Inlägg av Corolyn

Inlägg som Corolyn har skrivit i forumet

Respekt till Pewdiepie för hans respons, tycker att han väldigt tydligt visade hur mycket Wall Street Journal var ute och cyklade i sin kritik av honom. Det var inget bra skämt, men han är knappast en fascist.

Skrivet av Deragorn:
Skrivet av fantomsmurfen:

Tråkigt! Flash sales och daily deals brukar alltid vara dom bästa erbjudandena. Det är även på dem man brukar upptäcka bra spel som man i många fall inte ens visste fanns.

Skillnaden nu är ju bara att de bästa erbjudandena inte är tidsbegränsade längre. Istället för att ett spel är 75% off i 24 timmar och 50% resten av rean, så kommer det vara 75% off under hela rean.

Precis så jag tolkade det med så förstår inte varför folk klagar.

60 timmar spelat, fyra krascher, framedrops när jag använder vissa kikarsikten, annars inte haft några större problem med buggar. Upplever det som ett större problem att man får VÄLDIGT få förklaringar på hur man gör saker. Insåg nyss att man faktiskt kan få sin companion att ta på power armour. Basbyggandet är kasst så det har jag knappt lagt någon tid på. Men, storyn var grym, älskar combaten, lätt näst bästa spelet i år!

I och med att det bara är kosmetiskt och inte påverkar spelet överhuvudtaget spelar det ingen som helst roll vad det kostar och att man inte kan betala med guld. Hade man fått en ny hero power så hade det inte varit okej däremot.

Problemen med framerate borde ju som tur är inte spela någon roll på en (tillräckligt) bra pc, för egen del känner jag inte att grafiken är det viktigaste med ett sånt här spel. Hellre lite fulare texturer och inget lagg än freezeframes var och varannan minut

Ska nog ta och spela igenom hela tvåan innan jag köper trean med, det låter som att man kommer njuta mer då.

Spelar fortfarande spelet väldigt mycket och om de inför mikrotransaktioner som bara är skins och boosts betalar jag gärna för fortsatt utveckling Bara de inte börjar sälja exklusiva vapen/sets.

Skrivet av GRiZZLYFiRE:

Vad är allt fuzz om Isac? Har inte förstått det jag, kan någon förklara?

Det är helt enkelt det bästa spelet i sin genre, om man kan komma över hur det ser ut. Utmanande gameplay som ändå inte är orättvist, löjligt mycket olika items som kan interagera med varann på helt galna sätt och så den där "bara en gång till"-känslan efter varje run som får en att fortsätta timme ut och timme in.

Är vad jag tycker iaf.

Skrivet av Kleptoman:

Goda nyheter! Har klagat på de där kortet ett tag nu.

Lite off topic men jag gillar Hearthstone riktigt mycket dock är RNG:et i spelet lite irriterande. Om någon har tips på andra kortspel där det enda rng är att man drar kort PMa gärna namnet på spelet. Helst spel där man inte behöver lägga hundratals kronor.

Själv tycker jag att RNGt är en del av spelets charm, att så mycket beror på slumpen! Leder ju till att alla matcher ser väldigt olika ut och en hel del "YES!"-moments för att man hade tur med en Mad Bomber eller en Unstable Portal. På tal om det senare kortet...

Skrivet av Xepheros:
Skrivet av kebbe:

Tycker Unstable Portal är värre men ok.

Klasskort får gärna vara lite starkare än neutrals. Unstable Portal är dock inte overpowered överhuvudtaget.

Visst, klasskort ska absolut vara lite starkare, men känns som att det blivit någon felbalansering i hur ofta Unstable Portal ger ut legendaries. Dessutom känns det lite fusk att man kan vinna gamet på att ha tur med vilket kort spelet ger en runda två. Räcker med att man får typ ett Boulderfist Ogre (6/7a som i vanliga fall kostar 6 mana) som du spelar runda tre och att motståndaren inte kan hantera det så har du i princip vunnit.

Jag råkade ut för det här, och tycker ärligt talat att jag får skylla mig själv. Det är inte första gången G2A eller G2Play säljer skumma nycklar, jag var fullt medveten om risken att den skulle kunna bli bannad och nu när den blev det tänker jag inte handla därifrån igen någon gång den närmsta tiden.

Alla ni som klagar - istället för att ta det så allvarligt och irritera sig på att programmet inte testar myter kanske man kan överväga att programmet i själva verket går ut på att underhålla, inte att göra vetenskapliga tester? Fine, de testar oftast om något man sett på film funkar i verkligheten vilket det oftast inte gör, men det är ju väldigt kul att kolla på ändå?

When in doubt, C4.

Tycker att folk som klagar på den här förseningen borde skärpa sig och ta en funderare över varför så många stora spel under 2014 var buggiga utav bara helvete på release.

Skrivet av Winzi:

Ja men det var ju lite hastigt och olustigt... nu blir det till o tokspela så man får upp guldet igen.. har legat på latsidan de senaste 2 månaderna.

Där är vi två. Tröttnade lite på spelet och trodde att jag skulle ha mer tid på mig att spela ihop guld till expansionen!

Bara jag som tycker att det ser fruktansvärt obalanserat och tråkigt ut?

Skrivet av returpack:

Då kanske det är dags för mig att bli bekant med serien.

EDIT: $24.99 är inget dumt pris, då jag antar att episoderna tillsammans blir ungefär samma längd som ett "vanligt" spel.

Mja, mjo, jag och min flickvän spelar det tillsammans men på var sin sparfil, har väl blivit ungefär 13 timmar på fyra episoder. Så säg att du landar på 8-9 timmar per playthrough när finalen är släppt.

Med det sagt så är det en story av hög kvalitet som är värd att spela igenom.

Efter att ha kört det i några dagar är så känns det väldigt... Meh. För få vapen och för liten skillnad på dem, körningen är mesig som faaan, karaktärerna är platta som pannkakor och storyn är all over the place.

Höll på att glömma att nämna hackandet. Så menlös är den delen av spelet. Visst är det lite charmigt att läsa om folks bakgrund och jag skrattade gott åt när jag hade in i en killes hus medan han satt och gav tjejer poäng "2/10 would not bang"-style, men det finns för lite att hacka och saknar konsekvenser när man hackar "goda" människors bankkonton.

P.S. Många av uppdragen är copypastes av de tråkigaste uppdragen i Asscreedserien. Dvs tail that guy utan att bli upptäckt och instantfailurestates. Woho.

Sitter och väntar på att GMG ska få tummen ur och skicka min kod...

... Grafik spelar ingen roll...

Tycker det ser riktigt bra ut faktiskt! Mekanikerna är ju grymt najs, och ärligt talat ser det faktiskt snyggt ut även på PS4an

Redan betalat för det, tror faktiskt att det kan vara värt 350 spänn

Skrivet av Ender:
Skrivet av Corolyn:
Skrivet av Mattias Frost:

Jag har hört att det stinker lite pay-to-win om det här, att man får väldigt svårt att hävda sig bland de andra kämparna om man inte betalar för sig. Någon som har intryck att dela med sig av på den fronten?

Precis som i alla kompetitiva kortspel har du ju en fördel om du köper kort, men det går definitivt att bygga bra lekar utan att ha köpt paket. För övrigt finns ju arenan där det inte spelar någon roll om du köpt kort eller inte.

Det sura är ju att Arenan kostar kosing. Tror det är ca 20 spänn för en omgång, men då finns det en hel del att vinna för en skicklig spelare också.
När man kör en Arena måste du först välja en av 3 klasser (tror det är random, så overall skill är bra), och sedan kommer det upp 3 kort till din valda klass där du får plocka en av dom tills du fyllt ditt deck om 30 kort. Detta deck kommer du nu spela så många matcher som möjligt med. Ju mer du vinner, desto bättre reward, men när du förlorat din tredje match så är du ute, och får börja om från början.

Kul som fan är det, känner bara att jag ska bli lite bättre innan jag börjar på riktigt

Edit: Såg just ett "In-game hint" att man kan köpa sig in i Arenan med guld också

Kör en hel del arena, och går man med 7 wins eller mer är man garanterad åtminstone guld nog att ta sig in i arenan igen (150 guld)