så att skeppet är bäst i spelet, beror ju helt på vad du vill göra. Är ju inte riktigt combat-skeppet nr.1, så gör ju inte riktigt att folk blir gankade i början av spelet^^ och sen kan du ju få tag i det senare ändå, är ju inte bakom någon betal-vägg liksom. Så visst, kan hända att snubben har lite större skepp än dig, direkt i början, men star citizen är inte riktigt en kukmätartävling, där den som har störst skepp först är bäst. Och även om du känner att du vill fokusera på det, så är det inte så att det här kommer skapa en skitstor obalans i spelet bara för att skeppet kostar mycket. Snarare så att det hade blivit obalanserat om folk hade kunnat köpa alla skepp för 1kr istället för att få det genom spelets gång som man bör.

Skrivet av SeaMonkeyFresh:
Skrivet av lillstekarn:

Är det bara jag som älskar Pitch Black och dess uppföljare? första är iofs bäst

Jag älskar dom totalt! Men första (möjligtvis andra?) filmen kom före spelet.

Jaha,är det så?^^ satan, då är det ju tvärt om, spel av film^^

Är det bara jag som älskar Pitch Black och dess uppföljare? första är iofs bäst

:OOOOOO

1