Inlägg av borotroth

Inlägg som borotroth har skrivit i forumet

Skrivet av Jinxswe:

De jag snackat med körde typ betan eller en vecka när de släpptes och sen gnäller att där inte finns något att göra. Har kört sedan betan, ja jag kör inte hardcore. Men där är saker jag inte ens rört än för där är så mycket man kan göra.

Visst gw1 har en helt annat atmosfär och ton. Och där är en hel del man saknar. Men att gå tillbaka till ettan nu är svårt. Segt gameplay. Mycket långsammare. Väldigt begränsat. Då de är så få som spelar de nu så måste du köra meta builds för att klara sig. Plus kör du ensam så är där klasser som är omöjliga att köra.

Det där är ju helt enkelt inte sant. Man kan klara sig hur bra som helst utan meta builds, och ingen klass är omöjlig att köra.

Guild Wars. Känslan när man utfortskade pre-searing Ascalon första gången kommer aldrig glömmas

Skrivet av Doomed Devil90:

Yes, dlc kommer du kunna köpa efter en vecka har gått 24 (febuari är sista dagen för Ogre kingdoms) att få grattis.

jag skulle tipsa om denna sida Billiga spel som inte är grey markets.

Perfekt, tack för svaret! Den sidan har hjälpt en hel del genom åren, blir den jag kollar på senare i år

Ogre kingdoms kommer gå att köpa även om man inte förhandsbokar va? Plånboken är lite lätt just nu så lär behöva vänta på en rea men går det inte att få tag på DLCt senare så letar jag köpare till en njure.

Skrivet av Fezk:

Jo, animen kan bli utdragen ibland, därav min kommentar att när det väl sker feta saker, då gör One Piece det så jäkla bra.

Men, tycker detta arc har varit bättre i jämförelse med Big Mom-arcet i både pacing/story, bra bakgrundsstory med Oden osv. Tyvärr blev animen utdragen överlag efter tids-hoppet.

Har du provat at kolla på One Pace?
Höll nästan på att ge upp efter Dressrosa, för det kändes så utdraget och scener som repeterades i onödan och allt det.
Började kolla på One Pace innan Zou och dom klipper bort så mycket av allt onödiga dom har börjat med efter tids-hoppet att dom ofta hinner med att täcka två One Piece avsnitt i varje avsnitt av One Pace. Takten känns verkligen som One Piece brukade kännas, och känner aldrig att jag missar nåt heller.

Skrivet av almblad:

@Razken håller med dig att serien är seg, men det är också det jag tycker om med den, en lite annorlunda Isekai där huvudpersonen inte är en äventyrare som är så pass överlägsen att den dödar allt med lillfingret

Prova 'How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom'. Också samma spår med en huvudperson som inte är överlägsen

Solasta - Crown of the Magister, riktigt kul faktiskt

Dom jag har sett begagnade hittills har ofta varit runt 1500-2000 beroende på hur använt kortet var, vet inte hur korrekt det är?

Köpes GTX 1060 6gb/RX 580 6gb eller liknande

Grafikkortet i min dator gav upp så behöver nåt nytt, har fått höra att kort som dessa skulle vara en bra match för min processor.

Hjälp med amazon fire stick.

Hej!

Hade tänkte sluta använda PS4:at för att itta på streamingtjänster, och efter en del sökning verkar Amazon Fire TV vara rätt väg att gå. Grejen är bara att på varje sida finns dom i flera olika priser, så säkert olika bra, men jag hittar inte vad skillnaden skulle vara mellan dom.

Till examplet brukar ju B07ZZVRWLK ligga runt 500, medans B0791YHVMT ligger på runt 700. Är det någon direkt skillnad eller är det bara att gå på den billigaste? Har rätt tight budget så vill inte heller ta en dyrare bara för att.

Tack på förhand!

PSVR fråga

Hej!

Har läst runt lite på nätet men kan praktiskt taget ingenting om VR och förstår inte riktigt så tänkte kolla med er här.

Har förstått att man lite inofficiellt kan få PSVR att fungera med PC också, men skrivs mycket om mus och tangentbord då.
Är det endast "normala" kontrollsätt (mus, tangentbord, kontroll) som gäller för PSVR på PC eller fungerar också move kontrollerna?

Guild Wars 2, går inte ens att jämföra med första..

guild wars
wolfenstein: enemy territory
age of empires 2
mass effect 2
rome 2 total war

Skrivet av androsynth:

Jag minns lite att jag läste om det i Super play. Det kom väl ett annat västernspel nära inpå också.. Gun..? Det var mest okay på sin höjd tyckte jag då. Testade dock aldrig Revolver. Sneglat på det ett par gånger i ps-shoppen.

Revolver var tidernas bästa spel att köra co-op med polarna på sin tid, synd bara att det inte riktigt har hållit sig lika bra

Nice, vad tänkte du att du vill ha för den?

Skrivet av LordDaimos:

Är det en klassisk Pebble eller en Pebble Time? Jag kan möjligtvis ha kvar en sladd från min Pebble (passar dock inte Pebble Time om jag minns rätt).

/ LordDaimos

Verkar vara en Pebble Steel

https://www.bhphotovideo.com/c/product/1093230-REG/pebble_401...

Köpes: Tillbehör till Pebble Klocka, Razer Naga Epic & Galaxy s6 edge +

Hej!

Fick hem en låda elektronik igår av en släkting och bland dom fanns sakerna i rubriken men ingen laddarkabel till klockan, ingen kabel till musen/laddaren och telefonen saknade simkortshållare, så jag tänkte kolla om någon här råkar ha nåt av dom liggande och är villig att sälja.

Ha en trevlig dag!

Skrivet av PurreSnurre:

har du kollat om du behöver uppdatera BIOS?

Tyvärr är senaste bios installerat, allt annat relevant till moderkortet också

Konstigt nog så lyckades jag faktiskt få igång den, tror inte att processor kom defekt så antar att killen som skulle bygga ihop den gjorde nåt fel för var en del böjda pinnar på processor som jag fick fixa till och sen dess startar den.

Endra problemet är att bios visar båda RAM-minnena, men sager att jag har 8gb fysiskt mine och Resource Monitor sager att 8gb mine är "Hardware reserved"

Jag provade med ett minne I först A1, startade finfint med bara 49mb reserverat. Provade sedan samma I B1 och datorn vägrar starta upp, EZ Debug LED RAM lampan lyser. Fick precis samma resultat när jag provade med andra minnet. När båda sitter I så lyser och slocknar debug lampan några gånger tills datorn startar upp med 8gb reserverat, lite som att den försöker men sen ger upp och "kopplar bort" minnet.

Men som jag förstår det så är det väl inte något av minnena som är problmet utan "B2"? Kan det bero av processor eller är det helt säkert moderkortet som det är fel på?

Sista frågan jag ska störa er alla med, jag lovar, men har varken en annan processor eller moderkort så vet inte hur jag ska prova mig fram?

Har nu testat allt som skrevs här, tyvärr helt utan resultat, efter lite googling så hittar jag snabbt flera med samma problem och i varje tråd är det också flera som skriver att dom har samma problem så verkar vara nåt med det moderkortet och den processorn tillsammans så blir nog att jag skickar tillbaka dom.

Det jag då tänkte fråga är: Hur skulle ni uppgradera datorn med ungefär samma budget? Behålla moderkortet och köpa en ny am3+ processor samt RAM, köpa både nytt moderkort och ny processor med den RAM jag köpte eller skicka tillbaka allt och välja helt andra saker? Eller någonting helt annat?

Jag bryr mig ärligt talat inte så mycket om vad det är i datorn så länge den blir lite snabbare, i dagsläget när jag spelar L4D2 får laget ofta vänta mer än ett par minuter extra på mig, vissa extremfall missar jag halva banan om dom andra går direkt.

Processorn gick på runt 1100, moderkortet på runt 650 och minnena på 2300 så runt där ligger budgeten, omfördelat hur som helst och beroende på vad som ska skickas tillbaka och vad som går att använda, eller lite mer om det skulle krävas.

Är tacksam för all möjlig hjälp!