Inlägg av Koenigsson

Inlägg som Koenigsson har skrivit i forumet

Skrivet av Molotov:

Nej den den är inget att ha, var även budget då det var nytt.
Är chassi osv ok kan det behållas

Tack för svar!

Hjälp med uppgradering- går det ens?

Hej,
Köpte en dator av en bekants son för några år sedan till vår son. Det var mest en första dator för att kunna ha något.
Min fundering är om denna går att göra något med eller behöver man satsa på en en ny? Bifogar en bild på vad som verkar sitta i den!

Ärren som minneskort och sparkristallerna skapade när man dog 35 minuter in i Tomb Raider 3´s Nevada-fängelse-uppdrag lever fortfarande kvar.

Hur hittar man chatten?

Ser ju helt sjukt snyggt ut.
Hur såg E3-trailer ut för ettan kontra slutresultatet? Är detta vad vi kan förvänta oss?

Är det sagt något om tiden på xboxs exklusivitet?

Någon som hittat en hårddisk som är kompatibel till ps4 till ett schysst pris?

Problem att visa kommentarer iPhone

Hej,
Undrar om någon kan förklara varför jah inte kan visa kommentarer i slutet av varje inlägg. Fungerade för någon vecka sedan men nu händer ingenting när jag trycker på knappen.

Tack på förhand!

Skulle gärna se detta verktyg till bf4! Hade ju varit grymt roligt att leka med. Verkar vara en av få som inte är laddad på ettan!

Vilket spel ska man satsa på? Fallout4 eller witcher3

Dags att införskaffa ett nytt spel och är sugen på ett solospel men lite osäker på vilket man ska satsa på. Känns som fallout 4 eller Witcher 3 men ser gärna input på vad ni tycker. Har inte spelat witcher 1 eller 2 vilket har bidragit till att jag inte orkat köpa 3an än! Är det värt att spela ändå? Fallout ser ju sådär halvtrevligt ut men vet inte. Har inte fallit helt för hypen.

Väntar spänt på tomb Raider och uncharted men känns långt bort.
Är det något spel som ni anser man måste spelat till ps4an? Kom gärna med tips

Blir spännande att se de nya korten. Väntar med att uttala mig än men hoppas inte det blir allt för mycket random. Gårdagens stream gav tyvärr lite väl mycket random spells som är så jäkla svårt att räkna med i en match men som sagt så avvaktar jag med ett uttalande. Alltid roligt med nya kort dock

Är du fortfarande intresserad av att sälja dem och isf till vilket pris?

Hej,
Har du kvar PS4 wireless headset?
MvH Marcus

What´s up med världens största sadel på diploducus-liknande dinosaurien?
Blir spännande att följa dock!

Skrivet av joimy85:

10k/v kan även än cassual player fixa ihop

Med hur mycket effort?

Skrivet av Pjotor:
Skrivet av Ferren:

Jag är en av dom som blir otroligt nostalgisk när man tänker tillbaka till wow, och jag tror jag vet varför:

I början så var man tvungen att lägga ett öga på questen man fick för att ta reda på vart man skulle i världen, då fanns det inga markerade områden eller pilar att titta efter.

Komma till level 60 tog otroligt mycket mer kraft att nå än idag (Dock kanske lika lång tid det tar att levla 1-100?).
Jag grindade dom sista två levlarna i Western Plaguelands på en farm i flera timmar, något som inte skulle va OK hos spelaren idag.

Questen var så utspridda så om du skulle ha möjlighet att levela så var du tvungen att ta egna intiativ och lösa problemet själv.

Instanserna gjordes inte automatiskt, du var tvungen att kommunicera med resten av spelarna och spendera säkert 30-45 minuter att hitta en healer eller en tank. Gjorde man ett bra jobb så fick man oftast en ny Friend på din lista då alla var på samma server.

Detta tror jag varför vi som är gamla wow rävar är så nostalgiska över det gamla wow. Man var tvungen att lägga mer tålamod och tid på att komma fram till sitt mål. När man lägger ner mer tid och fokusering på spelet så får man en närmare relation med spelet.

Idag när jag spelar wow så går allt på automatik, det är inte så mycket jag behöver tänka, spelet tänker åt mig, spelet har blivit mer mainstream, och det är väl inget fel med det på sitt sätt.

Jag kan "mycket" om Warcraft loren tack vore att jag behövde läsa questen 2005, man blev mer involverad i storyn.
Jag kunde iiiiiiiiingenting om Pandaria, större gäspningar på Mogu instancer har jag inte fått i mitt liv.

Men sen kan nästan vi alla hålla med om att Pandaria var det största felsteget Blizzard har gjort i WoW, även om dom själva aldrig kommer medge det officiellt.

Visst håller jag med om att det var en magisk tid. Men det berodde nog på att spelet som helhet var nytt och spännande. Om vi tar av oss nostalgiglasögonen bara för en liten stund blir allt du beskriver bara en massa krångel.

Javisst, det var en bedrift att komma till level 60.
Det var sjukt belönande att klubba Ragnaros med 39 andra spelare i 16 FPS.
Det var dagens stora projekt att skramla ihop en grupp och ta sig till Scarlet Monastery utan att bli mördad och tepåsad utanför Undercity.
Men det var fortfarande krångel som med all säkerhet skulle ha hindrat spelets tillväxt om det inte tagits bort eller modifierats.

Med det sagt hade jag jäkligt roligt under vanillaperioden, och det är nog den tiden jag ser tillbaks på med mest goda minnen. Jag gick i högstadiet på den tiden och hade all tid i världen att skaffa gear och levla professions. Nu är jag vuxen och har ansvar för saker, men jag har ändå tid med WoW. Det har vuxit upp tillsammans med mig och utvecklats till en produkt som jag fortfarande kan ha kul med utan att offra hela min fritid, och det är jag tacksam för.

Tror mycket ligger i det ni bägge säger. Tar man av nostalgiglasögonen så var det inte mycket man fick gratis och kvar var ett spel som var rätt svårt för en novis men den tiden jag har absolut bästa minnen i från. Kommer aldrig glömma känslan när jag sprang in i Stormwind första gången med min paladin, försökte överleva gnomeregans bot-patruller eller fick mitt första mount.

Fuck vad jag önskar jag hade tid att lira. Men bäst att hålla sig borta från giftet så länge det går. Man är wow-fri sedan något år men suger likt förbannat upp all info om det. Vet inte hur det är möjligt...

Varför denna eviga kukmätning?
Finns flera anledningar till varför man väljer en plattform. deal with it

Skrivet av electric8:
Skrivet av Susurrous:

Lady Stoneheart alltså. Det var vågat. Hoppas att ingen googlar.

Är inte Lady Stonehearth, Catelyn Stark som kommer tillbaka i liv när Eric Dondarrion ger sitt till henne och hon blir som en levande zombie kvinna badass?

Känsligt!^^

Skrivet av snoeppen:

Om du inte fortfarande har bestämt dig, The Last of Us. Så jävla bra story! Gillar du Zombie-apokalyps-film så kommer du älska det här tror jag. helt klart värt 409:- på PSN.

Jag hörde man fick med expansionen då också! Kommer slå till på det! Måste ju testa detta GOTY!